Saç Rengi ve Saç Boyama bu saç rengi nedir kızlar

sallagitsinbe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
960
2
96
Bartın
kızlarr yardım edin bu saç renginin adı nedir kahve de hangi kahve ve benim saçım siyah boya kendi saç rengimde siyah açıyorum diye mahvetmiştim sonra siyah boya yaptım ve sıkıldım burenk olurmu ve yakışırmı göz rengim siyah buğtay tenliyim ve kaşlarım siyah kalın telli işte böyle yardım lütfenn

Iced Brown/Coffee dedikleri renk bu olsa gerek. Çünkü çikolata kahve desen değil, kızıl kahve hiç değil, soğuk bir kahve. Kolay gibi görünse de zor bir renk. Birkaç kahvenin karışımı sanki. Hem irize, hem küllü gibi. Hem kahvenin sıcaklığı var hem de donuk bir ton... Bilemedim.
Nasıl, amma da çok yardımcı oldum di mi? :))))))))))

bende okuyorum resmen beynim sarsılsdı iiiyyiii güldüm gece gecee

canım bence bu renk iki boyanın karıstırılmasından falan elde edilmistir sonucta kuaforler bu sekilde elde ediyor bazı renkleri iyi bir kuafore gidersen tutturabilir bence bu rengi resmi gotur bundan istiyom de

Bak bu kız Loreal Casting serisinden Iced Coffee'ye (Buzlu Kahve) boyamış, benziyorlar sanki.
Ama bu casting serisi senin saçına tutar mı orası muamma. Çok hafif renk veriyor çünkü.

canım bence bu renk iki boyanın karıstırılmasından falan elde edilmistir sonucta kuaforler bu sekilde elde ediyor bazı renkleri iyi bir kuafore gidersen tutturabilir bence bu rengi resmi gotur bundan istiyom de

valla resimle gideyim eniyisi.bide buraya konu açtıkdan sonra bi topik gördüm saçla ilgili orayada sordum bakalım nediyecekler

Bak bu kız Loreal Casting serisinden Iced Coffee'ye (Buzlu Kahve) boyamış, benziyorlar sanki.
Ama bu casting serisi senin saçına tutar mı orası muamma. Çok hafif renk veriyor çünkü.

Eki Görüntüle 332350

evet arkadaşım andırıyorr.işte böyle falan olursa üzülürüm amaaaaaaaaaa.ben ötekisi gibi istiyorummm tıpkısının aynısı olsun.burda var bi süper bi k.för. örekesini istioo

Siyah boyalı saçını açmadan ya da açtırmadan asla başka bir renk elde edemezsin.
Önce açtır, sonra önerilen renklere boya.

Kahve yansimali kahve bu. Yani yansimasi ne kizil, ne dore, ne dogal... Yansimasi kahverengi oldugu icin cok yogun görünüyor. 5.7 ya da 6.7 isine yarayabilir. Ama bu renk siyah boya üzerine kesinlikle tutmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…