merhaba bayanlar; saçlarımı doğal kullanmaya karar vermiştim ama yine dayanamadım sıkıldım boyatmak istiyorum ama kararsız kaldım bi danışayım dedim. ben aşağıdaki rengi istiyorum sizce yakışır mı? yakışmazsa hangi renk yakışır? yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler =)
bu resmi yüzümü görün diyie koyuyorum eski bi resim saçlarım şu an siyah değil akmıştı baya kestirdim omzumun hizasında şimdi :tomato:
kızlar fotodaki kendi saç rengim değil siyah boya yazmıştım zatn şimdi bu renk değil kendi rengi çıktı baya kumral saçlarım. teşekkürler yorumlarınız için bu rengi gerçekten denemek istiyorum a.s
hepinize teşekkür ederm en kısa zamanda denicem yalnız saçlarımın uçları hala koyu siyah değil ama koyu diplerden baya, oraları açtırmam gerekicek çok fazla renk farkı olur mu acaba?
maşşallah ya gözlerine bayıldım böle baktım kaldım :1shok:
bence karamel tonlarını dene ya da loreal casting creme gloss-çikolata karamel çok tatlı hoş bi renk hem önce zemin açılsın istersen koyu renge boyarsın ama kahverengiye direk boyarsan açılması çok uzun zaman alıyor ve illa güneşe çıkınca kendini belli ediyor. Şeniz