Bugün 2. Günüm direnlerim hala çıkmadı yarın kontrolde çıkacakmış. Çok zor geçiyor direnler de ağrı yapıyor bir de şişlik gerginlik çok. Çünkü benim göğüsüm hiç yoktu koyunca deri çok gerildi.Gözün aydın, umarım istediğin memelere ulaşırsın.İlk 4 günün muhtemelen zor geçer, birinci haftayı bitirdikten sonra biraz rahatlarsın
nerde kime oldunuz
Ne kadara oldunuz acabaUfuk üniversitesi
10 bine yakın bir fiyat tuttu parça parça olduğu için toplam maliyeti bilmiyorum.Ne kadara oldunuz acaba
doktorunuz kimdi10 bine yakın bir fiyat tuttu parça parça olduğu için toplam maliyeti bilmiyorum.
Tuğçe hanımdoktorunuz kimdi
merhaba canım, ilk hafta biraz zorlayabilir ama sonrasında iyiye doğru gidiyor ve bir ayın sonunda artık iyice azalabiliyor. sadece biraz sabretmek gerekiyor. bende süreç bu şekilde işlemişti.Merhaba arkadaşlar bu sabah meme büyütme ameliyatı oldum. Ameliyatta uyuduğum için bir şey hissetmedim tabii ama çıktığımdan bu saate kasar ağrı sızı gerginlik ve sırtıma vuran ağrı hiç geçmedi. Ameliyatı olanlar yardımcı olabilir mi? Bu acılar tam ne zaman geçer? Kas altı 325 konuldu.
Benim sol göğsümde yataktan biri kaldırırken bir yanma hissi giriyor içeri. Diren konmuş yerden mi dikişten mi tam kestiremiyorum ama o taraftan. Diğer göğsüm ona göre daha iyi. Kollarımı hareket ettirmekte zorlanıyorum diren yerlerinden diye tahmin ediyorum ama inşallah başka bir sorun değildir. 72 saat kaldı direnler bu arada. Pazartesi günü oldum ameliyat. Ben çok korkuyorum pişman olmaktan.merhaba canım, ilk hafta biraz zorlayabilir ama sonrasında iyiye doğru gidiyor ve bir ayın sonunda artık iyice azalabiliyor. sadece biraz sabretmek gerekiyor. bende süreç bu şekilde işlemişti.
Herkes sol göğsünden şikayetçi sanki. Ben de öyleBenim sol göğsümde yataktan biri kaldırırken bir yanma hissi giriyor içeri. Diren konmuş yerden mi dikişten mi tam kestiremiyorum ama o taraftan. Diğer göğsüm ona göre daha iyi. Kollarımı hareket ettirmekte zorlanıyorum diren yerlerinden diye tahmin ediyorum ama inşallah başka bir sorun değildir. 72 saat kaldı direnler bu arada. Pazartesi günü oldum ameliyat. Ben çok korkuyorum pişman olmaktan.
Kalp filan orada acaba ondan mı bilmiyorum ki valla 10 gün oldu geçmedi. Millet 3 güne işe başlamış.Herkes sol göğsünden şikayetçi sanki. Ben de öyle
Ay evet, ben kendimi işe başlayabilecek durumda hissetmiyorum. Bana dren takılmadı.Kalp filan orada acaba ondan mı bilmiyorum ki valla 10 gün oldu geçmedi. Millet 3 güne işe başlamış.
Bende diren 3 gün kaldı. 3.gün kontrolünde çıkarttı doktor. İlerde kapsül oluşmaması için biraz uzun tutup garantiye almak gerekiyor dedi. Onlar da beni çok yıprattı. Çok ağrıyor onun yerleri de. Ben çalışmıyorum ama 2 yaşında kızım var ona yetecek duruma gelmek istiyorum. Kucağına al diyor alamıyorum çok üzülüyorumAy evet, ben kendimi işe başlayabilecek durumda hissetmiyorum. Bana dren takılmadı.
Allah şifa versin hepimizeBende diren 3 gün kaldı. 3.gün kontrolünde çıkarttı doktor. İlerde kapsül oluşmaması için biraz uzun tutup garantiye almak gerekiyor dedi. Onlar da beni çok yıprattı. Çok ağrıyor onun yerleri de. Ben çalışmıyorum ama 2 yaşında kızım var ona yetecek duruma gelmek istiyorum. Kucağına al diyor alamıyorum çok üzülüyorum
Amin canım amiiiiinnnnAllah şifa versin hepimize
Merhaba sevilan...Umarım biraz daha iyisindir artıkAmin canım amiiiiinnnn
Merhaba canım teşekkür ederim merak ettiğin için çok naziksinMerhaba sevilan...Umarım biraz daha iyisindir artıkyavaş yavaş ağrıların dinmeye başlamıştır herhalde dimi
canım bir de ben dik yatıyorum hala doktor bir hafta daha yat dedi. Ama hala yattığım yerden kendim kalkamıyorum be kalkınca sol göğsüme hala ağrı giriyor. Ben normal yatağa geçince nasıl olacak? Düz yatınca kalkabilir miyim acaba? Bir de yatınca daha çok geriliyor gündüz ki halimden. Normal miMerhaba sevilan...Umarım biraz daha iyisindir artıkyavaş yavaş ağrıların dinmeye başlamıştır herhalde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?