- Konu Sahibi Harbifitness
-
O değilde ben kızınızı ve oğlunuzu aynı anda nasıl yıkayabildiğinizi anlayamadım ve üstlerinde çamaşır yok diyorsunuz :S
Aynen bende ikisinin bir yıkanmama taraftarıyım olmaması gerekir böyle şeylerin.
O değilde ben kızınızı ve oğlunuzu aynı anda nasıl yıkayabildiğinizi anlayamadım ve üstlerinde çamaşır yok diyorsunuz :S
canım fotoğrafa dikkatli bak farkı anlarsın. oğlun ilk resimde yan duruyor 2. resimde ise kardeşine yaslanır gibi yapmış. tam bu esnada sen fotoğraf çekmişsin. o da arkasına yaslandığı için suda alttan içe dalgalar oluşmuş. flash kapalı olabilir ama banyoda kullandığınız ışık yansıyıp oğlunun vücuduna çarpmıştır. biliyorsun ki ten renklerimiz sarıya yakındır. çarpışan ışıkla ten rengi parlamış o kadar endişelenecek bir şey yok korkma
isigin yansimasi imkansiz tavanda isik yok banyo dolubimda isik yaniyor ve isik oraya girmiyor cünkü arkada kaliyor bir banyoda perde var yani kapali perdeler! isik carpsa anlarim ilkez fotograf cekmiyorum tesekkür ederim aciklaman icin arkadasim
daha önce doğa üstü güçlerle ilgili bişeymi oldu :26:çünkü normal hiçbişey yaşamamış insan bunu grünce yansımadır der geçiştirir fotografta açık bariz bişey yok siz fotografı irdelemişiniz biraz böyle bir şeyden şüphenizmi var ?
bence siz kendinizi illa ki doğaüstü bir durum var diye şartlandırmışsınız
sudur nereye akarsa oranın şeklini alır., şekli değişir
bu kadar odaklanmayın bence bu duruma.
yani hadi diyelim kötü bir şey o görüntü siz ona inanarak kötüyü çağırmış oluyorsunuz.
yapmayın bence
ben kötü bisey gördügümü ida etmedim yada sartlandirmadim güzel kardesim bu resmi paylastim belki ayni sey baskasinda olmustur beni aydinlatir diye bu resmi koydum sadece ne oldugunu bilmek istedim ögrenmemek degil bilmemek ayiptir güzel kardesim ...
ve bir de önyargılı cevap verişleriniz..
ben size öğrenmek ayıptır bunu niye koydunuz dedğimi hatırlamıyorum
siz sürekli insanlara inandıgınız yönünde ya da inanmıyorum diyyorsanız öyle oldugu yönünde cümleler kurdugunz için söyledim
siz bilirsiniz
(ön yargili kim) ön yargili bir kelimem nerde ? sanirim ön yargiyililari görmek isinize gelmiyor bana damglamak kolay geliyor .. neye inanmiyorum insanlara inandiginiz felan anlamadim böyle bir cümlem nerde var ?Ben resimdeki seyin ne anlama geldigini anlamaya calisiyorum doga üstü yok varlik yok kötü bisey diyen sizsiniz kulaktan kulagami oynuyoruz burda kelimelerim konun disina cikiyor
ben resmi ilk gördüğümde ve yorumları okumadan önce aklımdan sarı çiçek atmış felan diye geçirdim aklımdan sonra yazınızı felan okuyunca bende meraklandım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?