Tecavüz varsa bulgu vardır diye bir kural maalesef yok. Bazı dosyalarda bulgu çıkmıyor ve geç şikayet benimkisi. Keşke beklemeseydimÇok geçmiş olsun, tecavüz varsa bulgu da vardır, ama imkanınız varsa bir avukat ile ilerlemeniz daha doğru olur.
Morluk fotoğrafı var onu ekledim dosyaya umarım işe yararTecavüz varsa bulgu vardır diye bir kural maalesef yok. Bazı dosyalarda bulgu çıkmıyor ve geç şikayet benimkisi. Keşke beklemeseydim
Soruşturma dosyasına zararı olmaz mı emin değilim ve adım bilinsin istemiyorum.çünkü bakanlık bile duydu bizzat konuştumsosyal medyada rezil edin
o zaman her kurum duyuyor
tabi ki vardırSoruşturma dosyasına zararı olmaz mı emin değilim ve adım bilinsin istemiyorum.çünkü bakanlık bile duydu bizzat konuştum
Sağ olun.Çok geçmiş olsun, tecavüz varsa bulgu da vardır, ama imkanınız varsa bir avukat ile ilerlemeniz daha doğru olur.
Ben her kurum öğrensin istemiyorum. Dedikodu olur. Utanç duyuyorumBulunduğunuz şehirdeki Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne giderek davanıza katılmaları talebinde bulunabilirsiniz.
Avukat tutun en iyisinden.Merhaba.
Cinsel saldırı mağduruyum. Bana bu kötülüğü yapan şüpheli şahıs benimle ilgili iftira atıyor, beni itibarsizlastirmaya çalışıyor ve benim ona iftira attığımı söylüyor. Sevgililik istedi ben kabul etmeyince iftira peşine düştü diyor sadece karşılıklı öpüştük normal flört buluşmasıydi diye olayı hafifletiyor .Yalan söylüyor. Hayır dedim durmadı gözü dönmüş gibiydi alkollü olduğunu da kabul ediyor . Direndim Kıyafetimi tuttum . Öpüşme sonrasi evine bıraktım ailen merak eder git istersen dedim ben suçsuzum diyor. Halbuki öyle olmadı tecavüz sonrası kalmam için ısrar etti. .Kendisine en iyi avukatı tutmuş. Konumu benden güçlü. DNA raporu bekliyorum birşey çıkmazsa diye korkuyorum. Serbest kalırsa kimbilir kimlere zarar verecek. Sinir ihlilali yapan sınır tanımaz pervasız bir kişilik. Üstelik mesleğine hayatına devam ediyor.
Ne yapmalıyım? Ya serbest kalırsa .
Bana mesaj attı konuşmak istediğini söyledi ve aradı . Dönüş yapmıyorum savcıya ilettim ama ne yapalım yani diye önem vermedi. Bu işin peşini bırakmaya niyetim yok. Uykular zehir oldu. Gece olunca ruhum buz kesiyor. Gündüz zaten nefes alamıyorum kendimi sahil kenarına atıyorum kafamı toplayamiyorum. Birileri tecavüz mağduru olduğumu anlayacak diye ödüm kopuyor . Şuan avukatım yok. Kovuşturma aşamasında olabilir.
Yok kuzum rezil etmek değil ama arkadaş doğru söylüyor, sosyal medya hesabından kadın yardımlaşma derneklerini etiketle ve hikayeni paylaş. O leş adamın isim soyismini aleni yazma, sadece baş harflerini kullan.Soruşturma dosyasına zararı olmaz mı emin değilim ve adım bilinsin istemiyorum.çünkü bakanlık bile duydu bizzat konuştum
Maddi imkanım kısıtlı karşı taraf güçlü itibar meslek sosyal imkân hepsi var avukatlar en az elli bin istiyorAvukat tutun en iyisinden.
Bir avukata danışmadan sosyal medyaya bulaşmayın lütfen. Bu durum fevri kararlar alınarak çözülecek bir durum değil.Soruşturma dosyasına zararı olmaz mı emin değilim ve adım bilinsin istemiyorum.çünkü bakanlık bile duydu bizzat konuştum
Farkındayım dna raporu çıkar çıkmaz basina duyuracağim herkes bilsin .Bir avukata danışmadan sosyal medyaya bulaşmayın lütfen. Bu durum fevri kararlar alınarak çözülecek bir durum değil.
Keşke yardımcı olabilsekFarkındayım dna raporu çıkar çıkmaz basina duyuracağim herkes bilsin .
Sağ olun. Varlığınız ve desteğiniz yetiyor .Keşke yardımcı olabilsek
Allah yardımcınız olsun
Yüzünüzü göstermeden haber kanalına çıkınMerhaba.
Cinsel saldırı mağduruyum. Bana bu kötülüğü yapan şüpheli şahıs benimle ilgili iftira atıyor, beni itibarsizlastirmaya çalışıyor ve benim ona iftira attığımı söylüyor. Sevgililik istedi ben kabul etmeyince iftira peşine düştü diyor sadece karşılıklı öpüştük normal flört buluşmasıydi diye olayı hafifletiyor .Yalan söylüyor. Hayır dedim durmadı gözü dönmüş gibiydi alkollü olduğunu da kabul ediyor . Direndim Kıyafetimi tuttum . Öpüşme sonrasi evine bıraktım ailen merak eder git istersen dedim ben suçsuzum diyor. Halbuki öyle olmadı tecavüz sonrası kalmam için ısrar etti. .Kendisine en iyi avukatı tutmuş. Konumu benden güçlü. DNA raporu bekliyorum birşey çıkmazsa diye korkuyorum. Serbest kalırsa kimbilir kimlere zarar verecek. Sinir ihlilali yapan sınır tanımaz pervasız bir kişilik. Üstelik mesleğine hayatına devam ediyor.
Ne yapmalıyım? Ya serbest kalırsa .
Bana mesaj attı konuşmak istediğini söyledi ve aradı . Dönüş yapmıyorum savcıya ilettim ama ne yapalım yani diye önem vermedi. Bu işin peşini bırakmaya niyetim yok. Uykular zehir oldu. Gece olunca ruhum buz kesiyor. Gündüz zaten nefes alamıyorum kendimi sahil kenarına atıyorum kafamı toplayamiyorum. Birileri tecavüz mağduru olduğumu anlayacak diye ödüm kopuyor . Şuan avukatım yok. Kovuşturma aşamasında olabilir.
Anladım ben yaranızı tekrar deşmemek için ayrıntılara girmek istememiştim, ilk mesajda da geç şikayet ettiğinizi yazmadığınız için bulguların taze olduğunu düşünerek yazmıştım.Tecavüz varsa bulgu vardır diye bir kural maalesef yok. Bazı dosyalarda bulgu çıkmıyor ve geç şikayet benimkisi. Keşke beklemeseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?