Teşekkür ederim. Ben de sizin gibi düşünüyorum sonuçta çocuklarımın babası ve iyi kötü yıllarımız geçti. Görüşmeye devam edeceğiz bir de çocuklar için. Medenice olması taraftarıyım ama hayırlısı diyelim. İnşallah planladığım gibi gelişirBen hanimlara katilmiyorum ve sahsen bu kadar saldirgan olmayi da anlamiyorum.bi protokol hazirlatin.esinizle konusun guzelce surdurmek istemediginizi belirtin, anlasin bitsin. Eger anlasamazsaniz isler kotulesirse geregini yaparsiniz ama cocuklarinizin babasiyla cirkeflesmenin anlami yok.buradaki kadinlarin bazilari gercekten fazlaca saldirgan.cirkef olmayi,bagirip cagirip karsisindakini ezmeyi meziyet falan saniyorlar sasiriyorum.
İşin seyri değişir çünkü. Güzellikle ve medenice ayrılmak istiyorum. Sonuçta onca yıl öyle veya böyle bir yolda yürüdük..
Kadın aldatılmıs yalnız.Ben hanimlara katilmiyorum ve sahsen bu kadar saldirgan olmayi da anlamiyorum.bi protokol hazirlatin.esinizle konusun guzelce surdurmek istemediginizi belirtin, anlasin bitsin. Eger anlasamazsaniz isler kotulesirse geregini yaparsiniz ama cocuklarinizin babasiyla cirkeflesmenin anlami yok.buradaki kadinlarin bazilari gercekten fazlaca saldirgan.cirkef olmayi,bagirip cagirip karsisindakini ezmeyi meziyet falan saniyorlar sasiriyorum.
Ben hanimlara katilmiyorum ve sahsen bu kadar saldirgan olmayi da anlamiyorum.bi protokol hazirlatin.esinizle konusun guzelce surdurmek istemediginizi belirtin, anlasin bitsin. Eger anlasamazsaniz isler kotulesirse geregini yaparsiniz ama cocuklarinizin babasiyla cirkeflesmenin anlami yok.buradaki kadinlarin bazilari gercekten fazlaca saldirgan.cirkef olmayi,bagirip cagirip karsisindakini ezmeyi meziyet falan saniyorlar sasiriyorum.
Bu yoruma kesinlikle katılıyorum, medeni olmanın da boyutu var.Kadın aldatılmış. Hanımefendi ne olursa olsun dibine kadar o malı mülkü almalı. Parayı elin kadını yiyeceğine çocuğu yesin.
Hangi ayrilik guzel bitiyor ki? Illa ki cirkeflesecek. Onemli olan bu degil, onemli olan haklarinizi almak. Bu da bir avukat ile goruserek olur. Cirkeflesmesinden korktugunuz adamdan anlasarak ayrilamazsiniz zaten. Ha ayrilabilirsiniz belki, o da herseyi birakip giderek. Cocuklariniz var. Onlar icin haklarinizi almak zorundasiniz oysa. Evlenirken gule oynaya sevgi kelebekleri ucusarsk evleniliyor, ayriliklarin guzel bittigini ben gormedim.Çirkefleşmek istemiyorum. Çünkü eşimin düşmanlığı çok kötüdür. Yüzleşmek istemem bu tarafıyla. Biraz da yapı itibariyle her şeyi güzellikle çözme taraftarı biri olarak yaklaşımım böyledir.
Kadın aldatılmış. Boşanmaktan söz ederse kocasının ondan mal kaçırabileceğinden korkuyor, çirkefleşeceğinden korkuyor. Demek ki konu sahibi epey bir sindirilmiş. Bu adamla medenice konuşulabileceğine ihtimal veremedim, verseydim ben de konuşmasını tavsiye ederdim.Ben hanimlara katilmiyorum ve sahsen bu kadar saldirgan olmayi da anlamiyorum.bi protokol hazirlatin.esinizle konusun guzelce surdurmek istemediginizi belirtin, anlasin bitsin. Eger anlasamazsaniz isler kotulesirse geregini yaparsiniz ama cocuklarinizin babasiyla cirkeflesmenin anlami yok.buradaki kadinlarin bazilari gercekten fazlaca saldirgan.cirkef olmayi,bagirip cagirip karsisindakini ezmeyi meziyet falan saniyorlar sasiriyorum.
Evet. Epeydir sindirildiğimin farkındayım. Silkelenme sürecindeyim zannedersem. Beni bağlayan ne varsa söküp atmak istiyorum en kolay şekilde. Kurtulmak, önüme bakmak istiyorum. Keşke diyebileceğim her şeyi yaptım.Kadın aldatılmış. Boşanmaktan söz ederse kocasının ondan mal kaçırabileceğinden korkuyor, çirkefleşeceğinden korkuyor. Demek ki konu sahibi epey bir sindirilmiş. Bu adamla medenice konuşulabileceğine ihtimal veremedim, verseydim ben de konuşmasını tavsiye ederdim.
Konuyu 2020 subatta acmıssınız yıllar once degıl.Evet. Epeydir sindirildiğimin farkındayım. Silkelenme sürecindeyim zannedersem. Beni bağlayan ne varsa söküp atmak istiyorum en kolay şekilde. Kurtulmak, önüme bakmak istiyorum. Keşke diyebileceğim her şeyi yaptım.
İlk kez aldatıldıgımda konu açmıştım yıllar yıllar önce.
Burada denilmişti ki aldatan bir daha yapar.
Mücadele etmek istedim.
Bir hevestir dedim.
Şans verdim.
Affetmek ve işime bakmak istedim.
Ama ne vakit arkamı dönsem hançer yedim sanki..
Şimdi bu sabah yeniden yüzleştim ve sanki üzerimden kamyon geçmiş gibiyim.
Artık kararımı verdim.
Yorumlara teşekkür ediyorum.
İlk iş olarak sağlam bir avukatla görüşeceğim.
Adam korona bile dinlememiş vayyyyKonuyu 2020 subatta acmıssınız yıllar once degıl.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Malların üzrine ihtiyati tedbir kararı ile başlayın derim. Kesinlikle özel avukat.Arkadaşlar merhaba,
Eski konularımda da var aslında..
Aslında son bir kaç yıldır evliliği mantıken yürütmeye çalışıyordum.. Ama artık bunu da yapmak istemiyorum.
Derin bir acıyla yeniden yüzleştim sabah.
Kesinlikle boşanmak istiyorum.
%99..
%1lik kısım belki böyle pandemi gibi olağanüstü bir şey olur da ertelenir bir süre daha düşüncesiyle mevcut..
İlk yapmam gereken nedir, bunu sormak istiyorum.
Eşime bu konuyu açmadım, çünkü üzerimize kayıtlı olan bir takım taşınmazları devredebilir.
Bir de işin seyri değişince çok farklı tepkiler verebilir eşim.
Bunu hiç kimseye açmadan çözmem lazım.
En güvenli şekilde.
Bu arada işim var bin şükür. İki de evladımız var ilkokula giden..
Daha önce işim gereği eşimden farklı bir şehirde yaşamış olma provam var. Normaldi aslında ufak tefek şeyler hariç. Sürdürülebilir yani..
Aileler duyarsa iknaya uğraşabilir ve ben kimse beni vazgeçirsin istemiyorum.
Özel avukat mı, devlet avukatı mı nasıl biriyle görüşmeliyim bilmiyorum.
Elimde işi tazminata dökebilecek delilller var ama ben onları kullanmak istemiyorum, en çok da çocuklarım için..
Anlaşmalı olarak, güzelce, mümkünse helalleşerek, ünlüler gibi gerektiğinde çocuklar içim medenice görüşebilecek şekilde ayrılmak istiyorum. Umarım mümkün olur..
Bu süreci atlatanlara soruyorum..
Veya hukukçu varsa aramızda o da olur..
Sizce nasıl bir adımla başlamalıyım.
Neyi mutlaka dikkate almalıyım?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..
Arkadaşlar merhaba,
Eski konularımda da var aslında..
Aslında son bir kaç yıldır evliliği mantıken yürütmeye çalışıyordum.. Ama artık bunu da yapmak istemiyorum.
Derin bir acıyla yeniden yüzleştim sabah.
Kesinlikle boşanmak istiyorum.
%99..
%1lik kısım belki böyle pandemi gibi olağanüstü bir şey olur da ertelenir bir süre daha düşüncesiyle mevcut..
İlk yapmam gereken nedir, bunu sormak istiyorum.
Eşime bu konuyu açmadım, çünkü üzerimize kayıtlı olan bir takım taşınmazları devredebilir.
Bir de işin seyri değişince çok farklı tepkiler verebilir eşim.
Bunu hiç kimseye açmadan çözmem lazım.
En güvenli şekilde.
Bu arada işim var bin şükür. İki de evladımız var ilkokula giden..
Daha önce işim gereği eşimden farklı bir şehirde yaşamış olma provam var. Normaldi aslında ufak tefek şeyler hariç. Sürdürülebilir yani..
Aileler duyarsa iknaya uğraşabilir ve ben kimse beni vazgeçirsin istemiyorum.
Özel avukat mı, devlet avukatı mı nasıl biriyle görüşmeliyim bilmiyorum.
Elimde işi tazminata dökebilecek delilller var ama ben onları kullanmak istemiyorum, en çok da çocuklarım için..
Anlaşmalı olarak, güzelce, mümkünse helalleşerek, ünlüler gibi gerektiğinde çocuklar içim medenice görüşebilecek şekilde ayrılmak istiyorum. Umarım mümkün olur..
Bu süreci atlatanlara soruyorum..
Veya hukukçu varsa aramızda o da olur..
Sizce nasıl bir adımla başlamalıyım.
Neyi mutlaka dikkate almalıyım?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..
Merhaba avukatla görüşün protokol hazırlatın ama öncesinde mallara şerh koydurun.Eşinizin düşmanlığı o kadar kötüyse kusura bakmayın ama anlaşmalı zot boşanotsınız. İnsanlar öyle durumlarda gerçek yüzlerini gösteriyor. Siz bütün önlemlerinizi alın iyilikle yaklaşın ama gardınızı da alın. Hazırlıklı olun herşeye. Kolaylıklatr dilerimBen hanimlara katilmiyorum ve sahsen bu kadar saldirgan olmayi da anlamiyorum.bi protokol hazirlatin.esinizle konusun guzelce surdurmek istemediginizi belirtin, anlasin bitsin. Eger anlasamazsaniz isler kotulesirse geregini yaparsiniz ama cocuklarinizin babasiyla cirkeflesmenin anlami yok.buradaki kadinlarin bazilari gercekten fazlaca saldirgan.cirkef olmayi,bagirip cagirip karsisindakini ezmeyi meziyet falan saniyorlar sasiriyorum.
Yıllar önce bi hesabım vardı. Bulamadım şifremi. Adminlere sorarak yenisini almıştımKonuyu 2020 subatta acmıssınız yıllar once degıl.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Yıllar once yine aldatmıstı yani sonra subatta gene. Simdı gene.Yıllar önce bi hesabım vardı. Bulamadım şifremi. Adminlere sorarak yenisini almıştım
Ben de yoruldum zaten. Enerjimi bu işler yüzünden tüketmek istemiyorum. Daha güzel şeyler katmak istiyorum hayata.Yıllar once yine aldatmıstı yani sonra subatta gene. Simdı gene.
Ne dıyım bılemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?