Bu sabah boşanmaya karar verdim..

Teşekkür ederim. Ben de sizin gibi düşünüyorum sonuçta çocuklarımın babası ve iyi kötü yıllarımız geçti. Görüşmeye devam edeceğiz bir de çocuklar için. Medenice olması taraftarıyım ama hayırlısı diyelim. İnşallah planladığım gibi gelişir

Kadın aldatılmıs yalnız.

Kadın aldatılmış. Hanımefendi ne olursa olsun dibine kadar o malı mülkü almalı. Parayı elin kadını yiyeceğine çocuğu yesin.

Kadın aldatılmış. Hanımefendi ne olursa olsun dibine kadar o malı mülkü almalı. Parayı elin kadını yiyeceğine çocuğu yesin.
Bu yoruma kesinlikle katılıyorum, medeni olmanın da boyutu var.

Sana msj atmaya calıstım atamadım

Boşanma davasını duydugunda taşınmazları devretse bile bu geçerli olmaz,evlilik birligi icindeki tüm malvarlığı %50 %50 bölüştürülür.Siz elinizdeki delilleri sunmadığınızda alacağınız nafaka,çocukların velayeti olayları bile tehlikeye giriyor.Bunun cirkinlesmekle ne alakası var? Böyle giderse cok üzülürsünüz basınız yanar söyleyeyim.Tüm delilleri avukat aracılığıyla mahkemeye sunun.Sonucta gidip de halka mal olmuyor.Zaten davalı ve davacı taraf neler yasandıgını biliyor.Deliller de bu cercevede kalacak zaten gazeteye ilan verilmeyecek.Adam aldatıyor cocukları düsünen siz alttan alan siz.İyi oh ne güzel memleket.O medeniligi düsünmeyecek de siz mi düsüneceksiniz.Masallah peygamber sabrı var

Siz avukatla protokol hazırlayın bütün herseyi kapsayan ondan sonra eşinizle konuşun standart bir erkeğin vereceği cvp defol git çocuklarım bende kalacak sen kimsin söylesin böylesin yakıp yıkacak baktı siz tırsıp vazgecmediniz aglayıp zırlayacak kesin kararlıysanız herseyin tedbirini alın

Hangi ayrilik guzel bitiyor ki? Illa ki cirkeflesecek. Onemli olan bu degil, onemli olan haklarinizi almak. Bu da bir avukat ile goruserek olur. Cirkeflesmesinden korktugunuz adamdan anlasarak ayrilamazsiniz zaten. Ha ayrilabilirsiniz belki, o da herseyi birakip giderek. Cocuklariniz var. Onlar icin haklarinizi almak zorundasiniz oysa. Evlenirken gule oynaya sevgi kelebekleri ucusarsk evleniliyor, ayriliklarin guzel bittigini ben gormedim.

Kadın aldatılmış. Boşanmaktan söz ederse kocasının ondan mal kaçırabileceğinden korkuyor, çirkefleşeceğinden korkuyor. Demek ki konu sahibi epey bir sindirilmiş. Bu adamla medenice konuşulabileceğine ihtimal veremedim, verseydim ben de konuşmasını tavsiye ederdim.

Evet. Epeydir sindirildiğimin farkındayım. Silkelenme sürecindeyim zannedersem. Beni bağlayan ne varsa söküp atmak istiyorum en kolay şekilde. Kurtulmak, önüme bakmak istiyorum. Keşke diyebileceğim her şeyi yaptım.
İlk kez aldatıldıgımda konu açmıştım yıllar yıllar önce.
Burada denilmişti ki aldatan bir daha yapar.
Mücadele etmek istedim.
Bir hevestir dedim.
Şans verdim.
Affetmek ve işime bakmak istedim.
Ama ne vakit arkamı dönsem hançer yedim sanki..
Şimdi bu sabah yeniden yüzleştim ve sanki üzerimden kamyon geçmiş gibiyim.
Artık kararımı verdim.
Yorumlara teşekkür ediyorum.
İlk iş olarak sağlam bir avukatla görüşeceğim.

Konuyu 2020 subatta acmıssınız yıllar once degıl.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Malların üzrine ihtiyati tedbir kararı ile başlayın derim. Kesinlikle özel avukat.
Sonra avukatla görüşüp boşanma protokolünü hazırlayın kabul etmezse delilleri sunarsınız

derhal dişli bir avukata gidip tum mallarin uzerine tedbir koydurun. boylelikle kacirma imkani kalmaz. tuttugunu koparan bir avukat secin, size yol gostersin, sizin yerinize savassin bu islerle. devletten bir beklentiniz olmasin bence. hakkinizda hayirli olsun. mutluluklar.

Dava anlaşmalı olacaksa mal paylaşımı çocukların velayeti dahil herşeyi konuşun oturun yazın bir kağıda sonra birlikte aynı avukata gidip anlaşmalı boşanma protokolü imzalayıp tek celsede boşanan. Diğer türlü çekişmeli yıllarca sürdüğü gibi mal paylaşımı da büyük problem

Merhaba avukatla görüşün protokol hazırlatın ama öncesinde mallara şerh koydurun.Eşinizin düşmanlığı o kadar kötüyse kusura bakmayın ama anlaşmalı zot boşanotsınız. İnsanlar öyle durumlarda gerçek yüzlerini gösteriyor. Siz bütün önlemlerinizi alın iyilikle yaklaşın ama gardınızı da alın. Hazırlıklı olun herşeye. Kolaylıklatr dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…