Bu resme bakip bana ne oldugunu aciklaya bilirmisiniz ?

Harbifitness

workout
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
712
189
323
merhaba direk konuya giriyorum küvete su doldurdum oglumla kizim icinde oynamak istedi herzaman ki gibi oynuyolardi bende onlar gülerken eglenirken fotograflarini cekim dedim

Eklentiler

• $2013-04-16 12.36.24.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 299
  • $2013-04-16 12.39.21.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 277
Son düzenleme:
töbe bismillah valla korktum fotografı yakınlaştırıp bakamadım bi seye benzettim de siz ne gördünüz peki?

uzaktan bakınca oğlunuzun sağ kolunun orda bi yüz sekli oluşmuş gibi suda bana mı oyle geldi bi tek :/

edit: şimdi tekrar baktım da diğer fotografta kızınızın önünde de köpükler gidince suda bi açıklık olmuş belki oğlunuz o an ani bi hareketle doğruldu köpükler gitti, ben böyle gerilimli seylere biraz meraklıyım direkt önyargıyla baktım fotoğrafa:) bi de flash kullandıysanız ondan da kaynaklanmış olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
sadece benmi görüyorum bunu ? BAKIN FOTOGRAFLARDA KESINLIKLE FLAS YOK YANSIMA YAPACAK NE KARSILARINDA NEDE YANLARINDA HERANGIBI BISEYDE YOK OGLUMUN OMZUNDAN ASAGAYA DOGRU YUVARLAK YUVARLAK SARI SARI SANKI ALTIN GIBI YADA NEBILIM ÜZERIDE PUL PUL BISEYLER VAR OMZUNDAN ASAGA DOGRU INIYOR 1 NCI RESIMDE VE ÜZERINDE HERANGIBI IC CAMASIR YADA BISEY YOK SANKI OGLUMUN VUJUDUNU BISEY SARMIS LÜTFEN IY BAKIN RESMI DEFALARCA BÜYÜTÜM ACABA SUMU SUDANMI DIYE RESMI BÜYÜTSEMDE O PUL PUL DURAN SARI SARI DURAN SEYDE BOZULMA SU GÖRÜNTÜSÜ YOK BÜYÜTÜKCE ;BEN KÖPÜKTEN BAHS ETMIYORUM BEDENINI KAPLAYAN O PUL PUL DURAN SEY NEDIR ? ALTIN PARALAR GIBI YADA ALTIN GIBI NEBILIM DEFALARCA BAKTIM BAKTIM OGUM 7 KIZIM 6 YASINDA AMA KIZIM OGLUMDAN BÜYÜK GIBI DURUYOR OGLUM MIYON TIPLI OGLUM KULAGINDAN 3 KERE AMALIYAT OLDU AZ DUYOR DIYE OGLUMUZUN ÜSTÜNE COK TITREDIK HER ANNE BABA GIBI, OGLUM COK DUYGUSAL COK MERHAMETLI BU YASINDA OLMASINA RAGMEN 1:CI SINIFA GIDIYOR ÖGRETMENLERI OGLUM ICIN BÖYLE BIR COCUK YOK DÜNYADA DIYOR GÖRENLER KIZ DIYE SEVIYOR BENIM GÖREMEDIGIMI YADA BENIM CÖZEMEDIGIMI BELKI SIZ BULURSUNUZ KORKMAMI GERIKIYOR SEVINMEMI GEREKIYOR KÖTÜ BISEYMI IY BISEYMI BILEMIYORUM :18: KÜVETE YANSIMA YAPACAK HIC BIR SEY YOK FLAS ACIK DEGIL KAPALI IKEN CEKILMISTIR SIZDE BENIM GÖRDÜGÜMÜ GÖRÜYORMUSUNUZ RESMI DIKKATLI INCELEYIN ÜSTÜNE BASIN NE GÖRÜYOSANIZ PAYLASIRSANIZ SEVINIRIM :18: ...

belki idrarını ağmıştır yani bu kadar büyütmeyin bence hemen doğaüstü varlıklara yüklemeyelim

Suda aciklik yok kizimin önündede yok köpük ani bir hareket yok sadece poz verdiler ani harekte resim net cikmazdi pul pul altin gibi zirh gibi benmi yanlis görüyorum fotografta flas yok normal bir cekim canim ...aklim almiyor hani günesli bir ortam olsada günes vuruyor diycem oda yok

belki idrarını ağmıştır yani bu kadar büyütmeyin bence hemen doğaüstü varlıklara yüklemeyelim

imkansiz cünki küveti doldurduktan sonra kücük cislerini yaptirim hep.. ve tenbih ederim onlarda zaten bilirler gelse bile kücük cisleri anne benim kücügüm geldi tuvallete gitmeliyim der sudan cikmak isterler canim benim

korkmayın, oğlunuz ilk fotoda biraz yan duruyor sonra doğrulurken siz çekmişsiniz ve
suyun köpükle karışımı sonucunda öyle ışıltılar oluşmuş bence,

o bahsettiğiniz şey oğlunuz sudan yukarı doğru kalkıp tekrar girdiğinde oluşabilecek bir durum yani böyle telaş etmenizi gerektirecek birşey olduğunu sanmıyorum..

Benim aklıma da ilk gelen idrar oldu. Ama imkansız diyorsunuz.. Bilemedim ki..

korkmayın bence ya hu
kendinizi de kötü şeylere inandırmayın.
öyle bakmak isterseniz öyle görürsünüz.

çok ayrıntılara takılırsanız daha neler görürsünüz kimbilir

ilk resimle ikinci resim farklı evet.ilk resimde sanki oğlunuzun etrafında böyle sarımsı halkalar var gibi.

ama hemen aklınıza ilginç bir şey gelmesin.2 resim arasında saniyelik fark var diyorsunuz ama elini kolunu oynatmıştır yansıma falan yapmıştır.panik yapmayın bence.

imkansiz cünki küveti doldurduktan sonra kücük cislerini yaptirim hep.. ve tenbih ederim onlarda zaten bilirler gelse bile kücük cisleri anne benim kücügüm geldi tuvallete gitmeliyim der sudan cikmak isterler canim benim

bence siz bir oğlunuza sorun bu konuyu çünkü resme bir daha baktım da bana da idrar olabilir gibi geldi belki sudan çıkmak istemedi söylemedi boşuna panik yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…