Bu saldırı sonrası kendime gelemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Suçluyorum çünkü hemen gitmeliydim o zaman belki hemen gözaltına alınırdı.

Avukatlar bir iki defa konuştuktan sonra dönüş yapmıyor garip . Sanırım herkes ücret beklentisi içinde yardım ederim diyorlar önceden umut verip sonra yarı yolda bırakıyorlar

Avukatlar bir iki defa konuştuktan sonra dönüş yapmıyor garip . Sanırım herkes ücret beklentisi içinde yardım ederim diyorlar önceden umut verip sonra yarı yolda bırakıyorlar
Kovuşturma aşamasında avukat talep edebilirim yani ücretsiz avukat

Bireysel olarak gitmekten bahsetmiyorum. Baro size davanızı takip edecek avukat atıyor. Dönüş yapmama sansi olmuyor.

Okuyan avukat üyeler olursa bu konuda daha saglikli bilgi verirler.

Bireysel olarak gitmekten bahsetmiyorum. Baro size davanızı takip edecek avukat atıyor. Dönüş yapmama sansi olmuyor.

Okuyan avukat üyeler olursa bu konuda daha saglikli bilgi verirler.
Farkındayım baroya gittim ve kovuşturma aşamasında verileceğini söylediler

Canım benim sana kim neden kötü yorum yapsın, bunları düşünme davanın arkasında dur elimden bişey gelmesede senin için dua edeceğim inşallah adalet yerini bulur o mahlukta belasını bulsun!

Canım benim sana kim neden kötü yorum yapsın, bunları düşünme davanın arkasında dur elimden bişey gelmesede senin için dua edeceğim inşallah adalet yerini bulur o mahlukta belasını bulsun!
Ailemin bile haberi yok nasil olacak bilmiyorum. Ayrı eve çıkamıyorum

Ailemin bile haberi yok nasil olacak bilmiyorum. Ayrı eve çıkamıyorum
Sana tavsiyem kesinlikle ailenle paylaş lütfen bu yükü tek başına sırtlanmak zorunda değilsin. Belki kızacak belki kırılacaklar ama eminim arkanda duracaklardır. Annenle varsa kız kardeşinle paylaş önce sonrası gelir muhakkak.

Bencede ailenle paylassan iyi olabilir.tabi sonucunda ölüm kalım olmayacaksa.swn tek başına böyle bir yükü kaldiramazsin

Sikayeti hemen gerceklestirmeme sebebiniz neydi? Sizinle konusup sahis sizi birseylere mi ilna etmek istedi? Kadin derneklerinde avukat bulabilirsiniz oralara da bir danisin isterseniz ve mutlaka psikolojik bir destek alin

Sikayeti hemen gerceklestirmeme sebebiniz neydi? Sizinle konusup sahis sizi birseylere mi ilna etmek istedi? Kadin derneklerinde avukat bulabilirsiniz oralara da bir danisin isterseniz ve mutlaka psikolojik bir destek alin
Çünkü başta kabul edemedim tecavüze uğradım diye kendime yediremedim . Kâbus sandım . Duygu belirtisi bile göstermedim . Olay sonrası donmuş şoka girmiştim bir iki gün sonra delillerin peşine düştüm . Avukata konuştum derdimi anlattım onlar kesinlikle şikayetçi olmalısın yanına bırakma dediler . Sonra utandım avukat ben şikayet dilekçesi yazarım dedi oyaladı . Kafamı zor topladım ve o dilekçeyi kendim yazdım. En çok ailemin tepkisi beni endişe ettirdi .

Olay mahkemeye intikal ettiyse bunun üzerine yorum yapilmaz suç nedir ne teşkil eder bilemem siz bunu ispat edeceksiniz oda böyle birşeyin olmadığını bu manada bilemem buna kanun karar verir

Yani bakın kişi suçsuz bulunur bu konuyu bulur haksız iftiradan cımbızla alır buradaki yorumları oooo uzun iş .Ben tabiki ne onu ne sizi tanımam olayı bilmem bilemem.Sonuca göre bakacaksınız mahkeme deliller hakim kararı gerçek çıksın ortaya temennim bu

Twitter hesabi acin derdinizi yazip kadin derneklerini etiketleyinki, görünür olsun, kadin dernekleriyle birlikte calisan guclu avukatlar var.

Ozellikle bilinen davalara bakmis avukatlarida etiketleyin bu surecte, hangileri su an tutuklu degil kestiremiyorum o yuzden avukat ismi onermem dogru olmaz ama mesela Mattia Ahmet'in davasina bakan avukat Peker'inde avukati, bu kivamda guclu birine ulasabilirseniz, eliniz guclenir.

Tabi keske boyle onerilerde bulunmak zorunda kalmasaydik ama konjonktur boyle ne yazikki.

Dilerim kurtulusa erersinizde o pislikte hakettiginin misliyle cezasini ceker. Gecmis olsun.

Yalniz niye kotu yorum beklediginizi anlayamadim ben, daha once bu konuyu açtınızda kotu cevaplar mi aldiniz? H Hira95

Suçsuz bulunsa ne olur en fazla benim yüreğim birkez daha yanar unuturum unutmaya çalışırım adalet yokmuş derim

Tecavüz varsa bulgu vardır diye bir kural maalesef yok. Bazı dosyalarda bulgu çıkmıyor ve geç şikayet benimkisi. Keşke beklemeseydim

tecavüz varsa nasıl oluyor da vajinadaki zorlama bulguları olmuyor?

Farkındayım dna raporu çıkar çıkmaz basina duyuracağim herkes bilsin .

dava olmadan nasıl DNA raporu veriliyor? daha da önemlisi tecavüzcüden nasıl DNA örneği alınıp eşleştirildi?

Hayır bu konuyu değil ama önceki senelerde başka konularda acımasız yorumlar almıştım ve sitedeki diğer üyelerin sorularına da bazen yargılayici yorumlar geliyor okuyorum

Suçsuz bulunsa ne olur en fazla benim yüreğim birkez daha yanar unuturum unutmaya çalışırım adalet yokmuş derim
Hanımefendi bilemem dediğim gibi sizi tanımam onu tanımam olayı bilmem oldumu bilmem doğrumu bilmem taktir edersinizki burası bir forum ve dışarıya açık bu nedenle kannuni mahkemelik durumda kendi adıma dikkatli yazmak durumundayım ki yarın hiç bilmediğim bir olayın iftira davası diye yazılı mahkeme cağrisi gelmesin bdv kurallarında yazıyor söz uçar yazı kalır .Bu nedenle gerçeğim ortaya çıkmasını temenni ederim .

Soruşturma aşamasında şüpheliden kan alınıyor mağdur kıyafetleri ile eşleştirme yapılıyor
tecavüz varsa nasıl oluyor da vajinadaki zorlama bulguları olmuyor?

dava olmadan nasıl DNA raporu veriliyor? daha da önemlisi tecavüzcüden nasıl DNA örneği alınıp eşleştirildi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…