Öyleyse tam düşündüğünüz gibi oldu gerçekten, bende saçımı daha yeni boyadım ve tamda konu sahibininkiyle aynı renk oldu ve bende yine tam konu sahibinin eklediği resimdeki saçı istiyordum. Yani aynı durumdayız konunun sahibi ile, sizin vermiş olduğunuz bilgiler benimde çok işime yarayacak gerçekten. Siz çok emek vermişsiniz bu bilgileri edinmek için bizde sayenizde ediniyoruz. Çok teşekkürler, allah razı olsun gerçekten bu kadar emek vermeden bu bilgiye sahip olmak büyük birşey oluyor, çok sağolun.Merhaba küllü kumral saç uğruna çok güzel uzun sağlıklı saçlarımı kaybettim ama 3 sene önceydi yaptıgım bakımlarla eski sağlıklı uzun haline gelmesi 2 senemi aldı şimdiye kadar denemediğim hiç bir küllü kumral saç boyası kalmadı başta küllü oluyor ama sonra hep kahveye dönüyordu. Asls kahveye dönmeyecek tabiki sizin sacınızı bir kerede degl ama en az üç boyada bakırlığı yok edecek boya önericem size Rita profosyonel boya önceki oturduğum yerdeki kuaforumde tanıdım hep onda boyattım ordan taşındım şimdi internetten alıp burdaki kuaforume boyatıyorum 6.1 koyu küllü kumral 8.1 koyu küllü sarı 7,1 küllü kumral işe 6.1 almakla başlayın 6,1 koyu küllü kumralla önce kulluye cevirebilirsiniz bikaç boyaömadan sonra kullu yada kullu açık boayaybilirsiniz. küllü açık olanı sevmiyorum açıldıkca kullulugu gdiyor ben sacıma 6.1 le tuturdum sonra kullu kumral boyattım istedgim ne koyu ne açık küllü orta kumral bu konuda cok çektiğim için msjınızı görur görmez cevap vermek istedim emin olun denemedgim hatta en iddalı küllü boya markalarını bile denedim bu konuda rita bir numara denemek size kalmış ama ben buna cevabı sadece sizin için degil başka arkadaşlarda olablir dye yazıyorum. Çünkü o yıllradada buradan çok araştırdım küllü kumral saç hakkında bilgi ama malesef kimse yardımcı olamadı çünkü herkes muzdaripti
boyayın ritayla kavusun küllü kumral saçlarabaşka hiç bir marka boya denemeyin başta evet küllü olur ama acıldıkça kahveye döner. Not:sacınızda sarı röfle varsa sacınız direk yeşil olur ona dikkat etmelisiniz. Çünkü küllü renkler mavi içerir sarı bir renkle buluştuğunda yeşil oluşturur oan göre sağlıklı mutlu günler. Küllü kumralın başka formülü yok en süperi bu:) Hayırlı Cumalar
Size küçük bir sorum daha olacak, 6.1 ile işe başlayın demişsiniz birkaç boyamadan sonra 6.1 ile yapılan, 7.1 yada 8.1 e boyayabilirsiniz demişsiniz. Benimde istediğim tam aynı küllü orta kumral yani 8.1 değil 7.1 ile devam etmek olacak. Fakat saça 6.1 ile bir kaç sefer boyadıktan sonra 7.1 ile devam edince dipten gelen kendi doğal saçlarım açık renk boyayı daha iyi tutacağı için onlar daha açık olup aşağılar daha koyu kalmazmı?Merhaba küllü kumral saç uğruna çok güzel uzun sağlıklı saçlarımı kaybettim ama 3 sene önceydi yaptıgım bakımlarla eski sağlıklı uzun haline gelmesi 2 senemi aldı şimdiye kadar denemediğim hiç bir küllü kumral saç boyası kalmadı başta küllü oluyor ama sonra hep kahveye dönüyordu. Asls kahveye dönmeyecek tabiki sizin sacınızı bir kerede degl ama en az üç boyada bakırlığı yok edecek boya önericem size Rita profosyonel boya önceki oturduğum yerdeki kuaforumde tanıdım hep onda boyattım ordan taşındım şimdi internetten alıp burdaki kuaforume boyatıyorum 6.1 koyu küllü kumral 8.1 koyu küllü sarı 7,1 küllü kumral işe 6.1 almakla başlayın 6,1 koyu küllü kumralla önce kulluye cevirebilirsiniz bikaç boyaömadan sonra kullu yada kullu açık boayaybilirsiniz. küllü açık olanı sevmiyorum açıldıkca kullulugu gdiyor ben sacıma 6.1 le tuturdum sonra kullu kumral boyattım istedgim ne koyu ne açık küllü orta kumral bu konuda cok çektiğim için msjınızı görur görmez cevap vermek istedim emin olun denemedgim hatta en iddalı küllü boya markalarını bile denedim bu konuda rita bir numara denemek size kalmış ama ben buna cevabı sadece sizin için degil başka arkadaşlarda olablir dye yazıyorum. Çünkü o yıllradada buradan çok araştırdım küllü kumral saç hakkında bilgi ama malesef kimse yardımcı olamadı çünkü herkes muzdaripti
boyayın ritayla kavusun küllü kumral saçlarabaşka hiç bir marka boya denemeyin başta evet küllü olur ama acıldıkça kahveye döner. Not:sacınızda sarı röfle varsa sacınız direk yeşil olur ona dikkat etmelisiniz. Çünkü küllü renkler mavi içerir sarı bir renkle buluştuğunda yeşil oluşturur oan göre sağlıklı mutlu günler. Küllü kumralın başka formülü yok en süperi bu:) Hayırlı Cumalar
Merhaba canım sizdende Allah razı olsun ben tam bir uzun sac manyagıyım o yuzden kimsenin sacına zarar gelsin istemiyorum bir santim sac kesilmesinde bana bes santim kesilmiş gibi gelir. Benim saçım kuzguni olmasada siyah ama sizin sacınız açık renkse dediğiniz doğru koyu olabilir alttakiler ustteki saça göre ancak benim yaptıgım en buyuk hata hep açık küllülere boyayaraka sacımı tuturmaya calışmak oldu. Megerse koyu küllüyle başlamamam gerekiyormuş nedeni şu küllü renkler renkleri açıldıkça küllülük tonlarıda azalıyormuş bunuda başka bir kuaforden ögrendim haklilar cunku bende 6.1 yerine 8.1 yapınca hemn renk açılıyor kulluk azalıyor hatta sırf 81 çukulata kahve gbi iğrenç bi renk oluyor.Aslında benim sorunum şuydu kuaforumde boyatırken ritanın küllü kumralını yani 7.1 ni bulamamıştım internettede arştırıp bulamamamıştım onu tuturmka için 61 le 81i karıştırıyodm hep en sonunda buldum meger 7.1ide varmış en son yani iki hafta önce 7.1 le boyadım tam küllü orta kumral oldu ozaman siz bulabilrseniz 7.1 le başlayın işeSize küçük bir sorum daha olacak, 6.1 ile işe başlayın demişsiniz birkaç boyamadan sonra 6.1 ile yapılan, 7.1 yada 8.1 e boyayabilirsiniz demişsiniz. Benimde istediğim tam aynı küllü orta kumral yani 8.1 değil 7.1 ile devam etmek olacak. Fakat saça 6.1 ile bir kaç sefer boyadıktan sonra 7.1 ile devam edince dipten gelen kendi doğal saçlarım açık renk boyayı daha iyi tutacağı için onlar daha açık olup aşağılar daha koyu kalmazmı?
Birde boyanın ustunde bir artı birbucuk olarak hazırlayın yazıyor yani oksidan boya karışımı olayı öyle yapmayın bir kutuya normal 6o lık mlmlik 6lık %20 volumluk kullanın. % 9 luk 30 volumluk oksidanlar saca kızıl yansıma verir 6lık ise küllü bunuda internette uzman bir kuaför soruları yanıtlıyordu ordan öğrendim zaten kuaforlerim hep 6lik kullanırlar zaten dusuk volum oldugunsan sacınıza cok zararıda olmaz canım sağlıklı mutlu günler.Merhaba canım sizdende Allah razı olsun ben tam bir uzun sac manyagıyım o yuzden kimsenin sacına zarar gelsin istemiyorum bir santim sac kesilmesinde bana bes santim kesilmiş gibi gelir. Benim saçım kuzguni olmasada siyah ama sizin sacınız açık renkse dediğiniz doğru koyu olabilir alttakiler ustteki saça göre ancak benim yaptıgım en buyuk hata hep açık küllülere boyayaraka sacımı tuturmaya calışmak oldu. Megerse koyu küllüyle başlamamam gerekiyormuş nedeni şu küllü renkler renkleri açıldıkça küllülük tonlarıda azalıyormuş bunuda başka bir kuaforden ögrendim haklilar cunku bende 6.1 yerine 8.1 yapınca hemn renk açılıyor kulluk azalıyor hatta sırf 81 çukulata kahve gbi iğrenç bi renk oluyor.Aslında benim sorunum şuydu kuaforumde boyatırken ritanın küllü kumralını yani 7.1 ni bulamamıştım internettede arştırıp bulamamamıştım onu tuturmka için 61 le 81i karıştırıyodm hep en sonunda buldum meger 7.1ide varmış en son yani iki hafta önce 7.1 le boyadım tam küllü orta kumral oldu ozaman siz bulabilrseniz 7.1 le başlayın işe
alttaki sac açık oldugundan başta cok küllü görulmeyebilir ama ust uste boyadıkça tutar. 7.1 ortadır cunku belki hemnde olabilir istedginiz inşallah istediğiniz gibi olur:)
Ayy çok teşekkür ederim bende tam bugün birde onu soracaktım size yani oksidan nasıl olmalı diye. Daha ben sormadan siz söylemişsiniz onu da. Sadece oksidan hangi markadan olsun, farkeder mi? Verdiğiniz bilgiler için tekrar çok çok teşekkür ederim. Kesinlikle bu şekilde uyguluyacağım. Henüz yeni boyadığım için biraz bekleyeceğim saçlarım çok yıpranmasın üst üste olup ama siparişini verip boyamı hazır tutacağım kesinlikle, 20 güne filan da ilk defa doğru boya ile gerçek küllü kumralımı boyarım. Dediğiniz gibi ilkinde birden olmasa bile birkaç boyamada oturur diye düşünüyorum. Ve kesinlikle şu konuda çok doğru tespit yapmışsınız, hepimiz aynı hatayı yapıyoruz küllü kumral istiyoruz ama hep açık küllülere boyayarak saçımızı tutturmaya çalışıyoruz birden koyu olur diye korkuyoruz ve yine o turunculuk, yine istediğimiz renkten eser yok. Ama verdiğiniz altın değerinde bilgiler burada bana ve benim gibi birçok kişiye çok faydalı olacak. Sayenizde saçlarımız daha fazla zarar görmeden sonuça ulaşıcaz, inşşşşş:)))Birde boyanın ustunde bir artı birbucuk olarak hazırlayın yazıyor yani oksidan boya karışımı olayı öyle yapmayın bir kutuya normal 6o lık mlmlik 6lık %20 volumluk kullanın. % 9 luk 30 volumluk oksidanlar saca kızıl yansıma verir 6lık ise küllü bunuda internette uzman bir kuaför soruları yanıtlıyordu ordan öğrendim zaten kuaforlerim hep 6lik kullanırlar zaten dusuk volum oldugunsan sacınıza cok zararıda olmaz canım sağlıklı mutlu günler.
merhabasaçların koyu renk boyalımıydı..boya iemi açtın..Öyleyse tam düşündüğünüz gibi oldu gerçekten, bende saçımı daha yeni boyadım ve tamda konu sahibininkiyle aynı renk oldu ve bende yine tam konu sahibinin eklediği resimdeki saçı istiyordum. Yani aynı durumdayız konunun sahibi ile, sizin vermiş olduğunuz bilgiler benimde çok işime yarayacak gerçekten. Siz çok emek vermişsiniz bu bilgileri edinmek için bizde sayenizde ediniyoruz. Çok teşekkürler, allah razı olsun gerçekten bu kadar emek vermeden bu bilgiye sahip olmak büyük birşey oluyor, çok sağolun.
Inşallah canım küllü Kumral sevdasının nasıl bir şey OLDUĞUNU çok iyi biliyorum ben çok üzüldüm siz üzülmeyin istiyorum oksidan farketmez ama 60ml olsun 50lerde var çünkü boya 60lık özellikle market boyalarının en iyisi bile küllü yapmıyo başta oltada sonra kahveye Dönüyor. Ben de kuaförüme borçluyum uzun zamandır kendim boyalarımı Alıp burda bir kuaföre boyatıyorum o uzakta kaldı çünkü zaten önemli olan boya Kuaför farketmiyor:) artık. Ben de rita yı bulana kadar küllü Kumral saca kavuşamayacağımı sanıyordum. Eğer sitemi takip edersen saçla ilgili daha bir çok özel bilgilere sahip olabilirsin.Ayy çok teşekkür ederim bende tam bugün birde onu soracaktım size yani oksidan nasıl olmalı diye. Daha ben sormadan siz söylemişsiniz onu da. Sadece oksidan hangi markadan olsun, farkeder mi? Verdiğiniz bilgiler için tekrar çok çok teşekkür ederim. Kesinlikle bu şekilde uyguluyacağım. Henüz yeni boyadığım için biraz bekleyeceğim saçlarım çok yıpranmasın üst üste olup ama siparişini verip boyamı hazır tutacağım kesinlikle, 20 güne filan da ilk defa doğru boya ile gerçek küllü kumralımı boyarım. Dediğiniz gibi ilkinde birden olmasa bile birkaç boyamada oturur diye düşünüyorum. Ve kesinlikle şu konuda çok doğru tespit yapmışsınız, hepimiz aynı hatayı yapıyoruz küllü kumral istiyoruz ama hep açık küllülere boyayarak saçımızı tutturmaya çalışıyoruz birden koyu olur diye korkuyoruz ve yine o turunculuk, yine istediğimiz renkten eser yok. Ama verdiğiniz altın değerinde bilgiler burada bana ve benim gibi birçok kişiye çok faydalı olacak. Sayenizde saçlarımız daha fazla zarar görmeden sonuça ulaşıcaz, inşşşşş:)))
Evet saclarım siyah hiç Oryel kullanmadım boyaya boyaya açtm saclarım ince telli ama gür ince telli saclar daha çabuk Açılıyor sanırım birde kıvırcık uzunmerhabasaçların koyu renk boyalımıydı..boya iemi açtın..
benim saçlarımda kestane koyulaşmıştı bayağı,oryalsiz boya ile açmak istiyorum ..5 numaraya boyuyordum..8 aldım lorealden..bir parça açtı gibi ama esimdeki arkadaşın gibi açılmadı..Evet saclarım siyah hiç Oryel kullanmadım boyaya boyaya açtm saclarım ince telli ama gür ince telli saclar daha çabuk Açılıyor sanırım birde kıvırcık uzun
Sak'ın oryal kullanma canım küllü Kumral da zaten acık bir renk direk 7.1le boyamaya başlabenim saçlarımda kestane koyulaşmıştı bayağı,oryalsiz boya ile açmak istiyorum ..5 numaraya boyuyordum..8 aldım lorealden..bir parça açtı gibi ama esimdeki arkadaşın gibi açılmadı..
canım saçım koyu kestane boyalıydı..benim istediğim mokka kahve lorealin saç boyası çıktı şimdi..ama bir iki ton açmak gerekiyor..Sak'ın oryal kullanma canım küllü Kumral da zaten acık bir renk direk 7.1le boyamaya başla
Takip ederim tabii ki, çok memnun olurum hatta:) Son bir sorum olacak, ben şimdi sipariş için bakınıyorum internetten ama Rita 6.1 buldum fakat 7.1 i bulamıyorum. Sen nereden alıyorsun acaba? Önerebileceğin bir site varmı, nereden bulabilirim?Inşallah canım küllü Kumral sevdasının nasıl bir şey OLDUĞUNU çok iyi biliyorum ben çok üzüldüm siz üzülmeyin istiyorum oksidan farketmez ama 60ml olsun 50lerde var çünkü boya 60lık özellikle market boyalarının en iyisi bile küllü yapmıyo başta oltada sonra kahveye Dönüyor. Ben de kuaförüme borçluyum uzun zamandır kendim boyalarımı Alıp burda bir kuaföre boyatıyorum o uzakta kaldı çünkü zaten önemli olan boya Kuaför farketmiyor:) artık. Ben de rita yı bulana kadar küllü Kumral saca kavuşamayacağımı sanıyordum. Eğer sitemi takip edersen saçla ilgili daha bir çok özel bilgilere sahip olabilirsin.
Sitenizi takip etmek istedim fakat sayfa açılamıyor. Bir de yukarıda da yazmıştım, Rita boyayı nereden temin ediyorsunuz acaba? İnternet mi yoksa dışarıdan bir yerden mi? Ben bulamadım da..?Inşallah canım küllü Kumral sevdasının nasıl bir şey OLDUĞUNU çok iyi biliyorum ben çok üzüldüm siz üzülmeyin istiyorum oksidan farketmez ama 60ml olsun 50lerde var çünkü boya 60lık özellikle market boyalarının en iyisi bile küllü yapmıyo başta oltada sonra kahveye Dönüyor. Ben de kuaförüme borçluyum uzun zamandır kendim boyalarımı Alıp burda bir kuaföre boyatıyorum o uzakta kaldı çünkü zaten önemli olan boya Kuaför farketmiyor:) artık. Ben de rita yı bulana kadar küllü Kumral saca kavuşamayacağımı sanıyordum. Eğer www.guzelim-com.webnode.com.trWeb sitemi takip edersen saçla ilgili daha bir çok özel bilgilere sahip olabilirsin.
Takip ederim tabii ki, çok memnun olurum hatta:) Son bir sorum olacak, ben şimdi sipariş için bakınıyorum internetten ama Rita 6.1 buldum fakat 7.1 i bulamıyorum. Sen nereden alıyorsun acaba? Önerebileceğin bir site varmı, nereden bulabilirim?[/QU
iyi Akşamlar canım sitemi açamamanın nedeni sonunda Web Yazılmış olması canım Web yok tr den sonra yok tekrar denersen olur. Boya için aldığım yeri burdan yazarsam reklama girer sorun Yaşar'ım ama beni twter adresimden takibe alırsan sende verirsen seni takibe alırım özelden msj atarım @FundaUurSitenizi takip etmek istedim fakat sayfa açılamıyor. Bir de yukarıda da yazmıştım, Rita boyayı nereden temin ediyorsunuz acaba? İnternet mi yoksa dışarıdan bir yerden mi? Ben bulamadım da..?
Merhaba tekrar, tamam şimdi sitenizi takip edebiliyorum. Evet o yönden hiç aklıma gelmedi, peki Twitter'dan şimdi takip isteği gönderiyorum. Oradan haberleşiriz artık bizde :)iyi Akşamlar canım sitemi açamamanın nedeni sonunda Web Yazılmış olması canım Web yok tr den sonra yok tekrar denersen olur. Boya için aldığım yeri burdan yazarsam reklama girer sorun Yaşar'ım ama beni twter adresimden takibe alırsan sende verirsen seni takibe alırım özelden msj atarım @FundaUur
ece senmisin canımMerhaba tekrar, tamam şimdi sitenizi takip edebiliyorum. Evet o yönden hiç aklıma gelmedi, peki Twitter'dan şimdi takip isteği gönderiyorum. Oradan haberleşiriz artık bizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?