bu saat oldu uyuyamadim yine eşim fosur fosur uyuyo gıcık

sen anlattınmı kimseye ablasının sırrını

Yorumlari okumadan yaziyorum. Suan sizin cicim aylari olmasi gerekmez mi? Tuhaf bir durum.Esiniz bir yusuf yusuf olmali. 2ay cok uzun bir sure.Ailenizden birine bahsettiniz mi? Ona sizi kaybetme korkusu verseniz. Ama nereye kadar .Ben evli degilim ama basima gelse 2ay surse dayanamazdim .Giderdim .cunku normalda en mutlu olmaniz gereken bir zaman.Bu benim dusuncem.

Eski sevgilimden biliyorum bu tavırları.2 senede zerre kadar düzelmedi.Ki biz farklı şehirlerdeydik.Özlem falan hak getire adam bırak odunu çam yarması çıktı.Uğraşma,değişmiyorlar.

evli çiftlerin uzun süre küs kalmasına çok şaşırıyorum.erkekte alınganlık çok kötü bişey.bizim tartışmalarımızda eşim haklı olduğunu anladığı an trip yapar.üstüne gitmem.akşam yemeğinde sevdiği bi yemeği yaparım,yemeği görünce unutur tribi koca boğaz sende böyle yöntemler dene belki işe yarar.

Aminn cok tesekkur ederim aynen kendisi gibi dengesiz bi ailesi ve sulalesi var zaten ben kimlerin icine düştüm inanamiyorum konuşmadık o da hic konusmadi bu dengesiz yüzünden annem babam da uzuluyolar vurdu kafayı uyudu gene yaptığı tek sey bu zaten öküz herif

sen anlattınmı kimseye ablasının sırrını
Beni parka gidelim diye çağırıp o adamla bulustu annem de parkta gordu bizi yanimiza geldi gorumce once akrabamiz dedi sonra is yerinden arkadaşım dedi annem suphelendi bi kere daha benleyken adam geldi ben cocuklarina bakiyorum o adamla konusuyo bi tanidik gördü enisten mi vu bu dedi evet demek zorunda kaldim baktım bu is olmucak anneme anlattim zaten çalıştığı yerde benim akrabalrimda calisiyo adı cikinca herkes bana sordu ben ve ailem rezilligine bulascak iice uzaklastim girumceden kocam da biliyo her haltini ama unuttu meger cokmus ablasinin boyle davaları çocuklarin basinda dursun diye alismis bunlar kimseye demedim kv de de bana patladı kızını savundu tabi ki kv intihar etti ben vardim hastanede basinda kizi bosancak diye neler neler ya

Ben o kadar cok adim attim ki hicbi sey olmamis gibi sofralar surprizler ilgiler simarttim her dedigini yaptim o hic ilgilenmez oldu benimle her manada hic hem de cok yoruldum gecenlerde ona artik senin icin deil kendim icin canim sıkılmasın diye basimin gözümün hurmetine iyi gecincem dedim bitirdin beni yapma yarisma mukayese edip durma dedim ve bittim cidden

çok vurdum duymazmış canım ya.senin üzüldüğünü biliyor bilerek öyle yapıyor bence.bi an önce düzelmesi lazım evliliğiniz yoksa birbirinizden kopuk geçip gider yıllar.çok düşme üstüne,şımartma madem karşılık vermiyor burnu kalkmasın iyice

Hicbi sey yapmadim konusmadim onun da canina minnet zaten gomlek utuleyip yatmış uyuyo gene bu ne genislik yaa walla tekmeyi vurdugum gibi aticam yataktan ya da uyandi r ip kavga cikarcam aaa delircem bi neyin var demiyo isine geliyo anahtari al yarın eve gelmem belku dedim ne demek o dedi uyumaya devam allahin okuzu bu yaa

Ciddiyim sizi kaybetme korkusunu yasamali esiniz.Ablasinin yaptigi pisligi boyle mi kapatmaya calisiyor. Kusura bakmayin yorumlari yeni okudum.acaip sinirlendim.Buyuk konusmak istemem hepimiz insaniz hepimizin de basina gelebilir ama ben ceker giderdim annemin yanina. Boyle hayat gecmez. Heleki oyle bir ortama da cocuk getirilmez..Sakin cocuk dusunmeyin.(ayrica belki eve gelmem lafinizi ciddiye almamis yapamayacaginizi biliyor)

Ayy bi de dugune Edirne'ye gidicez persembe gunu düşünün bu konusmadan etmeden oralarda da rezil eder beni

Yok asla düşünmüyorum annem babam hasta diye duruyorum gerçekten böyle gecmez evet nefret ediyorum anasindan da ablasindan da bu adamdan da basimi yaktim guzelligime yazik ettim salak kafam

sakin ol canım haklıyken hatalı durumuna düşürme kendini.onun istediği seni çıldırtmak.aşırı sinir oldum bende yaptıklarına

Ya da vermiyim sakliyim anahtari disarda kalsın zaten eve hep gec geliyo ben annemlerde olcam yarin aksam arayip ogrenseydin merak edip derim sakladim iki anahtari da

Koskoca iki ay barismalarina cevap vermiyorsa bence zorlama , Evlilikte hep bir tarafin cabalariyla barisilmaz yurutulmez...

Simdiden alistirma birak kendi haline sende onu takmiyormus gibi yap evin icinde kendin tek yasiyormussun gibi davran.
Bir erkegin ustune fazla gidince havalara giriyor.
Simdiden kendini degersizlestirme ne derdi varda adam gibi soylesin soylemiyorsa BOSVER gitsin.

cnm bence biri eşine akıl vermiş sen karını süründür oda üstüne düşsün diye..sende bırak sabret 1-2 hafta üzerine düşen işleri yap mecbur olunca konuş (yemek hazır,ütünü yaptım vs.) hiç ama hiç konuşmaya çalışma şimdi bu adamı düzeltemezsen bir ömür böyle gider bırak özlesin seni ..ablasından almıştır bu aklı sonuçta oda kadın..seni yola getirmeye çalışıyo ikisi bir olup..kavga etme , ne düşündüğünü belli etme , gülümseyerek oku canını ..hadi kolay gelsin..zafer senin olacak dayanabilirsen...

bir ilaç varmış arkadaş anlattı daha yeni başladı eşimin yemeğine çorbasına çayına suyuna damlatıyormuş adamı sakinleştirmek için.30 damlaya kadar çıkıyormuş.bu adamlar hasta gerçekten sorunları var ve onlar ilaç kullanmadığı için etrafındaki hasta ettikleri kullanıyor.aslı kullanmaları gereken onlar.siz de bir sorun eczacıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…