Bu sabah çok ağladım

Sıkmayın canınızı inşallah en kısa sürede olur yumurta olusmus madem catlatma ignesi ile denenemez miydi

Nasipte varsa oluyor inanın insanı nice mucizeler bekliyor. Biliyorum zor ama düşünmeyin relax olun inanın çok etkisi oluyor. Rabbim yardımcın iz olsun

3. Klomen kullanisimda hamile kaldim ilk ogluma.ins. hayirli zamanda bebegine hamile kalirsin

Allah en kısa zamanda sağlıklı bir yavru nasip eder inş.
Dualarım sizinle

bu şekilde kadınlara fazlaca yük biniyor.İnsan ister istemez ilaç saatiydi düzeniydi epey strese sokuyor kendini. Ağlamanızdan daha doğal bişey olamaz. Normal zamanda bile regl olunca insan duygusal oluyor , İnşallah en kısa zamanda sağlıklı, uzun ömürlü, hayırlı evlatlarınız olur

Çok saolun

Reactions: GCA
Klomen de hormon ilacı olduğu için ekstra hassaslaşmışsınızdır.. Ağlayın rahatlayın ama sürekli bunu kafanıza takmayın.. Herşeyin bi zamanı var daha yolun başındasınız.. Sağlık olsun da çocuk da elbet olur..

herşeyin bir vakti var, 3.5-4 senenin hemen her ayında adet dönemleri ben de çok üzülmüş ağlamışımdır. ama vakti var dediğim gibi ve vakti gelince bütün bunları unutup gideceksin inşallah.. en kısa sürede Rabbim nasip etsin inş isteyen bütün kadınlara, bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bende cok agladim bu yuzden Allah nasip etti zamani vardir uzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…