bu saatte yine ağlıyorum

asu_de

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
424
1
0
Ankara
daha önce de ailemle sorunumdan bahşetmiştim...yarın sınavım var ders çalışmam lazım kardeşime rica ettim tvnin sesni kıs başımda ağrıyor ders çalışcam diye sen malsın çalışsanda anlamazsın dedi..tartıştık..tamam kısma dedim odama gittim kulaklığı attım kapıyı yumrukluyo bana mal diyemezsin özür dile diye babam annem yalvarıyo herkese rezil olduk susun diye..yerlere tekme atıyor özür dileyecek diye.banyoya girdim duş aldım o sıra belki defolur uyur diye..çıktım üstümde daha bornoz var gene devam etti...5 dk ders çalışamadım daha..annem nolur kkızım özür dile sussun dayanamıyorum tnsiyonum çıktı dedi..ben 25 yaşındayım o 17 tamam özür dilerim dedim :58: ben malım diyeceksin dedi demiyorum dedim duvarlara yumruk atıtor annem gözümün içine bakyor tamam ben malım dedim..sustu ama tv sonuna kadar açık sesi..ağlamaktan gözlerim şişti..benim suçum ne? gerçekten bu hayata ağlamak için mi geldim ben :14:

Tipik ergen. 18-19 yasinda biraz degisiyorlar. 17 kotu bir yas ve sanirim erkek. Aldirma sinirini de bozma, seninle alakali degil emin ol . Komplexli oluyorlar o yasta. Sen dersine calis.

erkek mi kardeşin?
çok şımarmış terbiyesiz.ergenliğine ver napcaksın kardeş işte atsan atılmaz hesabı.annen baban ağırlığını koyup susturmayı bilmeliydi.sınavlardan önce birlikte çalışabileceğin evine gidebileceğin arkadaşların varsa bundan sonra git bence böyle kendine yazık ediceksin ya da sınav döneminde kalabileceğin bir yakının falan?
bi arkadaşım öyle yapmıştı kardeşiyle şiddetli kavgaları oluyordu sizinkinin kat be kat fazlası,össye hazırlandığı sene bi akrabasına yerleşmişti rahat edebilmek için

daha önce de ailemle sorunumdan bahşetmiştim...yarın sınavım var ders çalışmam lazım kardeşime rica ettim tvnin sesni kıs başımda ağrıyor ders çalışcam diye sen malsın çalışsanda anlamazsın dedi..tartıştık..tamam kısma dedim odama gittim kulaklığı attım kapıyı yumrukluyo bana mal diyemezsin özür dile diye babam annem yalvarıyo herkese rezil olduk susun diye..yerlere tekme atıyor özür dileyecek diye.banyoya girdim duş aldım o sıra belki defolur uyur diye..çıktım üstümde daha bornoz var gene devam etti...5 dk ders çalışamadım daha..annem nolur kkızım özür dile sussun dayanamıyorum tnsiyonum çıktı dedi..ben 25 yaşındayım o 17 tamam özür dilerim dedim :58: ben malım diyeceksin dedi demiyorum dedim duvarlara yumruk atıtor annem gözümün içine bakyor tamam ben malım dedim..sustu ama tv sonuna kadar açık sesi..ağlamaktan gözlerim şişti..benim suçum ne? gerçekten bu hayata ağlamak için mi geldim ben :14:

Yukarida kirmizi ile isaretledigim yerleri tekrar okurmusun.
Sen " televizyonun sesini kis ders calismaliyim" diyorsun.
O sana " sen malsin calissan da anlamassin" diyor.
Sonra o yine sana " bana mal diyemezsin özür dile " diyor.
Bu nasil oluyor?

Bu ne yahu nedir senin cektigin boyle. Valla arkadasim onceki konunda da sana teselliler vermistim sabret diye ama bu nasil biseydir annen baban niye var o evde ?
Boyle giderse sen yakinda ciddi sekilde psikolojik hasta olacaksin valla.
Insan kocasindan ceker sende kardesinden cekiyosun valla aklim almiyor. KArdesin gercekten hasta...
Ne yapmayi dusunuyosun peki ?
Erkek arkadasin varmiydi ?

Son düzenleme:
Aslinda soyle yap. Tamam ozur dilerim ama ben anlamazsam kalin kafaliysam sen de kalin kafalisin cunku genetik yatkinligimiz var de. Hic kizma, zaten o sinir olup susacaktir. Hic muhattap olma sonra da. Konusma bile.

Ben varya tuttugum gibi kulagindan kilitlerdim tuvalete.
Yumruklasin dursun kapiyi sonra!
Ablaya saygi denen bir sey var haddini bilecek.
Valla anlamam ergen mergen yerdi sopamı.
Simdiden böyleyse sonra nasil olur kimbilir.
Sen niye agliyorsun arkadasim niye üzüyorsun kendini onun yasi kac
senin yasinkac bu ne saygisizlik.
Valla acayip sinirlendim. :47:

dayanamıyorum çile çekiyorum resmen durduk yere..evli olsam kocam yapsa derim ki elin adamı..ben nasıl kurtulcam yaşamak falan istemiyorum

Bu nasil oluyor?
tartışmışlar, sanırım o sırada birbirlerine benzer ifadeler kullanmışlar

Bu nasil oluyor?

ya bi anlasam nasıl oluyor

ben ne yaptım bunları hak edecek

obenim elimde olcakkk adam akılı ol derim çileden çıkarma benii diceksin kapını örtt bacaksız tipik ergen kendi dedigini olsun istiyorrr aneizde müsame ediyorr yanlış yetişme tazı varr ilrde başına çok iş acacaktırr..................

Ne kadar terbiyesiz bir kardesin var senin yahu?
Ablaya saygi nerede?
Ailende kabahat bu kadar da yuz verilmez ki...
Erkek diye tepelerine cikarmislar.
Aranizda az uz bir yas farki var.
Olmasa bile bu durumu degistirmez sen onun ablasisin.
Butun kabahat ailende vallaha ben bir tane patlatirdim alninin ortasina.
Ergenlikte ne demekmis bizimde ablamiz oldu biz boyle konusmadik ergenligimizde.
Keske biraz da olsa uzaklasabilsen baska bir yere gitme sansin olsa..
Cok sinirlendim cidden
:47:

Ne kadar terbiyesiz bir kardesin var senin yahu?
Ablaya saygi nerede?
Ailende kabahat bu kadar da yuz verilmez ki...
Erkek diye tepelerine cikarmislar.
Aranizda az uz bir yas farki var.
Olmasa bile bu durumu degistirmez sen onun ablasisin.
Butun kabahat ailende vallaha ben bir tane patlatirdim alninin ortasina.
Ergenlikte ne demekmis bizimde ablamiz oldu biz boyle konusmadik ergenligimizde.
Keske biraz da olsa uzaklasabilsen baska bir yere gitme sansin olsa..
Cok sinirlendim cidden
:47:

ailem bi arkadaşımda kalmama bile izin vermiyor ben artık sinir hastası olacam o kadar bunaldım ki uykudan sıkıntıyla uyanıyorum

ben gelirsem onu ayagimin altina bir alirim gorur!! :D yemin ederim ben sinirlendim! bence burda gucunu gozteriyor sana!
suc aslinda sizin degilki.. anne ve babanizda.. ders calisiliyorsa o ses kizilacak!
sonucda ders calisiyor ve sitreslisin anlasilan agzindan bir sey kacmis.. ama keske dikat etseydin..
guzel guzel anlasmaya calisin.. sevgi ile..
baban yada annen o durumda onun kolundan tutup odasina atacakdi.. hatini bilsin.. o ne deli dana gibi depinmis.

Back
X