- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet insan sevmiyorum.resmen beni yoruyorlar. Ya da şöyle söylenebilir bana ters gelen hoşlanmadığım bi taraflarını gördüğümde buna katlanmak yerine uzaklaşmayı ve yalnız kalmayı seçiyorumBen de sizin gibiyim
Karakter meselesi tamamen...
Ben insan sevmiyorum mesela...
Çok sevdiğim insanlarla bile surekli surekli.gorusmek beni bunaltıyor hemen kabuğuna çekiliyorum.
Napsak bizim gibi olanlarla dernek mi kursak baya bi varızBen de sizdenim gençler. Eskiden sosyal olmaya zorlardım kendimi, arkadaş çevrem olmazsa "sağlıksız" sayardım kendimi nedense. Şimdi saldım artık. :) Zaten birini evime çağırsam ya da gitsem 1-2 saat sonra gitse diye gözüne bakıyorum. :))) Zevk almıyorum ki muhabbetlerden ya da kısa sürüyor diyeyim.
Bir de arkadaşın yazdığı bunlara yedircen içircen sonra gidip üstüne dedikodunu yapacaklar. Ne hayrı var ki bana görüşmenin. Onlara vereceğim zamanı evime, çocuğuma harcarım.
Bence bizdeki lütuf, diğer insanlar sırf yalnız kalmayayım ya da can sıkıntısından birbirine katlanmak zorundayken biz mis gibi dertsiz tasasız keyfimize bakıyoruz.
Aynen hatta hayattaki sloganım "çekemeyeceğim kimseyi çekmem." Tavrı şekli kili tüyü neyse beni rahatsız etti ise kim olursa olsun bitmiştir benim için. Ruhuma ağır geliyor sonra ben hasta oluyorum sinirden...en iyisi ilişkiyi bitirip her iki tarafı da rahata erdirmek. Açıklama bile yapmam iletişimi keserken.Evet insan sevmiyorum.resmen beni yoruyorlar. Ya da şöyle söylenebilir bana ters gelen hoşlanmadığım bi taraflarını gördüğümde buna katlanmak yerine uzaklaşmayı ve yalnız kalmayı seçiyorum
Mesela bütün derdi gösteriş marka daha fazla kıyafet makyaj olan insanlara tahammülüm yok mecburen bi ortamda bulunmak zorundaysam otomatik olarak istemeden sürekli laf sokuyorum ve bu beni çok itici biri haline getiriyor eşim mesela frenlemeye çalışıyor beniAynen hatta hayattaki sloganım "çekemeyeceğim kimseyi çekmem." Tavrı şekli kili tüyü neyse beni rahatsız etti ise kim olursa olsun bitmiştir benim için. Ruhuma ağır geliyor sonra ben hasta oluyorum sinirden...en iyisi ilişkiyi bitirip her iki tarafı da rahata erdirmek. Açıklama bile yapmam iletişimi keserken.
Hahah aynı ben..Mesela bütün derdi gösteriş marka daha fazla kıyafet makyaj olan insanlara tahammülüm yok mecburen bi ortamda bulunmak zorundaysam otomatik olarak istemeden sürekli laf sokuyorum ve bu beni çok itici biri haline getiriyor eşim mesela frenlemeye çalışıyor beni
Arkadaşlar bu arada ben de aynıyım diye yazanların burcunu merak ettim
Evet gerçekten tanımak isteyenler ve benim duvarımı yıkıp hayatıma soktuğum insanlar çok samimi eğlenceli bulur beni.Hahah aynı ben..
Yemin ediyorum dilime hakim olamıyorum..
Çat çat lafı yüzlerine yapistiriyorum...
Sonra itici biri oluyorum onlar için haliyle..
Sivri dilli gereksiz laf sokan biri oluyorum oyle ortamlarda
Oysaki beni tanıyan cok samimi bulur...
Ben oğlak burcuyum yükselenim de yengeç. Aslında takıntı boyutunda burçlara inanmam ama karakter üzerinde etkisi olduğuna inanıyorum. Sadece oğlaklar işkoliktir çok çalışkandır kısmına hiç inanmıyorum kendim de dahil bir çok oğlak tanıdım asla çalışkan değilizEvet gerçekten tanımak isteyenler ve benim duvarımı yıkıp hayatıma soktuğum insanlar çok samimi eğlenceli bulur beni.
Psikoljik sorunmu bilmem ama bende öyleyimdir bazen kimseyi gormek istemem bazen gorusurum bi an hersey guzelken bi anda evime cekilme istegi gelebilir dedgnz gibi sinir olma ozelligmde var duruma gore insan herzaman bir olamiyo vallaÖncelikle benim derdim öyle büyük değil bunun farkındayım. Sadece acaba benim gibi olanlar var mı ya da benim durumum anormal mi merak ediyorum. Şöyle ki; benim insanlara hiç tahammülüm yok evet sosyal çevrem arkadaşlarım var onlarla vakit geçirmeyi eğlenmeyi seviyorum. Ama gel gör ki bir yere kadar kendi aileme bile en fazla 1 hafta tahammül edebiliyorum hemen yalnız kalmak istiyorum. Bazen bütün insanlara sebepsiz sinir olabiliyorum. Mesela bi arkadaş grubuz var sürekli görüşüyorlar kötü insanlar da değiller ama 1 hafta içinde 2 kere görüşsek boğuluyor gibi oluyorum.
Beni yargılayanlar, yadırgayanlar olabilir saygı duyarım. Ya da soğuk nevale kibirli görenler de olabilir öyle biri değilim genelde elimden geldiğince çevremde yardım sever ve sıcak kanlı hatta misafir ağırlamayı seven biriyim. Ama bazen kocam bile (çok severim bi sorunum yok) batıyor bana.
Bunu soracaktim tam, aynı sizin gibiyim ayyyynı her şey, ve annemle ilişkim bana en çok batan şey. Çocuk bile yapamıyorum kafam asla götürmüyor.Ben uzaklaştım maalesef uzun zaman oldu karşılıklı bu hale getirdik tabi bu durumu. Biraz da annemle ilişkimin sağlıklı olmayışından kaynaklanıyor sanırım bazı şeyler
Tabi ki kovaArkadaşlar bu arada ben de aynıyım diye yazanların burcunu merak ettim