- Konu Sahibi esraylmz03
-
Bende ilk kez bu ay başladım klomen tedavisine. Daha bat günüme var ama umudum yok çünkü eşim il dışında çalışıyor ve birlikte olma zamanlarımız çok az. Normalde bu haftaiçi olması gerekiyordu ama olamadı. Bende senin gibi çocuk delisi değilim. Ama sırf zamanı geldi diye bir de insan bekledikçe daha çok istiyor sanki. Bakalım inş fazla beklemek durumunda kalmayız.Kızlar bebek tedavisine başladık ilk 3 ay klomen kullanacaktım ilk bu ay kullandım doktor ne dediyse yaptım fakat olmadı 2 günüm geçti ne yalan soyleyim umutlandım bu sabah bi kalktım hastalanmışım oturdum uzun uzun ağladım kimseye de anlatamıyorum evet biliyorum erken daha üzülmek için ole cocuk delisi bi insanda değilim bilmiyorum duygularım karmakarışık çok üzgünüm
Kızlar bebek tedavisine başladık ilk 3 ay klomen kullanacaktım ilk bu ay kullandım doktor ne dediyse yaptım fakat olmadı 2 günüm geçti ne yalan soyleyim umutlandım bu sabah bi kalktım hastalanmışım oturdum uzun uzun ağladım kimseye de anlatamıyorum evet biliyorum erken daha üzülmek için ole cocuk delisi bi insanda değilim bilmiyorum duygularım karmakarışık çok üzgünüm
kaç senelik evlisin , yaşın kaçKızlar bebek tedavisine başladık ilk 3 ay klomen kullanacaktım ilk bu ay kullandım doktor ne dediyse yaptım fakat olmadı 2 günüm geçti ne yalan soyleyim umutlandım bu sabah bi kalktım hastalanmışım oturdum uzun uzun ağladım kimseye de anlatamıyorum evet biliyorum erken daha üzülmek için ole cocuk delisi bi insanda değilim bilmiyorum duygularım karmakarışık çok üzgünüm
sıkıntı var mı eşinde ya da sende?3 yıllık evliyiz 2 senedir istyruz olmadı ama
Yok canım ikimiz de de sıkıntı yokmuş hatta eşimin değerleri çok çok iyi çıktı ama neden böle oluyo anlamadımsıkıntı var mı eşinde ya da sende?
İnşallah olur canımBizde bebek istiyoruz ama daha olmadı
Bende her Regl olduğumda bu ayda bebiş yok diye ağlıyorum
Eşim teselli etmeye çalışıyor ama
Umutsuzluğa kapılıyorum
Bekarken bebek sevmezdim bile
Şimdi istiyorum
bak arkdşm inan öyle kfaya taktıkça gelesi varsa da gelmiyo.Yani kafayı rahatlatnca oldu benmkide.tabi insan o an öyle düşünemiyo ama senn ve eşinn sağlığı yernde oldğu sürece Rabbm onun zamanını bekletiyodur buna inan ve sadece dua et ve gerçekten Allaha bırak.Kızlar bebek tedavisine başladık ilk 3 ay klomen kullanacaktım ilk bu ay kullandım doktor ne dediyse yaptım fakat olmadı 2 günüm geçti ne yalan soyleyim umutlandım bu sabah bi kalktım hastalanmışım oturdum uzun uzun ağladım kimseye de anlatamıyorum evet biliyorum erken daha üzülmek için ole cocuk delisi bi insanda değilim bilmiyorum duygularım karmakarışık çok üzgünüm
Doğru söylüyorsun canımNeyi çok istersen onunla sınanırmıssın. unutmayın. Herşeyin bir vakti zamanı var. Herşey gönlünüzce hayırlısıyla olsun
sıkıntı olmaması guzelYok canım ikimiz de de sıkıntı yokmuş hatta eşimin değerleri çok çok iyi çıktı ama neden böle oluyo anlamadım
Çok saol canımsıkıntı olmaması guzel
inşallah olur kısa zamanda
Ayyy canım tebrik ederim iğneye gerek Yok sen de 4 tane yumurta olmuş sen de dedi anlamdım soramadım da o andaMerhaba. Ben de 2 aylik bi tedaviyle hamile kaldim. Ilk ay klomen basladim bende ise yaramadi ikinci ay adet olup femara ictim daha sonra purogen adinda igne vuruldum 4 gun karnimdan yumurtalarim olgunlasinca catlatma ignemi oldum cok sukur simdi 5 haftalik hamileyim. Icini ferah tut bol bol dua et. Herkeste klomen ise yarayacak diye bisey yok tedavi sureci asama asama oluyo. Doktorundan igneli tedavi iste insallah hamile kalirsn
Neden soramadim yumurtan olmustur belki catlama olmamistir ?Ayyy canım tebrik ederim iğneye gerek Yok sen de 4 tane yumurta olmuş sen de dedi anlamdım soramadım da o anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?