Bu red flag mi?

Ben, bu saatten sonra benim için her konuda can biriyle olmak istiyorum. Lütfen yapılacak şeylerin içinde olmayı kendime saygısızlık olarak görürüm. Yerinizde olsam bu sessizliğin sonunda buluşmam, sonraki günlerde de telafi etmesine izin vermem.

Bu saate kadar yazmadıysa red flag aramaya gerek yok. Adamın ya hevesi yok ya da taktiksel çalışıyor

Kac yaşındasınız bilmiyorum ama öncelikle biriyle iletişim kurarken saçmaladın sacmalama gibi kelimeler kullanmanın saygısızlık olduğunu öğrenin. Sonra yargı dagitirsiniz.

Kac yaşındasınız bilmiyorum ama öncelikle biriyle iletişim kurarken saçmaladın sacmalama gibi kelimeler kullanmanın saygısızlık olduğunu öğrenin. Sonra yargı dagitirsiniz.

Sacmalayana sacmaladin derim ister begenirsin ister begenmezsin. Yapacak aciklama bulamayinca kelime karistirirsiniz anca.

Ya tabiki reelde tanıştıklarımızda da olabilir böyle insanlar. Sosyal medyadan iletişim kuranlar arayışta olan tipler. direkt sevgili yapayım diye yazanlar var ya. bana onlar çok guvensiz geliyor.

Ya tabiki reelde tanıştıklarımızda da olabilir böyle insanlar. Sosyal medyadan iletişim kuranlar arayışta olan tipler. direkt sevgili yapayım diye yazanlar var ya. bana onlar çok guvensiz geliyor.
Reelde yanı basımızdakilerde arayısta olabilirler ne bileceksin? Sevgilisiyle takılırken sagına soluna bakıp aranan insanlarda var. Güveni sanal-reel ile ölcersek isimiz is. Artık kimse etrafındaki insanlarla sınırlı degil en azından sosyal medyayla dünyaya acılmak, kendimizi genisletmek ve kafa yapılarımızın uyuştugu insanlarla eslesmek müthis özellik.

daha şimdiden bu isteksizlik tam bir red flag bence. ilk zamanlarda o merak, kıpır kıpır haller, ilgi olmazsa ne tadı kalır aşkın?

`