Okurken icim sikildi, bas tekmeyi diye yapistirasim geldi ama uykusuzum, yine de f5lemekten alamiyorum kendimi, ondan biraz huysuzum cok aldirma
Kus olma sebebiniz ne? Ayrica "sen ne yaparsan karsiligini verecegim" diyen adam barisma cabalarina seni iterek mi karsilik verecekmis? Yoksa ben mi yanlis yorumluyorum, "yaptiklarinin cezasini cekeceksin" mi demek istemis?
Bu arada, esin kac yasinda?
Eşim 29 yaşında iki aydir kus barış iyice arttı demek istedigim iki aydır hepben alttan aliyorum o bi kez bile neyin var uzatma demiyo kavga ister büyük ister küçük olsunOkurken icim sikildi, bas tekmeyi diye yapistirasim geldi ama uykusuzum, yine de f5lemekten alamiyorum kendimi, ondan biraz huysuzum cok aldirma
Kus olma sebebiniz ne? Ayrica "sen ne yaparsan karsiligini verecegim" diyen adam barisma cabalarina seni iterek mi karsilik verecekmis? Yoksa ben mi yanlis yorumluyorum, "yaptiklarinin cezasini cekeceksin" mi demek istemis?
Bu arada, esin kac yasinda?
Eşim 29 yaşında iki aydir kus barış iyice arttı demek istedigim iki aydır hepben alttan aliyorum o bi kez bile neyin var uzatma demiyo kavga ister büyük ister küçük olsun
Ve hep bi mukayese sen dedin mi yaptin mi sanki sen ne verdin ki falan yarisma diyorum bu bizi bi yere goturmuyo diyorum ses yok bu gece de sarildim iyi geceler askim desene diyorum inatla iyi geceler deyip askim demiyo beni seviyo musun dedim cevap yok kolunu cekti benden ben de delirdim isten eve geliyo sorun olmasa da ben konusmazsam konusmuyo yaklasmazsam yaklasmiyo aramiyo bisey yapmiyo ben oba nasıl davranirsam karşılığını vercekmis iyi davraninca yok ama bu kadar yaparsin deyp kesiyo camdan aaşağı atasim var adami su an ya
4 aylik evlisin 2 aydir konusmuyo musunuz?
Inadi batsin, milletin el bebek gul bebek gozunden sakindigi kizlarini alirlar zulumdur ederler musibetler
1, 2 sene cocuk yapma
Cocuk çok istiyoduk ikimizde basta nisanliyken falan amaben istemiyorum artık hic onumu goremiyorum bununla anasigil hacı hocaya gitmişler benden sogutma büyüsü mü yaptilar acaba walla artık bunlar geliyo aklima en ufak seyden olay cikip kusuyo adam bitirdi beni
Cocuk çok istiyoduk ikimizde basta nisanliyken falan amaben istemiyorum artık hic onumu goremiyorum bununla anasigil hacı hocaya gitmişler benden sogutma büyüsü mü yaptilar acaba walla artık bunlar geliyo aklima en ufak seyden olay cikip kusuyo adam bitirdi beni
Nisanliyken ayri sehirlerdeydik kv bana cok çektirdi ablasiyla sorunlar oldu ablası kocasini aldatiyodu bana anlatiyodu ben de uzak durmaya başladım sonra kız verem oldu adı çıktı falan duyuldu ben kötü oldum yapanin deil gorenin gözü oyuldu. Evlendik annesi sorunlu istemiyo beni benim babam da kanser evre 4 benim psikolojim cok bozuk evlilige de yansıdı muhtemelen eşim destek olmuyo bana hap kullanip onun istediklerine ozen gösteriyorum ütü sabah kahvaltı falan adam artık isten eve gec geliyo ilgi alaka yok ben cok mutlu olup yaklassam ben mi yapixam hep diye o nasıl hatasını anlayıp bana yaklasmiyo diye bi sey yapmak da istemiyorum artık ama boyle de cok mutsuzumEvlilik zamanı sıkıntılı mı geçti?
Nisanliyken ayri sehirlerdeydik kv bana cok çektirdi ablasiyla sorunlar oldu ablası kocasini aldatiyodu bana anlatiyodu ben de uzak durmaya başladım sonra kız verem oldu adı çıktı falan duyuldu ben kötü oldum yapanin deil gorenin gözü oyuldu. Evlendik annesi sorunlu istemiyo beni benim babam da kanser evre 4 benim psikolojim cok bozuk evlilige de yansıdı muhtemelen eşim destek olmuyo bana hap kullanip onun istediklerine ozen gösteriyorum ütü sabah kahvaltı falan adam artık isten eve gec geliyo ilgi alaka yok ben cok mutlu olup yaklassam ben mi yapixam hep diye o nasıl hatasını anlayıp bana yaklasmiyo diye bi sey yapmak da istemiyorum artık ama boyle de cok mutsuzum
4 aylık evlilikte 2 aylık küslük ve iki aydır ayağına kapanmışsın adam nuh diyor peygamber demiyor öyle mi....Ben artık kafayı mı yicem bilmiyorum 4 aylık evliyim sanki 40 yıl gecmis eskimiş bitmiş gibiyiz sürekli kavga edip eşimin barismak için hiçbir şey yapmaması yetti artıkben yaklasinca da cevap vermiyo ben ne yaparsam karşılığını vercekmis benden gittikce uzaklasiyo her yönden sorunları ablasina anlatiyo onlar da ne diyolarsa duzeltmek icin hicbi sey yapmiyo hep ben ustune gidiyorum bundan da bıktım barismak icin o gönlümü alsın istiyorum boyle küs gergin olunca da mutsuzum çok uyku yok iste ama onun umrunda değil hic konusmuyo dokunmuyo uyuyo iyice deliriyorum ben sariliyorum itiyo konusulmuyo da hemen of uf birakip gidiyo evden aptal gibi evlendim.ben bunla yaa anası davası ayrı dert bi de beni seven adam gitti ben de cok bittim daha şimdiden benim barisma cabalarima da cevap vermiyo iki aydır Napiyim ben
bçyle bir adi ile bir dakika evli kalmam kimse kusura bakmasın...sen köpek misin eğitim kampına almış eğitmeye çalışıyor kendince seni bu adam,kim oluyor konu sahibi...sen insansın bir ananın babanın evladısın..neden bu kadar peşinde koşuyorsun bu adamın,dön kıçını yat,o yokmuş gibi davran,çık gez,dolaş,hesap verme,sorarsa kapıyı göster,bak neler oluyor.Eşim 29 yaşında iki aydir kus barış iyice arttı demek istedigim iki aydır hepben alttan aliyorum o bi kez bile neyin var uzatma demiyo kavga ister büyük ister küçük olsun
Ve hep bi mukayese sen dedin mi yaptin mi sanki sen ne verdin ki falan yarisma diyorum bu bizi bi yere goturmuyo diyorum ses yok bu gece de sarildim iyi geceler askim desene diyorum inatla iyi geceler deyip askim demiyo beni seviyo musun dedim cevap yok kolunu cekti benden ben de delirdim isten eve geliyo sorun olmasa da ben konusmazsam konusmuyo yaklasmazsam yaklasmiyo aramiyo bisey yapmiyo ben oba nasıl davranirsam karşılığını vercekmis iyi davraninca yok ama bu kadar yaparsin deyp kesiyo camdan aaşağı atasim var adami su an ya
Bakin,kavga ve kusluk evliligi bitiriyor.insan seviyorsada artik sevse de pismanlik duyabiliyor.biz de evliligimizi boyle yiprattik.her kavgada bosanicamda bosanicam.aslinda kimsenin bir yere gitmeye niyeti yok.sadece bakalim beni ne kadar seviyor,onu terk edersem mahvolurmu gibi nabiz olcumleri.ama asla bunu yapma cnm.evliligini oyle guzel temeller uzerinekur ki,sorunlar ciktiginda sallanmasin.Ben artık kafayı mı yicem bilmiyorum 4 aylık evliyim sanki 40 yıl gecmis eskimiş bitmiş gibiyiz sürekli kavga edip eşimin barismak için hiçbir şey yapmaması yetti artıkben yaklasinca da cevap vermiyo ben ne yaparsam karşılığını vercekmis benden gittikce uzaklasiyo her yönden sorunları ablasina anlatiyo onlar da ne diyolarsa duzeltmek icin hicbi sey yapmiyo hep ben ustune gidiyorum bundan da bıktım barismak icin o gönlümü alsın istiyorum boyle küs gergin olunca da mutsuzum çok uyku yok iste ama onun umrunda değil hic konusmuyo dokunmuyo uyuyo iyice deliriyorum ben sariliyorum itiyo konusulmuyo da hemen of uf birakip gidiyo evden aptal gibi evlendim.ben bunla yaa anası davası ayrı dert bi de beni seven adam gitti ben de cok bittim daha şimdiden benim barisma cabalarima da cevap vermiyo iki aydır Napiyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?