Suçluyorum çünkü hemen gitmeliydim o zaman belki hemen gözaltına alınırdı.Anladım ben yaranızı tekrar deşmemek için ayrıntılara girmek istememiştim, ilk mesajda da geç şikayet ettiğinizi yazmadığınız için bulguların taze olduğunu düşünerek yazmıştım.
Tekrar çok geçmiş olsun, kendinizi asla ama asla suçlamayın sizin hiç bir suçunuz yok .
Avukatlar bir iki defa konuştuktan sonra dönüş yapmıyor garip . Sanırım herkes ücret beklentisi içinde yardım ederim diyorlar önceden umut verip sonra yarı yolda bırakıyorlarBarodan ucretsiz avukat talep edemiyor musunuz? Karşı taraf bu kadar güçlüyse avukatsiz cok yol alamazsiniz maalesef. Derneklerle konusursaniz yol gosterirler bu konuda.
Sosyal medya olayina da avukatla konusmadan girmeyin. Hakliyken haksiz duruma dusebileceginiz durumlar olabilir.
Kovuşturma aşamasında avukat talep edebilirim yani ücretsiz avukatAvukatlar bir iki defa konuştuktan sonra dönüş yapmıyor garip . Sanırım herkes ücret beklentisi içinde yardım ederim diyorlar önceden umut verip sonra yarı yolda bırakıyorlar
Bireysel olarak gitmekten bahsetmiyorum. Baro size davanızı takip edecek avukat atıyor. Dönüş yapmama sansi olmuyor.Avukatlar bir iki defa konuştuktan sonra dönüş yapmıyor garip . Sanırım herkes ücret beklentisi içinde yardım ederim diyorlar önceden umut verip sonra yarı yolda bırakıyorlar
Farkındayım baroya gittim ve kovuşturma aşamasında verileceğini söyledilerBireysel olarak gitmekten bahsetmiyorum. Baro size davanızı takip edecek avukat atıyor. Dönüş yapmama sansi olmuyor.
Okuyan avukat üyeler olursa bu konuda daha saglikli bilgi verirler.
Canım benim sana kim neden kötü yorum yapsın, bunları düşünme davanın arkasında dur elimden bişey gelmesede senin için dua edeceğim inşallah adalet yerini bulur o mahlukta belasını bulsun!Merhaba.
Cinsel saldırı mağduruyum. Bana bu kötülüğü yapan şüpheli şahıs benimle ilgili iftira atıyor, beni itibarsizlastirmaya çalışıyor ve benim ona iftira attığımı söylüyor. Sevgililik istedi ben kabul etmeyince iftira peşine düştü diyor sadece karşılıklı öpüştük normal flört buluşmasıydi diye olayı hafifletiyor .Yalan söylüyor. Hayır dedim durmadı gözü dönmüş gibiydi alkollü olduğunu da kabul ediyor . Direndim Kıyafetimi tuttum . Öpüşme sonrasi evine bıraktım ailen merak eder git istersen dedim ben suçsuzum diyor. Halbuki öyle olmadı tecavüz sonrası kalmam için ısrar etti. .Kendisine en iyi avukatı tutmuş. Konumu benden güçlü. DNA raporu bekliyorum birşey çıkmazsa diye korkuyorum. Serbest kalırsa kimbilir kimlere zarar verecek. Sinir ihlilali yapan sınır tanımaz pervasız bir kişilik. Üstelik mesleğine hayatına devam ediyor.
Ne yapmalıyım? Ya serbest kalırsa .
Bana mesaj attı konuşmak istediğini söyledi ve aradı . Dönüş yapmıyorum savcıya ilettim ama ne yapalım yani diye önem vermedi. Bu işin peşini bırakmaya niyetim yok. Uykular zehir oldu. Gece olunca ruhum buz kesiyor. Gündüz zaten nefes alamıyorum kendimi sahil kenarına atıyorum kafamı toplayamiyorum. Birileri tecavüz mağduru olduğumu anlayacak diye ödüm kopuyor . Şuan avukatım yok. Kovuşturma aşamasında olabilir.
Ailemin bile haberi yok nasil olacak bilmiyorum. Ayrı eve çıkamıyorumCanım benim sana kim neden kötü yorum yapsın, bunları düşünme davanın arkasında dur elimden bişey gelmesede senin için dua edeceğim inşallah adalet yerini bulur o mahlukta belasını bulsun!
Sana tavsiyem kesinlikle ailenle paylaş lütfen bu yükü tek başına sırtlanmak zorunda değilsin. Belki kızacak belki kırılacaklar ama eminim arkanda duracaklardır. Annenle varsa kız kardeşinle paylaş önce sonrası gelir muhakkak.Ailemin bile haberi yok nasil olacak bilmiyorum. Ayrı eve çıkamıyorum
Çünkü başta kabul edemedim tecavüze uğradım diye kendime yediremedim . Kâbus sandım . Duygu belirtisi bile göstermedim . Olay sonrası donmuş şoka girmiştim bir iki gün sonra delillerin peşine düştüm . Avukata konuştum derdimi anlattım onlar kesinlikle şikayetçi olmalısın yanına bırakma dediler . Sonra utandım avukat ben şikayet dilekçesi yazarım dedi oyaladı . Kafamı zor topladım ve o dilekçeyi kendim yazdım. En çok ailemin tepkisi beni endişe ettirdi .Sikayeti hemen gerceklestirmeme sebebiniz neydi? Sizinle konusup sahis sizi birseylere mi ilna etmek istedi? Kadin derneklerinde avukat bulabilirsiniz oralara da bir danisin isterseniz ve mutlaka psikolojik bir destek alin
Sonucunda eve hapsolurum telefonum elimden alınır .Bencede ailenle paylassan iyi olabilir.tabi sonucunda ölüm kalım olmayacaksa.swn tek başına böyle bir yükü kaldiramazsin
Yani bakın kişi suçsuz bulunur bu konuyu bulur haksız iftiradan cımbızla alır buradaki yorumları oooo uzun iş .Ben tabiki ne onu ne sizi tanımam olayı bilmem bilemem.Sonuca göre bakacaksınız mahkeme deliller hakim kararı gerçek çıksın ortaya temennim bu
Tecavüz varsa bulgu vardır diye bir kural maalesef yok. Bazı dosyalarda bulgu çıkmıyor ve geç şikayet benimkisi. Keşke beklemeseydim
Farkındayım dna raporu çıkar çıkmaz basina duyuracağim herkes bilsin .
Twitter hesabi acin derdinizi yazip kadin derneklerini etiketleyinki, görünür olsun, kadin dernekleriyle birlikte calisan guclu avukatlar var.
Ozellikle bilinen davalara bakmis avukatlarida etiketleyin bu surecte, hangileri su an tutuklu degil kestiremiyorum o yuzden avukat ismi onermem dogru olmaz ama mesela Mattia Ahmet'in davasina bakan avukat Peker'inde avukati, bu kivamda guclu birine ulasabilirseniz, eliniz guclenir.
Tabi keske boyle onerilerde bulunmak zorunda kalmasaydik ama konjonktur boyle ne yazikki.
Dilerim kurtulusa erersinizde o pislikte hakettiginin misliyle cezasini ceker. Gecmis olsun.
Yalniz niye kotu yorum beklediginizi anlayamadim ben, daha once bu konuyu açtınızda kotu cevaplar mi aldiniz? H Hira95
Hanımefendi bilemem dediğim gibi sizi tanımam onu tanımam olayı bilmem oldumu bilmem doğrumu bilmem taktir edersinizki burası bir forum ve dışarıya açık bu nedenle kannuni mahkemelik durumda kendi adıma dikkatli yazmak durumundayım ki yarın hiç bilmediğim bir olayın iftira davası diye yazılı mahkeme cağrisi gelmesin bdv kurallarında yazıyor söz uçar yazı kalır .Bu nedenle gerçeğim ortaya çıkmasını temenni ederim .Suçsuz bulunsa ne olur en fazla benim yüreğim birkez daha yanar unuturum unutmaya çalışırım adalet yokmuş derim
tecavüz varsa nasıl oluyor da vajinadaki zorlama bulguları olmuyor?
dava olmadan nasıl DNA raporu veriliyor? daha da önemlisi tecavüzcüden nasıl DNA örneği alınıp eşleştirildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?