Küllü sarı iyi bir boyayla tutsa da,dipler gelince berbat. Ben bir yöntem bulamadım diplereKeske kendiniz acmak yerine bir kuafore gitseydiniz. İlk kadinin saci ışıltı yöntemiyle boyamis temel renk cok acik kumral isilti rengi platin ortaya cikan renk küllü sari. Eger bir kuafor gecmisiniz yoksa kendi kendinize elde etmeniz cok zor.
Tek renk boyayla hayatta bu rengi tutturamazsiniz. Platin ile kullu sariyi karistiracaksiniz. Ilk boyada tutmayabilir. Bir kac boyamadan sonra olur. O resimde gosterdiginiz bayanin sacinda balyaj var kuafor açıcisiyla boyanmis. Sizin renk kizil sari olmus.Eki Görüntüle 2060062 Eki Görüntüle 2060063 Kızlar boyasız saçımı paletta ile açtım turuncu gibi bi renk çıktı ortaya gotoğraftaki kadının saç renginden istiyorum ne kullanmalıyım lütfen yardım .Eki Görüntüle 2060064
Aynen platin yapıp ondan sonra kullu bi renk secmelisin. Ayrıca haftada bir silver shampoo (mor sampuan) ile yikamalisin. Ben öyle yapiorum ise yarıyoBence once acik veya cok acik sari ile boyayayin saci bi iki kere sonra palettenin platin sarisi var...bildigin yogun kullu sari yapiyor saci...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?