Sığınma evi filan karıştırma bence hiç, fiziksel şiddet görmüyorsun ki kabul edilme şansın az, git bir arkadaşında kal birkaç gğn gözleri korksun, annene de üzülme bence fazla onlar sana üzülüyor mu? Çok ciddi bir hastalığı var mı ki? Benim annemde küçüklüğümden beri en ufak isteklerini biz hasta ve yaşlı insanlarız bizi üzüyorsun böyle kozuyla yaptırırdı, ne zaman büyüyüp onu ciddiye almamaya başladım o zaman iyileşti valla turp gibi şimdiYanlız ne çirkef yorum yapmışım tam hayırsız evlat tipi gibi duruyorum, ama çok sinirlendim kardeşine, önceki konularını da hatırlıyorum az biraz 25 yaşında sevgilimle bizi gördüler babama söylerler mi diye endişeleniyordun. Artık ailene karşı rest çekmenin zamanı gelmiş bence.
cnm bencede bugün yaptıklarını zaten hayatta unutmam mezun olmam lazım yarın önemli bi finalim var saat kaç olmuş aklımı veremiyorum...es son özür diledikten sonra ağlıyodum annem ne kadar edepsizsin evlenince napcan dedi
ya gerçekten delircek gibi hissediyorum kendimi delirsemde bari hastanede kalsam bu olayları yaşamasam bi kurtuluşum olsun artık