- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 70.504
- Puanlar
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazan eden çok mu?Yaw ayrılalı 7 ay olmuş daha ne kadar ara veriyim yazan eden de çok
Neyse susuyorum.SevindimYazan eden çok mu?Neyse susuyorum.
Yazdı ben de hastayım başka zamana dedim tamam dedi bu kadarSonuç ne oldu peki merak ettim
Bu saate kadar yazmadıysa red flag aramaya gerek yok. Adamın ya hevesi yok ya da taktiksel çalışıyorArkadaşlar bir date e çıkıcam. Meslektaşız instadan yazdı. Evlenip boşanmış biri çocuğu yokmuş. 3-4 gün oldu yazalı. Ama yazışı nasıl desem soğuk görev gibi emoji yok bişey yok. Bugün görüşelim dedik bu saat oldu hala yazmadı. Görüşünce anlarım diyorum ama böyle olunca da gidesim yok valla.
Kac yaşındasınız bilmiyorum ama öncelikle biriyle iletişim kurarken saçmaladın sacmalama gibi kelimeler kullanmanın saygısızlık olduğunu öğrenin. Sonra yargı dagitirsiniz.Sacmaladiniz sizde iyice. Sanki internetten tanişilan kişiler uzaydan, disarda tanistiklariniz dünyadan gibi konusuyorsunuz. O internettekilerde disardaki insanlar işte onlar da başkalarinin "reel" cevresinde olan okul arkadasi is arkadasi insanlar. Sizin cevrenizdeki insanlarin internet ortaminda sapik olmadigini ne biliyorsunuz mesela? Okulda tanistigin herkes super karakterde ve sapik olamaz mi? En fazla ortak cevredesiniz diye kimisi saklayabilir bu da gercegi degistirmez.
Kac yaşındasınız bilmiyorum ama öncelikle biriyle iletişim kurarken saçmaladın sacmalama gibi kelimeler kullanmanın saygısızlık olduğunu öğrenin. Sonra yargı dagitirsiniz.
Ya tabiki reelde tanıştıklarımızda da olabilir böyle insanlar. Sosyal medyadan iletişim kuranlar arayışta olan tipler. direkt sevgili yapayım diye yazanlar var ya. bana onlar çok guvensiz geliyor.Yani yanı basımızda tanıstıklarımız tacizci ve sapık degil öyle mi? Reel çevremizdeki etrafımızdaki herkes pürü pak yani böyle ilginc bakısı görmedim ben. Nerden biliyorsunuz reelde tanıstıgımız insanın telefonunu acıp bir baskasına sapıklık yapıp yapmayacagını veya sizin bir karenizi cekip santaj yapıp yapmayacagını?
Tutturdunuz tas devri, o devri bu devri.
Uslup mükemmel. Aynen devamSacmalayana sacmaladin derim ister begenirsin ister begenmezsin. Yapacak aciklama bulamayinca kelime karistirirsiniz anca.
Reelde yanı basımızdakilerde arayısta olabilirler ne bileceksin? Sevgilisiyle takılırken sagına soluna bakıp aranan insanlarda var. Güveni sanal-reel ile ölcersek isimiz is. Artık kimse etrafındaki insanlarla sınırlı degil en azından sosyal medyayla dünyaya acılmak, kendimizi genisletmek ve kafa yapılarımızın uyuştugu insanlarla eslesmek müthis özellik.Ya tabiki reelde tanıştıklarımızda da olabilir böyle insanlar. Sosyal medyadan iletişim kuranlar arayışta olan tipler. direkt sevgili yapayım diye yazanlar var ya. bana onlar çok guvensiz geliyor.
Çok iyiydi sesli güldümSende az red flag değilsin hani![]()
Bi 10 konu da bu kimliği belirsiz şahıs için açar, amacını sorgular, rollenirsin artık.Evde yatmak daha iyi geliyor:)))
Tatlı çocuk aslında
Konu sahibinden pek hoşlanmam ama abartmışsınız. Bu nasıl bi yargılama?iyi bir şey mi çok insanla konuşman. konuştukça batıyorsun biliyor musun...
Ne yargısı ya. Sana ne benim fikrimden. Seni neden bağlıyor. Sana göre mi fikir beyan edeceğim. İşine bak.Konu sahibinden pek hoşlanmam ama abartmışsınız. Bu nasıl bi yargılama?
Üsluba bak üsluba.Ne yargısı ya. Sana ne benim fikrimden. Seni neden bağlıyor. Sana göre mi fikir beyan edeceğim. İşine bak.
Kızdım. Çünkü konu sahibi hakkında fikrim bu. Yakında yine konu açacak bu kişiyle ilgili... görürüz.Üsluba bak üsluba.
Sakin ol.![]()
Ay hemen hemenBi 10 konu da bu kimliği belirsiz şahıs için açar, amacını sorgular, rollenirsin artık.
(Hadi beni konudan engelle)
Teşekkür ederim Cui cimKonu sahibinden pek hoşlanmam ama abartmışsınız. Bu nasıl bi yargılama?