- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Nasipte varsa oluyor inanın insanı nice mucizeler bekliyor. Biliyorum zor ama düşünmeyin relax olun inanın çok etkisi oluyor. Rabbim yardımcın iz olsunKızlar bebek tedavisine başladık ilk 3 ay klomen kullanacaktım ilk bu ay kullandım doktor ne dediyse yaptım fakat olmadı 2 günüm geçti ne yalan soyleyim umutlandım bu sabah bi kalktım hastalanmışım oturdum uzun uzun ağladım kimseye de anlatamıyorum evet biliyorum erken daha üzülmek için ole cocuk delisi bi insanda değilim bilmiyorum duygularım karmakarışık çok üzgünüm
Gerek Yok kendiliğinden çatlıyo senin ki zaten dedi bilmiyorum ki yanlış mı yapmış acaba 4 tane yumurtam vardı bu aradaSıkmayın canınızı inşallah en kısa sürede olur yumurta olusmus madem catlatma ignesi ile denenemez miydi
Çok sevindim inşallah ben de olurum3. Klomen kullanisimda hamile kaldim ilk ogluma.ins. hayirli zamanda bebegine hamile kalirsin
Sonradan baktı olmuş çatlama dediNeden soramadim yumurtan olmustur belki catlama olmamistir ?
Çok saolunbu şekilde kadınlara fazlaca yük biniyor.İnsan ister istemez ilaç saatiydi düzeniydi epey strese sokuyor kendini. Ağlamanızdan daha doğal bişey olamaz. Normal zamanda bile regl olunca insan duygusal oluyor , İnşallah en kısa zamanda sağlıklı, uzun ömürlü, hayırlı evlatlarınız olur
Eşin gorundu mu pekiSonradan baktı olmuş çatlama dedi
Evet göründü çok iyi çıktı sonuçlarEşin gorundu mu peki
Bende cok agladim bu yuzden Allah nasip etti zamani vardir uzme kendiniKızlar bebek tedavisine başladık ilk 3 ay klomen kullanacaktım ilk bu ay kullandım doktor ne dediyse yaptım fakat olmadı 2 günüm geçti ne yalan soyleyim umutlandım bu sabah bi kalktım hastalanmışım oturdum uzun uzun ağladım kimseye de anlatamıyorum evet biliyorum erken daha üzülmek için ole cocuk delisi bi insanda değilim bilmiyorum duygularım karmakarışık çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?