bu saat oldu uyuyamadim yine eşim fosur fosur uyuyo gıcık

Amaannn acaba ben mi yazmıştım bu mesajı diye düşündüm bir an :)
Bizim 1 yıl bitti, alıştım artık, tribi tuttuğu zaman hiç ilgilenmiyorum
Devir totonu yat, bir süre sonra mecbur kalıyor normale dönmeye
Bişey sorma, seviyor musun falan, o kadar sessiz ol ki kudursun hırsından
İnatla söylemediği sözcüklerin üzerine gitme ve tabi ki sende söyleme :)
Şu aralar özür dilemeyi öğretmeye çalışıyorum, Allah yardımcımız olsun...

Bu modelden bende var
Ne yapsan sökmez
Kapıyı göster, çıkıp gider, kuyruğunu asla titretmez :)
Ne zaman özlemek canına tak eder, o zaman da sana lütuf yapıyormuş gibi, affediyormuş gibi, hani bir şans daha veriyormuş gibi davranır:) Zamanla değişiyorlar, taktik savaşına dönüyor ve duruluyor bir süre sonra. En iyi ilacı umursamamak, kendi haline bırakmak lakin sağlam sinir istiyor. Bu modeller öyle kul köle olurum karıcığım aman ayrılmayalım modunda değil, kafasını kırsan kılını kımıldatmaz :) Törpüleniyor zamanla, tamamen düzelir mi bilmem, orasını yaşayıp göreceğiz ...

ne diyim allah size sabır versin benim kocamında en ufak bir tartışmada hiç konuşmayıp bi köşeye sinmesine tahammül edemiyorum ben sizin ki ayrı bir dava..totolarını dönerken çakmakla yakacaksın bunları

bu kadar kocayı önemsemek de iyi değil bee bacım.al antidepresanını sen de kıçını devir uyu diyeceğim bu seferde boşarsın felan

ee ilacın faydası olmadı mı? sen sakinleştin hayat normal peki şimdi sorun ne? adam kafasına neyi takıyor acaba? ablasının evliliğine bakıp evliliğe olan inancını mı kaybetti diyeceğim bir erkeğin bu sonuca varması yıllarını alır malum beyinle kalp arasında epey bir mesafe var.

sorunlu bir nişanlılık geçirmişsin, baban kanser hastası birde elin adamının nazıyla mı uğraşıyorsun??? kusura bakma o adama beni seviyor musun diye sorman hata!! tahammülün fazla olabilir arada küslük olmasın diye de düşünebilirsin ama hak eden adama kul olunur..fazla iyi niyet zarar arkadaşım gereksiz kaprislerle ömür geçirme!!!

Ben tahammül edemedim.
Bir süre sonra bunun psikolojik şiddet olduğunu farkettim.

allah sabrınızı artırsın küsen erkek cok zor sen sinirden cıldırıyorsun artık bu sefer de bağırdıgın için suçlanıyorsun bağırdığında sucluluk psikolojisinden bagırıyorsun sustugunda da hatanı kabul ediyorsunda susuyorsun hertürlü hatalı çıkartıyor seni son sen dengesizleşiyorsun önce böyle sonrada böyle oluyorsun....

ay ne güzel anlatmışın arkadaşım gülmekten yerlere yatttım hep biz haklıyken bagırdımız için bazende alttan aldımız iin biz suçlu oluyoruz ama bunların en güzel ilacı onları umursamamak kendiler gibi olmak işleri düşünce geldiklerindede biraz konuşmk

Ilac iyi geldi biraz bu sefer sucum ne bilmiyorum her seferinde sen ne yapiyosun ki ben ne yapay
Yol yakinken ayril mi demek istedin

Isten ciktiktan üç saat sonra eve geldi. Hosbulduk diye laf sokuyo ben de konuşmuyorum oturuyo ole konusmuyo ben de beklemedim yemegi yedim konusmuyorum annesinde doyurmustur karnini zaten

Ilac iyi geldi biraz bu sefer sucum ne bilmiyorum her seferinde sen ne yapiyosun ki ben ne yapay

Yol yakinken ayril mi demek istedin

Hayatınız hakkındaki kesin kararları sadece kendiniz verirsiniz tabii ki. Eşiniz onunla paylaştığınız sırrı kaldırabilecek kadar olgun biri değilmiş diye düşündüm eskileri okuyunca.

ablasının dolduruşuna geliyo belli ki. yüz verme alttan alma vs vs kendi kuyusunu kazıyor farkında değil. bir taraf alttan alacak evet ama inatla kin tutmak neyin nesi???
amacı ne ? işten çıktıktan 3 saat sonra eve gelen kocanın gözlerini oymak mübahtır arkadaşım.
4 aylık evliliğin 2 ayının kavgayla geçmesi hayra alamet değil. bu kadar kolayda değil aynı evde aynı yatakta yatıpta küs kalmak!
bence bi takibe almanda fayda var. babanın oğluda olsa erkeklere güvenmemek lazım diye düşünüyorum hepsinin içinde bir pislik yatıyo çünkü

E="cekilmezbirkiz, post: 37038469, member: 596642"]ablasının dolduruşuna geliyo belli ki. yüz verme alttan alma vs vs kendi kuyusunu kazıyor farkında değil. bir taraf alttan alacak evet ama inatla kin tutmak neyin nesi???
amacı ne ? işten çıktıktan 3 saat sonra eve gelen kocanın gözlerini oymak mübahtır arkadaşım.
4 aylık evliliğin 2 ayının kavgayla geçmesi hayra alamet değil. bu kadar kolayda değil aynı evde aynı yatakta yatıpta küs kalmak!
bence bi takibe almanda fayda var. babanın oğluda olsa erkeklere güvenmemek lazım diye düşünüyorum hepsinin içinde bir pislik yatıyo çünkü [/QUOTE]
Haklısın zaten ben de suphe de var bu konuda iş yerindeki sekreter basit bi kız diye kendisi soyledi bildigin yarı ciplak giyiniyo kız hatta iki kız var ama biri fena mesaj atip dogum gününü kutlucaz pasta alcaz nerdesin bilmem ne baya senli benli sohbetler allahim bi kavga ettik temmuzda o kiz yüzünden annem onlar yüzünden kavga etme onlardan ustunsun daha da onlara yonelir bosver dedi sabahtan aksama ufacik buroda dipdibeler benden daha cok goruyo kızı

Canim ya zaten sana.kendini kotu hissettirmek icin yapiyor bunlari.. Sen daha yeni evlisin o yuzden zor geliyor biliyorum.ama bir sure sonra duyarsizlasiyor insan.. Alisiyorsun yani.. Sen dayanabilirsen.dayan.sen.konusma bakalim o ne yapicak.. Seni cok iyi anliyorum..

Uğraşma, emek verme bu adama, babam kanser 4. Evre demişin git babana bak yanında ol, zaman geçir babanla, bırak bu manyağı, sülalesi ile başbaşa, Ben olsam yeminle tam da bunu yapardım ( Allah esirgesin, babanın da Allah yardımcısı olsun canım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…