Bu sabah boşanmaya karar verdim..

İşiniz ve paranız varsa boşanma konusunda uzman bir avukat ile görüşüp öncelikle ondan fikir almalısınız.
Ayrılmak isteme sebebiniz ne ?
Neden eşinizle bu konuyu konuşmuyorsunuz.

Ben hanimlara katilmiyorum ve sahsen bu kadar saldirgan olmayi da anlamiyorum.bi protokol hazirlatin.esinizle konusun guzelce surdurmek istemediginizi belirtin, anlasin bitsin. Eger anlasamazsaniz isler kotulesirse geregini yaparsiniz ama cocuklarinizin babasiyla cirkeflesmenin anlami yok.buradaki kadinlarin bazilari gercekten fazlaca saldirgan.cirkef olmayi,bagirip cagirip karsisindakini ezmeyi meziyet falan saniyorlar sasiriyorum.
Hmmm aldatılsanız medeni olarak ayrılırsınız sizde. Burdaki bazı kadınlar gibi çirkinleşmeden medenice imza atın. Bwısbwjsns kesin yaparsınız. Aldatılmayan insanın da bu konularda duyar kasması komik değil mi ya?

Ortada sadakatsizlik varsa neden anlasmali boşanacaksınız?
Çocuklarınızın babası adam olsaydı da sizi yıllarca aldatmasaydi. Kadınların aldatıldıkları, canlarının yandığı yetmiyor birde o adamların toplum içindeki, çocuklarının gözünde ki durumunu düşünüyorlar. Ben bu kafayı anlamıyorum açıkçası. Elbette gidip çocuğuna baban bunu bunu yapmış demeyin ama aynı şeyi yapmış olsanız çıkarmadık rezillik birakmayacajy adamlari en azından mahkeme onuncey ne olduğu ortaya çıksın.

Ayrıca eşiniz dediğiniz gibi kinci ve çirkinlesecek biriyse her türlü olur bu en azından siz hakkınız olanı alırsınız.

En iyisi başarılı boşanma avukatı bulmanız o sizi bizden daha iyi yönlendirecektir haklariniz ne o daha iyi bilir

Ama gözünün önünde mal kaçıracak, sen de seyredeceksin. Sen bilirsin lakin, hep bir pişmanlığın olacak. Özellikle eşin yeni birini bulduğunda o kadının emeklerine nasıl oturduğunu gördüğünde psikolojin bozulacak.
Siz konu sahibinin eşini ondan iyi tanıyorsunuz sanırım? Kadın düşmanlığı kötüdür diyor uğraşmak istemiyor belli ki karşıda sorunlu bi insan var yoksa kimse böyle elinde deliller olmasına rağmen anlaşmalı bi şekilde boşanmak istemez. Biraz mantık yürütün yorumunuzu ölçüp tartın bence 🙋🏼‍♀️😏

Mallara tedbir boşanma davası ile birlikte açılabilir. Sadece oturduğunuz ev kendinize aitse konut şerhi koydurabilirsiniz. Bence bir avukatla görüşün bize anlattığınız gibi anlatın, delilleri gösterin. Avukatla anlaşmalı bir protokol hazırlayın ama çekişmeli için de hazır olsun avukatınız. Eşinizle konuşup protokolü gösterin, imzalalamak istemez zorluk çıkarırsa eğer ertesi gün hemen avukata gidip hem boşanma hem mal tedbir davası açarsınız. Hakkınız da hayırlısı olsun. inşallah bundan sonra ki hayatınız geçen hayatınızdan daha hayırlı olur.

Ayrıca, çalıştığınız için barodan avukat talep edemezsiniz. Özel avukatla çekişmeli boşanırsanız malların yüzde onunu alıyor. Eşinizi anlaşmalı ya ikna ederken bunu da söyleyebilirsiniz

Arkadaşlar merhaba,
Eski konularımda da var aslında..
Aslında son bir kaç yıldır evliliği mantıken yürütmeye çalışıyordum.. Ama artık bunu da yapmak istemiyorum.
Derin bir acıyla yeniden yüzleştim sabah.
Kesinlikle boşanmak istiyorum.
%99..
%1lik kısım belki böyle pandemi gibi olağanüstü bir şey olur da ertelenir bir süre daha düşüncesiyle mevcut..
İlk yapmam gereken nedir, bunu sormak istiyorum.
Eşime bu konuyu açmadım, çünkü üzerimize kayıtlı olan bir takım taşınmazları devredebilir.
Bir de işin seyri değişince çok farklı tepkiler verebilir eşim.
Bunu hiç kimseye açmadan çözmem lazım.
En güvenli şekilde.
Bu arada işim var bin şükür. İki de evladımız var ilkokula giden..
Daha önce işim gereği eşimden farklı bir şehirde yaşamış olma provam var. Normaldi aslında ufak tefek şeyler hariç. Sürdürülebilir yani..
Aileler duyarsa iknaya uğraşabilir ve ben kimse beni vazgeçirsin istemiyorum.
Özel avukat mı, devlet avukatı mı nasıl biriyle görüşmeliyim bilmiyorum.
Elimde işi tazminata dökebilecek delilller var ama ben onları kullanmak istemiyorum, en çok da çocuklarım için..
Anlaşmalı olarak, güzelce, mümkünse helalleşerek, ünlüler gibi gerektiğinde çocuklar içim medenice görüşebilecek şekilde ayrılmak istiyorum. Umarım mümkün olur..
Bu süreci atlatanlara soruyorum..
Veya hukukçu varsa aramızda o da olur..
Sizce nasıl bir adımla başlamalıyım.
Neyi mutlaka dikkate almalıyım?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..
Size bişey söyleyeyim mi konularınızı bilmiyorum ama çocuklarınızın ve kendi hakkınızı koruyun gerçektenbelki bu dönemde farklı düşünüyor olabilirsiniz ama iki çocuk var ve maddi manevi zaten bi yıpranma süreci bu(etraftan söylenecekleri şeyleri söylemiyorum zaten).. inanın çalışıyor olmanız büyük bi avantaj ama en azından maddi yönden sıkıntınız olmasın ve sizi Ve çocuklarınızı etkilemeyecek bi şekilde hayatınızı sürdürmek için herşeyok önemli bu dönemde.. Allah kolaylıklar versin bu aşamaya gelmek çok zor biliyorum aynısını bende yaşadım Allah yar ve yardımcınız olsun inşAllah

İşin seyri değişir çünkü. Güzellikle ve medenice ayrılmak istiyorum. Sonuçta onca yıl öyle veya böyle bir yolda yürüdük..
Merhaba. İnanın değişmez, böyle bir adamla (eski konularınıza baktım, gerçekten size çok üzüldüm.) güzel ayrılmanıza gerek yok. Gece üçlerde dörtlerde konu açmışsınız hep, hep okudum... Bence siz de bir bakın.. 2019 ocakta yazdıklarınıza, size hissettirdiklerine... Tabii ki bir avukatla görüşün, kimsenin haberi olmadan. Banka hesaplarınıza da avukata vereceğiniz para yansır, erişimi olmamasına dikkat edin hesap hareketlerine. Mobil bankacılık kullanıyorsa, anında bildirim gider zaten ama, bu halde inanın onun iyiliğini düşünmek zorunda değilsiniz. Umarım siz ve çocuklarınız en hafif şekilde atlatırsınız bu durumu. 🌸

Siz konu sahibinin eşini ondan iyi tanıyorsunuz sanırım? Kadın düşmanlığı kötüdür diyor uğraşmak istemiyor belli ki karşıda sorunlu bi insan var yoksa kimse böyle elinde deliller olmasına rağmen anlaşmalı bi şekilde boşanmak istemez. Biraz mantık yürütün yorumunuzu ölçüp tartın bence 🙋🏼‍♀️😏
İyi o zaman. Bu herifler her haltı yiyip, en az kayıpla tereyağındaki kıl gibi sıyrılıversinler. Dedim ya, konu sahibi kendi bilir.

Valla bende olsam bende çirkinleşmeden ayrılmak isterdim ama adam sizi utanmadan aldatiyor iki çocuğuna rağmen siz hala anlaşmalı diyosunuz anlaşamazsınız dişli bi avukat bulup dava açacaksınız ve çekişmelide olsa tazminatınızıda alıp yolunuza bakacaksınız herşeyi avukatiniz halletmeli bu süreçte yoksa yıpranırsıniz

• Beğen
Reactions: JES
Çekişmeli boşanın alabildiğiniz tüm parayı alın yoksa siz 2 çocukla geçinmeye çalışırken müstakbel eski eşiniz paraları hovardalıkta yer.

Cekismeli bosanma sinirlerinizi muhtemelen bi kac yil daha yipratir.siz bakmayin buradakilere once konusun bosanmaya yanasmazsa,mal vermek istemezse cekismeliye donersiniz.ama esinizle konusmadan once avukatla konusun ki zorluk cikarirsa hemen yapmasi gerekenleri yapsin.cekismeli bisanma yillarca surer ve sizi cok yipratir.bi daha gelmeyeceksiniz dunyaya.yillarca bu adami cekerek bi bedel odemissiniz zaten simdi rahat etme zamani

Alinti yapabildim mi bilemiyorum bi kac mesaji alintiladim ama🤷‍♀️
Hanimlar intikam almaya calismak sizi yorar bu benim dusuncem.anlasma yolu varsa anlasirim o adam zaten belasini bi sekilde bulur.kurtulmaya calistigim bi adamla ayriyken de ugrasmak,hayat enerjimi ona harcamak benim icin sacma.hakkimi alamiyorsam o ayri elbette cocuklarim icin savasirim.ama ortak paydads bulusabiliyosam guzellikle ben bundan yanayim.beni aldatti canini yakayim donuna kadar alayim bana ters.aldattiysa bu onun karaktersizligi.ben bu karaktersizle yoluma devan etmem hayatimdan cikaririm ugrasmak da istemem.intikam da almam.ama bu benim o sizsiniz.nitekim aldatildim bosandim.beni aldattigi kadinla evlendi,kadin benim takilarimi takip poz falan verdi.ben adamdan kurtulmayi sectim altinlari degil.altinlar icin cekismeli bosansaydim 3 yilim nereden baksaniz ziyan olacakti.ben o surede evimi aldim.kariyerime odaklandim.su an o kadinla eski esim de bosandilar.kadin bitik vaziyette.eski es kisisi de bitik vaziyette.sevindim mi hayir gercekyen sevinmedim benim icin bosanmaya karar verdigim gun bitti.ne hali varsa gorsun onemli olan benim

Alinti yapabildim mi bilemiyorum bi kac mesaji alintiladim ama🤷‍♀️
Hanimlar intikam almaya calismak sizi yorar bu benim dusuncem.anlasma yolu varsa anlasirim o adam zaten belasini bi sekilde bulur.kurtulmaya calistigim bi adamla ayriyken de ugrasmak,hayat enerjimi ona harcamak benim icin sacma.hakkimi alamiyorsam o ayri elbette cocuklarim icin savasirim.ama ortak paydads bulusabiliyosam guzellikle ben bundan yanayim.beni aldatti canini yakayim donuna kadar alayim bana ters.aldattiysa bu onun karaktersizligi.ben bu karaktersizle yoluma devan etmem hayatimdan cikaririm ugrasmak da istemem.intikam da almam.ama bu benim o sizsiniz.nitekim aldatildim bosandim.beni aldattigi kadinla evlendi,kadin benim takilarimi takip poz falan verdi.ben adamdan kurtulmayi sectim altinlari degil.altinlar icin cekismeli bosansaydim 3 yilim nereden baksaniz ziyan olacakti.ben o surede evimi aldim.kariyerime odaklandim.su an o kadinla eski esim de bosandilar.kadin bitik vaziyette.eski es kisisi de bitik vaziyette.sevindim mi hayir gercekyen sevinmedim benim icin bosanmaya karar verdigim gun bitti.ne hali varsa gorsun onemli olan benim
Biz sizle konuşmuş muyduk? Hikayeyi hatırlıyorum. Ama kimin olduğunu hatırlayamadım. O kadın ile eski eş hala beraberler diye biliyordum o hikayede.

Konu sahibinin çocukları var. Donuna kadar alsın demedik, haklarını alsın dedik. Oturulup konuşulacak adam kumaşı görmedim herifte şahsen, illa konuşacaksa avukat tutup mallara tedbir koydursun konu sahibi, baksanıza '' Eşim benden mal kaçırabilir.'' diyor. Şimdi haklarını almazsa yarın ilk darlıkta keşke diyecek. Tek başına bir kadın değil, çocukları var.

Biz sizle konuşmuş muyduk? Hikayeyi hatırlıyorum. Ama kimin olduğunu hatırlayamadım. O kadın ile eski eş hala beraberler diye biliyordum o hikayede.

Konu sahibinin çocukları var. Donuna kadar alsın demedik, haklarını alsın dedik. Oturulup konuşulacak adam kumaşı görmedim herifte şahsen, illa konuşacaksa avukat tutup mallara tedbir koydursun konu sahibi, baksanıza '' Eşim benden mal kaçırabilir.'' diyor. Şimdi haklarını almazsa yarın ilk darlıkta keşke diyecek. Tek başına bir kadın değil, çocukları var.
Yeni bosandilar.yani ben yeni duydum ve beter durumdalar cok ayrinti vermeyeyim.bakin yukarida da yazdim once avukata danisip onlemini alip oule konussun direk tedbir vs koydurursa adam anlasmaya yanasir mi sizce? Eger adam yanasmazsa versin vekalet heme yaptirsin gerekeni.ama once anlasma.ceketini alsin ciksin benim gibi demiyorum anlasip alabildigini alsin ama herseyi alabilirim delilim var beni aldatti olayina girilirse uzadikca uzar.alinan mal giden zamani getirmez

Yeni bosandilar.yani ben yeni duydum ve beter durumdalar cok ayrinti vermeyeyim.bakin yukarida da yazdim once avukata danisip onlemini alip oule konussun direk tedbir vs koydurursa adam anlasmaya yanasir mi sizce? Eger adam yanasmazsa versin vekalet heme yaptirsin gerekeni.ama once anlasma.ceketini alsin ciksin benim gibi demiyorum anlasip alabildigini alsin ama herseyi alabilirim delilim var beni aldatti olayina girilirse uzadikca uzar.alinan mal giden zamani getirmez
Biz de hemen bam güm dalsın dememiştik. Lazım olduğunda, mecbur kaldığında şimdiki gibi '' Aman tadımız bozulmasın, aman çocuklarımın babası o kadar zaman beraber yürüdük. Düşmanlığı da kötüdür. '' falan demesin, savunsun kendini dedik. Hayat zor, çocuklar var.

Sevindim sizin adınıza, ahınız tez zamanda yerini bulmuş.

medeni şekilde boşanıp halaa görüşmeye devam eden tek çift çağla şıkel-emre altuğ

bir protokol hazırlatın avukata , sonra mallara tedibr koydurun ve eşinizle konuşun ,
anlaşmalı boşanalım kimse rezil olmasın ortada çocuklşarımız var deyin ,

hakkınızda hayırlısı olsun

Biz de hemen bam güm dalsın dememiştik. Lazım olduğunda, mecbur kaldığında şimdiki gibi '' Aman tadımız bozulmasın, aman çocuklarımın babası o kadar zaman beraber yürüdük. Düşmanlığı da kötüdür. '' falan demesin, savunsun kendini dedik. Hayat zor, çocuklar var.

Sevindim sizin adınıza, ahınız tez zamanda yerini bulmuş.
Yoo bam gum dal denmis baya baya okuduysaniz yazilanlari

Back
X