Bu psikolojik bir hastalık mı?

Oydar

Don't stop talking about palestine 🇵🇸
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
9.186
48.927
548
Öncelikle benim derdim öyle büyük değil bunun farkındayım. Sadece acaba benim gibi olanlar var mı ya da benim durumum anormal mi merak ediyorum. Şöyle ki; benim insanlara hiç tahammülüm yok evet sosyal çevrem arkadaşlarım var onlarla vakit geçirmeyi eğlenmeyi seviyorum. Ama gel gör ki bir yere kadar kendi aileme bile en fazla 1 hafta tahammül edebiliyorum hemen yalnız kalmak istiyorum. Bazen bütün insanlara sebepsiz sinir olabiliyorum. Mesela bi arkadaş grubuz var sürekli görüşüyorlar kötü insanlar da değiller ama 1 hafta içinde 2 kere görüşsek boğuluyor gibi oluyorum.
Beni yargılayanlar, yadırgayanlar olabilir saygı duyarım. Ya da soğuk nevale kibirli görenler de olabilir öyle biri değilim genelde elimden geldiğince çevremde yardım sever ve sıcak kanlı hatta misafir ağırlamayı seven biriyim. Ama bazen kocam bile (çok severim bi sorunum yok) batıyor bana.

Asosyalliği daha çok seviyorsunuz demek
Bende yanlız kalmayı çok severim ama sizin gibi değil kişiliğiniz böyledir belki hep mi böyleydiniz

Asosyalliği daha çok seviyorsunuz demek
Bende yanlız kalmayı çok severim ama sizin gibi değil kişiliğiniz böyledir belki hep mi böyleydiniz
Çocukken arkadaşlarıma çok sinir olurdum çünkü her gün dışarda oynamak isterlerdi. Ben de haftada sadece 1 gün çıkardım

Benzer bir durumum var ama eşim batmiyor bana.
Ama kalabalik arkadas, akraba olaylarini cekemiyorum ben de devamli. Yalniz ve sakinlik daha iyi geliyor.

Benzer bir durumum var ama eşim batmiyor bana.
Ama kalabalik arkadas, akraba olaylarini cekemiyorum ben de devamli. Yalniz ve sakinlik daha iyi geliyor.
Eşimin batması nadir oluyor Allah'tan. Diyorum ki istersen arkadaşınla çık bi çay iç

Bende yanlız kalmayı seven biriyim. Yanlız tatile bile çıkabilirim. Ne eşimle ne ailemle ne arkadaşlarımla poroblemim yok çok şükür. Ama yanlız biseyelr yapmak hep daha cazip gelir yapı meselesi bence bu

Aslında onlarla olduğumda da çok eğlendiğim zamanlar var ama yalnızken aldığım haz yok

İlk defa duydum haftada bi gün çıkan çocuk
Annem kızım niye çıkmıyon derdi anne onlar çok ses yapıyor başım ağrıyo derdim. Annem de sen 70 yaşında mısın diye kızardı hala daha fazla gürültü ve sesten nefret ederim. Tabi ki kimse sevmez gürültüyü ama benimki abartı

Yalnız değilmişim. Ben de kime yakın olsam hemen soğuyorum. En sevdiklerime karşı bile böyle olabiliyorum.1 aydır ailemin yanındayım herkesin her hareketi gözüme batar oldu. İlk 1 hafta herkese karşı sevgi dolu ve neşeliydim.Daha sonra özellikle de kardeşlerime karşı iyice tahammülsüz oldum. Bir an önce gitsem diye gün sayıyorum hatta. Bazen çok gaddar ve duygusuz olduğumu düşünüyorum. Arkadaşlarıma karşı da öyleyim. Üst üste görüşsek ya da mesajlaşsak hemen bir şeye takılıp soğuyabiliyorum. Bu yüzden hep mesafeli davranmaya çalışıyorum. Çevremde bazen beni de soğuk bulanlar oluyor ama ben de özümde eğlenceli biriyimdir. Samimi olunca illa bir huzursuzluk yaşayacağımı da biliyorum. Bu yüzden tam bir yalnızlık aşığıyım.

sizi daha sakin ve pozitif birisi yapması adına spor yapabilir kitap okuyabilir ve melisa çayı tüketebilirsiniz

a bir de çikolata
en önemlisi de bu bilirsiniz serotonin hormonunu tetikler :)

Allahım sanki bunları ben yazdım.
Ay sanki bunları ben yazdım. Bir çoğu hissettiklermin aynısı. Bazen sebepsiz yere insanlara sinir oluyorum.ya da ufacık şeylerden soğuyorum diye kendime bile sinir olduğum oluyor

sizi daha sakin ve pozitif birisi yapması adına spor yapabilir kitap okuyabilir ve melisa çayı tüketebilirsiniz

a bir de çikolata
en önemlisi de bu bilirsiniz serotonin hormonunu tetikler :)
Çikolata çok severim. Kitap da okurum şükür. Ama beni 3 gün melisa tarlasında yatırsan işe yaramaz gibi geliyor

Çikolata çok severim. Kitap da okurum şükür. Ama beni 3 gün melisa tarlasında yatırsan işe yaramaz gibi geliyor
tedaviye inanmak çok önemli

bi hastaya ilaç yerine şeker vererek iyileşmesini izlemişler ve evet o hasta iyileşmiş çünkü beyni iyileşeceğine inandığı için bu şekilde düşünün

melisayı içiyorum bana iyi hissettiriyor ve evet üstümdeki bu gerginliği kaldıracak diyerek için.

En iyisi yarından tezi yok gidip melisa alayım

Aslında zaten sakin insansiniz daha ne kadar sakin olacaksiniz.
Bence normal kimi insan yalnizlik sever sizinki biraz fazla ama olabilir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…