Evet öyle diyorum, Ha bu karşı tarafa için değil kendin için. Ama bugün gitmen doğru olmaz.Şans verilir diyorsun en azından bir kez görüşürüm gibi geliyoe ama bugün gitmiycem bir gıcık oldum
Yaw ayrılalı 7 ay olmuş daha ne kadar ara veriyim yazan eden de çokHic gitme bence. Daha işin başında Lütfedip mesaj atmayan adamdan bir halt olmaz.
Hastayım falan da deme üstteki arkadaşın yazdigini yaz
Ama sana biraz ara ver bu işlere demiştim bacım hic dinlemiyosun... Biraz kendinle kal kafanı dinle
Ona buna değil aynı camia meslektaşız benim çalıştığım yerin bir başka şubesi gibi.kaç yaşında kadınsın. uğraştığın işlere bak. liseli gibi internetten tanış tanış buluş. sence akıl var mantık var düzgün bir adam internette ona buna yazar mı. sana yazdığı kadar daha kaç kadına yazdı. insan bunu düşünür. tek sen misin o mecradaki kadın. yemliyorlar her gördüklerini. bunu akıl edin ya.
hayatın sanal olmuş. yazan eden de çok ne demek yaaa çık bi gez dolaş hava al. obez ergenler gibi pc başında hayatının erkeğini bulacağına inanıyorsun. çok ilginç. yaşın gerçek mi senin ya. dost acı söyler. yazan eden çokmuş. onlar herkese yazıyor bacım. tek sana değil. bunu idrak et de önce..Yaw ayrılalı 7 ay olmuş daha ne kadar ara veriyim yazan eden de çok
Liseli gibi mi devir sosyal medya devri taş devrinde mi kaldın bacımkaç yaşında kadınsın. uğraştığın işlere bak. liseli gibi internetten tanış tanış buluş. sence akıl var mantık var düzgün bir adam internette ona buna yazar mı. sana yazdığı kadar daha kaç kadına yazdı. insan bunu düşünür. tek sen misin o mecradaki kadın. yemliyorlar her gördüklerini. bunu akıl edin ya.
iyi bir şey mi çok insanla konuşman. konuştukça batıyorsun biliyor musun...Ona buna değil aynı camia meslektaşız benim çalıştığım yerin bir başka şubesi gibi.
Belki ben onu yemliyorum ben kaç kişiyle konuşuyorum biliyor musun
Yok sanal değil reel diğerleri:)hayatın sanal olmuş. yazan eden de çok ne demek yaaa çık bi gez dolaş hava al. obez ergenler gibi pc başında hayatının erkeğini bulacağına inanıyorsun. çok ilginç. yaşın gerçek mi senin ya. dost acı söyler. yazan eden çokmuş. onlar herkese yazıyor bacım. tek sana değil. bunu idrak et de önce..
Hadi beyaz atlı prensini bul internetten. Merakla bekliyoruz. Haftaya gene eski sevgilinle ilgili bir başlık açarsın. Yok özledim vss diye. öfff. Noldu kireçlenmen iyileşti mi?Liseli gibi mi devir sosyal medya devri taş devrinde mi kaldın bacım
Zaman gösterecek onu aynı anda yazıyorlar tercih edip devam edicem birini bakalımiyi bir şey mi çok insanla konuşman. konuştukça batıyorsun biliyor musun...
Açarım açarım kimi ilgilendirirHadi beyaz atlı prensini bul internetten. Merakla bekliyoruz. Haftaya gene eski sevgilinle ilgili bir başlık açarsın. Yok özledim vss diye. öfff. Noldu kireçlenmen iyileşti mi?
Bulan çok bu arada sen baya geride kalmışın yaHadi beyaz atlı prensini bul internetten. Merakla bekliyoruz. Haftaya gene eski sevgilinle ilgili bir başlık açarsın. Yok özledim vss diye. öfff. Noldu kireçlenmen iyileşti mi?
Çok şükür. senin gibi çok fazla kazanıyorum kazandığım parayı nasıl harcasam bilemiyorum diye başlık açan birinin böyle düşük profilli şeyler yapması bize bahsettiği iş ve maaşla çelişiyor. Ha yaşın olur anlarım ama sanırım 35 yaş üstüsün ve mantıksız davranıyorsun. Az aklı başında olan insan böyle aranmaz. ben internetten sevgili bulunmaz dmeiyorum. ama yazan eden çok deyip sanal ilgiyle şımarmak iyi değil.Zaman gösterecek onu aynı anda yazıyorlar tercih edip devam edicem birini bakalımsenin hiç başına gelmedi sanırım
Karşılaştırıyorum hala diyen sendin sen bilirsin de tirt tiplerle vaktini harcamaYaw ayrılalı 7 ay olmuş daha ne kadar ara veriyim yazan eden de çok
Taş devri değil elbette. Ama sosyal medyada tanışmak da modernlik değil. Bin türlü riski var. Bu adam tacizci mi sapik mi nerden bileceksiniz.? Profilinde yazmıyor sonucta. Sosyal medyada herkes en iyi haliyle var. İnsan reel hayatta tanistigini bir sürü insana soruyor bu nasıl biri diye. Sosyal medyada tanıştığınız ise "ne çıkarsa bahtima". Devir taş devri kadar güvenli değil artik. Çok daha dikkatli ve temkinli olma devri.Liseli gibi mi devir sosyal medya devri taş devrinde mi kaldın bacım
iyi bir şey mi çok insanla konuşman. konuştukça batıyorsun biliyor musun...
Çok kazanıyorum demedim ki ben çok kazandığımı da hiç düşünmedim:) yoo şımarmadım da sen yanlış anlamışsın hep canım.ya ben 36 yaşındayım bunları bilmiyor olabilir miyim sence iyi misin bi de açıklama yapmışsın detaylı biliyoruz heralde yazdığım kişilerin 2 si zaten arkadaşım biri de aynı meslektaşız iş yerini vs biliyorumÇok şükür. senin gibi çok fazla kazanıyorum kazandığım parayı nasıl harcasam bilemiyorum diye başlık açan birinin böyle düşük profilli şeyler yapması bize bahsettiği iş ve maaşla çelişiyor. Ha yaşın olur anlarım ama sanırım 35 yaş üstüsün ve mantıksız davranıyorsun. Az aklı başında olan insan böyle aranmaz. ben internetten sevgili bulunmaz dmeiyorum. ama yazan eden çok deyip sanal ilgiyle şımarmak iyi değil.
Onlar herkese yazıyor diyorum. Sana yazan diğerine de yazar diyorum. Böyle böyle sadece zaman kaybedersin diyorum. Bu devirde erkekler internetten bedava seks ve para kaynağı salak kadın arıyor. Buluşurum beğenmezsem bi daha buluşmam demek de çözüm değil. Karşına kim çıkacak. Psikolojisi bozuk mu deli mi sapık mı bilemezsin.
Tanıdığın kişi de herşey çıkabilir onu da yaşadım yanlış ifade ettim yazanlardan 2 si arkadaşım zaten yüz yüze tanıdığımTaş devri değil elbette. Ama sosyal medyada tanışmak da modernlik değil. Bin türlü riski var. Bu adam tacizci mi sapik mi nerden bileceksiniz.? Profilinde yazmıyor sonucta. Sosyal medyada herkes en iyi haliyle var. İnsan reel hayatta tanistigini bir sürü insana soruyor bu nasıl biri diye. Sosyal medyada tanıştığınız ise "ne çıkarsa bahtima". Devir taş devri kadar güvenli değil artik. Çok daha dikkatli ve temkinli olma devri.
Düşmanımsınız demedim yanlış anlıyorsunuz gayet mantıklı olduğumu düşünüyorum sizin tersinize de birçok yorum var keza herkesin kendi düşüncesidirsenin düşmanın değiliz biz. açtığın konular duruyor. onları kronolojik olarak okuyan biri senin kafanın ne karışık olduğunu bilir. sen de aç oku istersen. ben ne istiyorum amacım ne diye düşün. daha mantıklı ve olgun davranman gereken yaş 36 yaş.