bu saat oldu uyuyamadim yine eşim fosur fosur uyuyo gıcık

umay86

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
214
47
323
Ben artık kafayı mı yicem bilmiyorum 4 aylık evliyim sanki 40 yıl gecmis eskimiş bitmiş gibiyiz sürekli kavga edip eşimin barismak için hiçbir şey yapmaması yetti artık ben yaklasinca da cevap vermiyo ben ne yaparsam karşılığını vercekmis benden gittikce uzaklasiyo her yönden sorunları ablasina anlatiyo onlar da ne diyolarsa duzeltmek icin hicbi sey yapmiyo hep ben ustune gidiyorum bundan da bıktım barismak icin o gönlümü alsın istiyorum boyle küs gergin olunca da mutsuzum çok uyku yok iste ama onun umrunda değil hic konusmuyo dokunmuyo uyuyo iyice deliriyorum ben sariliyorum itiyo konusulmuyo da hemen of uf birakip gidiyo evden aptal gibi evlendim.ben bunla yaa anası davası ayrı dert bi de beni seven adam gitti ben de cok bittim daha şimdiden benim barisma cabalarima da cevap vermiyo iki aydır Napiyim ben

Okurken icim sikildi, bas tekmeyi diye yapistirasim geldi ama uykusuzum, yine de f5lemekten alamiyorum kendimi, ondan biraz huysuzum cok aldirma

Kus olma sebebiniz ne? Ayrica "sen ne yaparsan karsiligini verecegim" diyen adam barisma cabalarina seni iterek mi karsilik verecekmis? Yoksa ben mi yanlis yorumluyorum, "yaptiklarinin cezasini cekeceksin" mi demek istemis?

Bu arada, esin kac yasinda?

4 aylık evlilik, 2 aydır barışmama çabası
kavgalarınız ne sebepten çıkıyor?

Eşim 29 yaşında iki aydir kus barış iyice arttı demek istedigim iki aydır hepben alttan aliyorum o bi kez bile neyin var uzatma demiyo kavga ister büyük ister küçük olsun
Ve hep bi mukayese sen dedin mi yaptin mi sanki sen ne verdin ki falan yarisma diyorum bu bizi bi yere goturmuyo diyorum ses yok bu gece de sarildim iyi geceler askim desene diyorum inatla iyi geceler deyip askim demiyo beni seviyo musun dedim cevap yok kolunu cekti benden ben de delirdim isten eve geliyo sorun olmasa da ben konusmazsam konusmuyo yaklasmazsam yaklasmiyo aramiyo bisey yapmiyo ben oba nasıl davranirsam karşılığını vercekmis iyi davraninca yok ama bu kadar yaparsin deyp kesiyo camdan aaşağı atasim var adami su an ya

Evlilik zamanı sıkıntılı mı geçti?

pff, ne büyüsü, ailelerinde küslük varsa küsüyordur öyle alışmıştır, iki ayda onca senelik alışkanlıklarını değiştirecek değil. Aynı evin içinde 6 ay küs kalınan sülaleden geliyorum ben.

Evlilik zamanı sıkıntılı mı geçti?
Nisanliyken ayri sehirlerdeydik kv bana cok çektirdi ablasiyla sorunlar oldu ablası kocasini aldatiyodu bana anlatiyodu ben de uzak durmaya başladım sonra kız verem oldu adı çıktı falan duyuldu ben kötü oldum yapanin deil gorenin gözü oyuldu. Evlendik annesi sorunlu istemiyo beni benim babam da kanser evre 4 benim psikolojim cok bozuk evlilige de yansıdı muhtemelen eşim destek olmuyo bana hap kullanip onun istediklerine ozen gösteriyorum ütü sabah kahvaltı falan adam artık isten eve gec geliyo ilgi alaka yok ben cok mutlu olup yaklassam ben mi yapixam hep diye o nasıl hatasını anlayıp bana yaklasmiyo diye bi sey yapmak da istemiyorum artık ama boyle de cok mutsuzum

Alin karsiniza adam akilli konusun...
Cocuk gibi.. one oyle.

Baktiniz tavrinda israr ediyor, yerinizde olsam nazlamayi birakirdim.
Fakat mesafe aranizi hepten acar, gercekten onun anlamamakta inat ettigi sorunun kokenine deginmeden nasil anlamasini saglarsiniz bilemiyorum...

tepem attiysa gercekleri tokat gibi saydirir, fena can yakarim, boyle pis bi yanim var, fakat son noktada isek ciddi olumlu sonuclar aliyorum...

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.

Bu abla eşinizin sorunlarını anlattığı kişi mi? Annenin derdi ne?
Yol yakınken dönmek iyidir de düzeltmek için çok çaba sarfetmeniz lazım
Nişanlılığında hiç mi belli etmedi kendini?

-- Eski konularınızı okudum, yapabiliyorsanız yol yakınken dönün.

Son düzenleme:
4 aylık evlilikte 2 aylık küslük ve iki aydır ayağına kapanmışsın adam nuh diyor peygamber demiyor öyle mi....
amaniiiiiin kaç kurtul desem (evli biri olarak)o senin ayağına kapansa desem çok mu hayal kurmuş olurum ki..

En çekilmez erkek tipi bencil ve kindar. Size yazık değil mi dört ayda bu eziyet? Alın karşınıza konuşun sert olun amacını sorun sevgisiz davranma sebebini sorun derdi neymiş öğrenin.

bçyle bir adi ile bir dakika evli kalmam kimse kusura bakmasın...sen köpek misin eğitim kampına almış eğitmeye çalışıyor kendince seni bu adam,kim oluyor konu sahibi...sen insansın bir ananın babanın evladısın..neden bu kadar peşinde koşuyorsun bu adamın,dön kıçını yat,o yokmuş gibi davran,çık gez,dolaş,hesap verme,sorarsa kapıyı göster,bak neler oluyor.
ayyy ben çıldırdım kocanıza burda olsa en yüksek binadan atarım aşağıya o derece yani.

İki seçenek var bence..
Ya boşanıp kurtulacaksınız.
Ya da umursamayıp rahatınıza bakacaksınız..

küsen erkeğin boğazına sarılıp bi silkelesen yeridir...
çok tanıdık bana bu haller..
eşimde aynı böyleydi..
üstüne gitme barışmak için..
sadece otur karşısına sadece anlat ne söylemek istiyosan ne hissediyosan söyle...
gerisini o düşünsün..
tek kişilik değil bu evlilik unutma..

Bakin,kavga ve kusluk evliligi bitiriyor.insan seviyorsada artik sevse de pismanlik duyabiliyor.biz de evliligimizi boyle yiprattik.her kavgada bosanicamda bosanicam.aslinda kimsenin bir yere gitmeye niyeti yok.sadece bakalim beni ne kadar seviyor,onu terk edersem mahvolurmu gibi nabiz olcumleri.ama asla bunu yapma cnm.evliligini oyle guzel temeller uzerinekur ki,sorunlar ciktiginda sallanmasin.
Ben bunun farkina vardim,ne esimi yargiliyorum,ne ailesi hakkinda yorumyapiyorum,ne takiyorum,kirildigimda susuyorum,ve gozlerinin icine bakiyorum.kendi kendime ediyorum ki,hic birsey icin degmez.....o halen bildigini okuduktan sonra benim ki........mi yirtsam ne olur ki...allaha dua et,allaha dua et.sadece mhurlu kapilari o acar.
Ve ben sustum..diyeceksin ki sen vidi vidi yaptigin icin mi kavgalar cikiyordu.hayir..dusunun k.pederim bile beni hakli buluyordu.ama erkekler boyle.eslerinin yasattiklarini baskasi yasasa ve onlara anlatsa aaaa yanlis burda erkekte der,ama kendileri soz konusu olsa asla kabul etmezler.aslaaaaa.sende didinme,hayati kendine zehir etme.birak ye ic gul eglennnnnnnnj...

evliligin ilk aylarında sıkıntı oluyoda sizinki abartmış sanırım.tek taraflı caba hiç bi zaman sonuç vermiyo.en çok kendinizi yıpratırsınız.elinizede hiç bişey geçmez.o büyük patlamayı yaşayın düzelirse düzelir.ki inşallahh düzelir.yuva kolay kurulmuyo ama bunun kıymetini oda bilmeli.
Allah sarınızı arttırsın

Konuyu ben açtım sandım bir an.
Bu kadar olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…