bu saatte yine ağlıyorum

yarn akşam ınavdan sonra bölüm yemeğimiz var şimdi isterdim ki arkadaşlarımla hocalarımla son yemeğimde bende eğleneyim..yok dersde çalışamadım uyuyamadımda herkes mışıl mışıl uyuyor ben durmadan balkona çıkıp sigara içyorum başım dönüyor..yarn çok heveslendiğim yemeğe bile gidemem uykusuzum ağlamaktan gözlerim şişmiş
ben ne yaparsam yapayım direnemiyorum..babamdan korkuyorum..gözlerini açıp bağrıyor bana ço kkorkuyorum

Baban üzerinde psikolojik şiddetin âlâsını deniyor, şimdi de muhtemelen hiçbir şey olmamış gibi uyuyor.
E peki sana bunları yapması hanginizin ayıbı?
Sana yapılan haksızlıklara karşın o çok heves ettiğin yemeğe gitmek senin hakkın.

fizy

Al bakalım, bu şarkı sana bu geceki hediyem.
Şimdi son bir kez göz at notlarına.
Fazla geç kalmadan da uyumayı dene bakalım.
Yarın da git o yemeğe.
Seni mutsuz edecek onlarca şey varken bir de kendi kendini üzme.

"Yokuş nasıl çıkılır? Çık ve düşünme yokuş çıktığını!"
F. W. Nietzsche

Öpüyorum seni.
Lütfen yalnız hissetme kendini.

Baban üzerinde psikolojik şiddetin âlâsını deniyor, şimdi de muhtemelen hiçbir şey olmamış gibi uyuyor.
E peki sana bunları yapması hanginizin ayıbı?
Sana yapılan haksızlıklara karşın o çok heves ettiğin yemeğe gitmek senin hakkın.

fizy

Al bakalım, bu şarkı sana bu geceki hediyem.
Şimdi son bir kez göz at notlarına.
Fazla geç kalmadan da uyumayı dene bakalım.
Yarın da git o yemeğe.
Seni mutsuz edecek onlarca şey varken bir de kendi kendini üzme.

"Yokuş nasıl çıkılır? Çık ve düşünme yokuş çıktığını!"
F. W. Nietzsche

Öpüyorum seni.
Lütfen yalnız hissetme kendini.

teşekkür ederim yardımız için :58:

annemde bana kızdı tartışırken evlenince nasıl uğraşcakmışım ya evlemeden de mi çile çekmem lazım nasıl bi mantık bu nolur bi mucize gelip kurtarsın beni

Bir mucize gelsin ''kurtarsın'' olarak bakarsanız bu duruma Alalh korusun çok büyük hatalar içine girersiniz.

Bu tür huzursuzluklar yaşayan kişilerin en büyük hatası evlilik kararları oluyor..
Bir kurtuluş olarak gördükleri için iyiye yakın kim olursa aşık oluyorlar, sığınıyorlar.

Sonucu hüsran oluyor malesef.
Bu mucizeyi mesleğinizi elinize alıp kendinizi ileriye taşıyabildiğiniz kadar taşımak olarak görün olur mu ?

İnanın en iyi evlilikler bile bir kurtuluş değildir..
Bu gözlerinizi şişirene kadar yaşadığınız durum eve can sıkıcı ama evlenince bundan çok daha can sıkıcı durumlarla karşılaşıyorsunuz.

Bu yüzden dikkatli olun..Bunu burada yazmak sizi ne kadar etkileyecek bilemiyorum yaşadığınız hayat şartlarında ama tedbirli olun.

Duygularınız çok kırgın ve sabrınız kalmamış, hata neden olur bu, dikkatli olmalısınız.

Ergen işte!! Benim kardeşim de 14 yaşında.. Allah'ım nasıl sinir ediyo beni varya anlatamam..
Öyle beter halleri var ki.. ''ben senin abinim,ayağını denk al'' diyo bana :) 20 yaşındayım ufacık çocukla baş edemiyorum.
Bunlar hep böyle canım. Sabretmeye çalış. Sabrın sonu selamettir.
Biliyorum sabırda edilmiyo ama yapacak birşey yok malesef...

valla o çocuk ergen de annende de hiç iş yokmuş kusura bakma

sen o evın ablasısın sana öyle dediğinde baban ağzına bi tane çaksa kendine gelir.terbiyesize bak dediği lafa bak

eminim annen o küçükken ağlamasın diye her istediğini almıştır yapmıştır..sonra da yemedim yedirdim yok ya...çocuk terbiyesi böyle mi oluyor

Surada yazdiklariniz varya.
Anlatamam beni nasil etkiledigini.
Ne düsünecegimi bile sasirdim.
Hele o annenizle teyzeniz.
Aceba kendileri kadin degil mi?
Nasil kiz evledini böylesine kanadi kirik bir kus gibi atarlar köseye.
Gözlerim doldu.
Allah onlara akil fikir versin. Dilerim Allah bu yaptiklarinin karsiligi olarak onlara, o cok sevdikleri erkek evlattan dayak yeyip, kovulup, size muhtac olmayi göstermez.

ayy ben de çok sinir oldum ya çekilecek dert değil allah sana sabır versin canım.ben dayanamayıp patlardım sanırım böyle bi durumda.umarım ileride düzelir ve sen de gerçek anlamda ekonomik özgürlüğünü kazanırsın.ama bu duruma susarak boyun eğme ezdirme kendini derim çünkü sen onlara boyun eğdikçe isteklerinin sonu gelmez bence.sen onlar için dünyaya gelmedin tamam ailen ama bilmiyorum seni düşünmüyorlar.anneyle teyze konusuna gelince kesinlikle weiss gibi düşünüyorum.biraz uzun yazdım sinirimden canım :@

üff hasret polyannacılık oynayacak bi durum değil bu

peki gelebek hasret hadi o zaman sen bir çözüm bul arkadaşımızı kurtar bu sıkıntıdan. elinden birşey gelmez sende biliyorsun bu şekilde yorumlar yaparak ateşe körükle gitmeyelim daha yapıcı mesajlar yazmamız uygun olacaktır. tabi herkesin görüşü farklı olabilir ama benim düşüncem bu şekilde..

Offf okurken sinirlerim depresti vallla yaaa,allah sizlere kolayliklar versin ama ama hatanin tamami ailenizde yani anne babanizda tamam kardesiniz ergen böyle bi potansiyeli var ama böyle ergen olunmaz canim yada bizde bi sorun vardi biz ergen olamadik.Babanin yaninda kapi duvar yumrukliycam ablama kalin kafa diycem sonra yine onlar hatta babam benden özür diliycek:O Tam kapi yumruklarken oyle yumruklanmaz böyle yumruklanir deyip allah ne verdiyse girisiceksin sonrada ayaklarini yalatip ozurdileticeksin bune yaa valla siddete karsiyimdir ama anlattiklarinizdan sonra tam olarak bunu yapmak istedim agzini burnunu kiricaksin bak o ergenlikten bi kac saat icinde nasil cikiyo. 17 yasindaki ergenden koca baba özürdiliycek sizin gibi bide bende koca kafaliyim deseydi bari daha mutlu olur daha rahat uyurdu bu gece yazik ona.Suan anne babanizada ne kadar kizdim bilemezsiniz onlar kriz aninda onu susturmak icin ellerinden geleni yapip sesini keserek iyi yaptiklarini zannediyolar ama ne kadar zarar verdiklerinin farkinda degiller yarin öbür gün karisina ayni seyleri yapicak buyuk ihtimal anneniz gelinede özurdile alttan al gibi sacma sapan seyler söyliycek hatta oglusunu hakli görücek yani bi beyinsiz kac kisinin hayatini mahfedicek.Babaniz size gözlerini portleticegine ogluna portletsin,kusura bakmayin aileniz icin sert yaziyorum ama inanin cooook sinirlendim 25 yasinda olgun bi insansiniz okulunuzun bitmesine az kalmis insallah iyi bir is bulur ayaklarinizin ustunde durur bu sorunlarla yasamak zorunda kalmazsiniz.Sabretmekten baska careniz yok ,sevgiyle kalin.

Aileniz kardeşinizi çok şımartmış. Hatta annesinin babasının bile sözünden dışarı çıkabiliyor.
Aileniz büyük ölçüde suçlu bence.
Kardeşiniz de ergenliği abartmış. Valla ben işin içinden çıkamadım.:26:

aman beyim,tamam beyim,aslanım kaplanım diye diye siz şımartmışsınız bu çocuğu
her sorun çıkarttığında alttan alırsanız onu haklı görürseniz bu tavrını sürdürecektir,Böyle yaparak çocuğu ödüllendiriyorsunuz resmen! Bunu anlamak için pedegojik eğitim almak şart değil ki.Hayattaki tüm sorunları SORUN ÇIKARTARAK çözebileceğini düşünüyor,inşallah ünvde ayrı bi şehir kazanır da,ev arkadaşları kapı önüne koyunca görür dünyanın merkezinde olmadığını!

Ergenliktir deyip geçmesini umuyorum,ama anneniz babanız ona bu şekilde yaklaşmaya devam ederse tüm ömrü boyunca ergen kalmaya mahkum olacak gibi görünüyor.
onun iyiliği için lütfen bu tavrınızdan vazgeçin

Aileden çok yüz bulmuş diye düşünüyordum ki mesajlarınla doğrulamışsın zaten. Anne bana komşu duyacak o duyacak diye böyle davrandıkları sürece tepenize çıkacak benden söylemesi. Annenin babanın bir şeyler yapması gerek bu durumda, gerekirse bir çocuk gelişimciye gidin.

Ben de fırtınalı bir ergenlik geçirdim her ne kadar bir erkek kadar olmasa da. Ablalarıma kan kusturdum o dönemde :14: Ama şimdi aramız çok iyi:nazar: Benim annem de çok yumuşak gönüllüydü ve tepkisini koyamadıkça ben azıtıyordum deyim yerindeyse.

daha önce de ailemle sorunumdan bahşetmiştim...yarın sınavım var ders çalışmam lazım kardeşime rica ettim tvnin sesni kıs başımda ağrıyor ders çalışcam diye sen malsın çalışsanda anlamazsın dedi..tartıştık..tamam kısma dedim odama gittim kulaklığı attım kapıyı yumrukluyo bana mal diyemezsin özür dile diye babam annem yalvarıyo herkese rezil olduk susun diye..yerlere tekme atıyor özür dileyecek diye.banyoya girdim duş aldım o sıra belki defolur uyur diye..çıktım üstümde daha bornoz var gene devam etti...5 dk ders çalışamadım daha..annem nolur kkızım özür dile sussun dayanamıyorum tnsiyonum çıktı dedi..ben 25 yaşındayım o 17 tamam özür dilerim dedim :58: ben malım diyeceksin dedi demiyorum dedim duvarlara yumruk atıtor annem gözümün içine bakyor tamam ben malım dedim..sustu ama tv sonuna kadar açık sesi..ağlamaktan gözlerim şişti..benim suçum ne? gerçekten bu hayata ağlamak için mi geldim ben :14:

Ben olsam kırardım onun o cenesini bak gör birdaha yapıyor mu

Bu erkeklerin ergenlikleri geçmek bilmiyor hep asabi oluyorlar hep kendi istedikleri olsun istiyorlar. Ben de erkek kardeşimle aynı odayı paylaşmak zorundayım ve çoğu zaman onun yüzünden ders çalışamıyorum, tv nin sesini açıyor, tv olmazsa bilgisayarda bir şeyler izliyor sürekli dikkatimi dağıtacak şeyler yapıyor ki zaten konsantrasyon eksikliği yaşayan biriyim. Ona kızdığım bağırdığım zaman ailem beni susturmaya çalışıyor önce sanki kabahatli benim. Bu işin içinde ailenin oğullarına yaklaşımı çok önemli, bir de erkekler kızlar kadar dersleri önemsemeyip genelde oyun oynamak ,film izlemek gibi faaliyetlerde olduğundan anlayışsız olabiliyorlar. Sen de okulda çalış dersini kütüphaneye git orada çalışma gereken yerleri çalış öyle gidersin evine, bunu ben de yapamıyorum ama en mantıklısı bu gibi

inanmıyorum ya sen 25 ve o 17 ya ben senin yerinde olsam kusura bakma ama hallederdim

Back
X