Asosyalliği daha çok seviyorsunuz demekÖncelikle benim derdim öyle büyük değil bunun farkındayım. Sadece acaba benim gibi olanlar var mı ya da benim durumum anormal mi merak ediyorum. Şöyle ki; benim insanlara hiç tahammülüm yok evet sosyal çevrem arkadaşlarım var onlarla vakit geçirmeyi eğlenmeyi seviyorum. Ama gel gör ki bir yere kadar kendi aileme bile en fazla 1 hafta tahammül edebiliyorum hemen yalnız kalmak istiyorum. Bazen bütün insanlara sebepsiz sinir olabiliyorum. Mesela bi arkadaş grubuz var sürekli görüşüyorlar kötü insanlar da değiller ama 1 hafta içinde 2 kere görüşsek boğuluyor gibi oluyorum.
Beni yargılayanlar, yadırgayanlar olabilir saygı duyarım. Ya da soğuk nevale kibirli görenler de olabilir öyle biri değilim genelde elimden geldiğince çevremde yardım sever ve sıcak kanlı hatta misafir ağırlamayı seven biriyim. Ama bazen kocam bile (çok severim bi sorunum yok) batıyor bana.
Çocukken arkadaşlarıma çok sinir olurdum çünkü her gün dışarda oynamak isterlerdi. Ben de haftada sadece 1 gün çıkardımAsosyalliği daha çok seviyorsunuz demek
Bende yanlız kalmayı çok severim ama sizin gibi değil kişiliğiniz böyledir belki hep mi böyleydiniz
Eşimin batması nadir oluyor Allah'tan. Diyorum ki istersen arkadaşınla çık bi çay içBenzer bir durumum var ama eşim batmiyor bana.
Ama kalabalik arkadas, akraba olaylarini cekemiyorum ben de devamli. Yalniz ve sakinlik daha iyi geliyor.
Bu taktiği bende çok yapıyorumÇocukken arkadaşlarıma çok sinir olurdum çünkü her gün dışarda oynamak isterlerdi. Ben de haftada sadece 1 gün çıkardım
İlk defa duydum haftada bi gün çıkan çocukÇocukken arkadaşlarıma çok sinir olurdum çünkü her gün dışarda oynamak isterlerdi. Ben de haftada sadece 1 gün çıkardım
Annem kızım niye çıkmıyon derdi anne onlar çok ses yapıyor başım ağrıyo derdim. Annem de sen 70 yaşında mısın diye kızardıİlk defa duydum haftada bi gün çıkan çocuk
ŞükürMizacınızla ilgili bir durum anormal bir şey yok
Yalnız değilmişim. Ben de kime yakın olsam hemen soğuyorum. En sevdiklerime karşı bile böyle olabiliyorum.1 aydır ailemin yanındayım herkesin her hareketi gözüme batar oldu. İlk 1 hafta herkese karşı sevgi dolu ve neşeliydim.Daha sonra özellikle de kardeşlerime karşı iyice tahammülsüz oldum. Bir an önce gitsem diye gün sayıyorum hatta. Bazen çok gaddar ve duygusuz olduğumu düşünüyorum. Arkadaşlarıma karşı da öyleyim. Üst üste görüşsek ya da mesajlaşsak hemen bir şeye takılıp soğuyabiliyorum. Bu yüzden hep mesafeli davranmaya çalışıyorum. Çevremde bazen beni de soğuk bulanlar oluyor ama ben de özümde eğlenceli biriyimdir. Samimi olunca illa bir huzursuzluk yaşayacağımı da biliyorum. Bu yüzden tam bir yalnızlık aşığıyım.Öncelikle benim derdim öyle büyük değil bunun farkındayım. Sadece acaba benim gibi olanlar var mı ya da benim durumum anormal mi merak ediyorum. Şöyle ki; benim insanlara hiç tahammülüm yok evet sosyal çevrem arkadaşlarım var onlarla vakit geçirmeyi eğlenmeyi seviyorum. Ama gel gör ki bir yere kadar kendi aileme bile en fazla 1 hafta tahammül edebiliyorum hemen yalnız kalmak istiyorum. Bazen bütün insanlara sebepsiz sinir olabiliyorum. Mesela bi arkadaş grubuz var sürekli görüşüyorlar kötü insanlar da değiller ama 1 hafta içinde 2 kere görüşsek boğuluyor gibi oluyorum.
Beni yargılayanlar, yadırgayanlar olabilir saygı duyarım. Ya da soğuk nevale kibirli görenler de olabilir öyle biri değilim genelde elimden geldiğince çevremde yardım sever ve sıcak kanlı hatta misafir ağırlamayı seven biriyim. Ama bazen kocam bile (çok severim bi sorunum yok) batıyor bana.
Allahım sanki bunları ben yazdım.Yalnız değilmişim. Ben de kime yakın olsam hemen soğuyorum. En sevdiklerime karşı bile böyle olabiliyorum.1 aydır ailemin yanındayım herkesin her hareketi gözüme batar oldu. İlk 1 hafta herkese karşı sevgi dolu ve neşeliydim.Daha sonra özellikle de kardeşlerime karşı iyice tahammülsüz oldum. Bir an önce gitsem diye gün sayıyorum hatta. Bazen çok gaddar ve duygusuz olduğumu düşünüyorum. Arkadaşlarıma karşı da öyleyim. Üst üste görüşsek ya da mesajlaşsak hemen bir şeye takılıp soğuyabiliyorum. Bu yüzden hep mesafeli davranmaya çalışıyorum. Çevremde bazen beni de soğuk bulanlar oluyor ama ben de özümde eğlenceli biriyimdir. Samimi olunca illa bir huzursuzluk yaşayacağımı da biliyorum. Bu yüzden tam bir yalnızlık aşığıyım.
Ay sanki bunları ben yazdım. Bir çoğu hissettiklermin aynısı. Bazen sebepsiz yere insanlara sinir oluyorum.ya da ufacık şeylerden soğuyorum diye kendime bile sinir olduğum oluyorYalnız değilmişim. Ben de kime yakın olsam hemen soğuyorum. En sevdiklerime karşı bile böyle olabiliyorum.1 aydır ailemin yanındayım herkesin her hareketi gözüme batar oldu. İlk 1 hafta herkese karşı sevgi dolu ve neşeliydim.Daha sonra özellikle de kardeşlerime karşı iyice tahammülsüz oldum. Bir an önce gitsem diye gün sayıyorum hatta. Bazen çok gaddar ve duygusuz olduğumu düşünüyorum. Arkadaşlarıma karşı da öyleyim. Üst üste görüşsek ya da mesajlaşsak hemen bir şeye takılıp soğuyabiliyorum. Bu yüzden hep mesafeli davranmaya çalışıyorum. Çevremde bazen beni de soğuk bulanlar oluyor ama ben de özümde eğlenceli biriyimdir. Samimi olunca illa bir huzursuzluk yaşayacağımı da biliyorum. Bu yüzden tam bir yalnızlık aşığıyım.
Çikolata çok severim. Kitap da okurum şükür. Ama beni 3 gün melisa tarlasında yatırsan işe yaramaz gibi geliyorsizi daha sakin ve pozitif birisi yapması adına spor yapabilir kitap okuyabilir ve melisa çayı tüketebilirsiniz
a bir de çikolata
en önemlisi de bu bilirsiniz serotonin hormonunu tetikler :)
tedaviye inanmak çok önemliÇikolata çok severim. Kitap da okurum şükür. Ama beni 3 gün melisa tarlasında yatırsan işe yaramaz gibi geliyor
En iyisi yarından tezi yok gidip melisa alayımtedaviye inanmak çok önemli
bi hastaya ilaç yerine şeker vererek iyileşmesini izlemişler ve evet o hasta iyileşmiş çünkü beyni iyileşeceğine inandığı için bu şekilde düşünün
melisayı içiyorum bana iyi hissettiriyor ve evet üstümdeki bu gerginliği kaldıracak diyerek için.
Sakin olduğumu nerden biliyorsunuzAslında zaten sakin insansiniz daha ne kadar sakin olacaksiniz.
Bence normal kimi insan yalnizlik sever sizinki biraz fazla ama olabilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?