HaklısınızHanımefendi bilemem dediğim gibi sizi tanımam onu tanımam olayı bilmem oldumu bilmem doğrumu bilmem taktir edersinizki burası bir forum ve dışarıya açık bu nedenle kannuni mahkemelik durumda kendi adıma dikkatli yazmak durumundayım ki yarın hiç bilmediğim bir olayın iftira davası diye yazılı mahkeme cağrisi gelmesin bdv kurallarında yazıyor söz uçar yazı kalır .Bu nedenle gerçeğim ortaya çıkmasını temenni ederim .
Diger konulari bilemem ama bir tecavuz magduruna kotu bir laf edecek kimse yok diye dusunuyorum aramizda, hos yalan söyleyenleri şıp diye anlamak gibi kotu huylarimiz var o ayrı mesela ama sizin durumunuzda kim size kotu soz soylesin, bu sekilde giris yapmaniz beni biraz supheye dusurdu yalan yok.Hayır bu konuyu değil ama önceki senelerde başka konularda acımasız yorumlar almıştım ve sitedeki diğer üyelerin sorularına da bazen yargılayici yorumlar geliyor okuyorum
Soruşturma aşamasında şüpheliden kan alınıyor mağdur kıyafetleri ile eşleştirme yapılıyor
MağdurumSiz madur taraf mısınız yoksa madur eden erkek misiniz bilemedim. Kan örneği falan yazmışsınız genelde sürüntü alınır, böyle şak diye dna örnekleri falan olmaz ki
Siz kendinize mutlaka avukat tutun, böyle sağlıklı ilerleyemezsiniz. Ailenizede söyleyin utanacak taraf siz değilsinizMağdurum
Ücretsiz lazım o da ancak sonraki aşamada çünkü ücretli avukat için bütçem yokSiz kendinize mutlaka avukat tutun, böyle sağlıklı ilerleyemezsiniz. Ailenizede söyleyin utanacak taraf siz değilsiniz
Sen neden utanç duyacaksin o şerefsiz duysun pislikBen her kurum öğrensin istemiyorum. Dedikodu olur. Utanç duyuyorum
Onun gibiler de utanç var mıdır sizce . Beni karalamaya çalışıyor sirf cezadan yırtmak için insan bu kadar mı cirkinlesirSen neden utanç duyacaksin o şerefsiz duysun pislik
Annem öğrenirse evden dışarı zor çıkarımSiz kendinize mutlaka avukat tutun, böyle sağlıklı ilerleyemezsiniz. Ailenizede söyleyin utanacak taraf siz değilsiniz
Sana bu kötülüğü yapandan ne beklersin ki kuzum tabiki karalamya çalışır kendini aklamak için umarım biran önce cezasını çekerOnun gibiler de utanç var mıdır sizce . Beni karalamaya çalışıyor sirf cezadan yırtmak için insan bu kadar mı cirkinlesir
Hangilerisorularıma yanıt alamadım Hira
Biraz çıkmamayı göze alamaz mısınAnnem öğrenirse evden dışarı zor çıkarım
Siz muayene oldunuz mu, tecavüz izi arandı mı, örnekler alındı mı? Yani siz savcıya gidip şikayetçi olunca adamdan dna örneği alınınca sizi hastaneye sevk ettiler mi? Ben nedense konunuza inanmadım. Ailem duymasın o bu şu duymasın utanç duyarım ama dna sonucu gelince basına duyuracağım nasıl oluyor? Burada avukat olan üyeler de var biliyorsunuz değil mi, size sorulan sorulara cevap vermeniz gerek. Daha önce açtığım konularda çok linçlendim yazdınız, üyeliğiniz yeni, hangi konularda ağır cevaplar aldınız?Farkındayım dna raporu çıkar çıkmaz basina duyuracağim herkes bilsin .
Bu savcı hangi il ilçe bölgede görev yapıyor? Kendisini şikayet etmeyi düşünüyor musunuz? Başınıza gerçekten bu olay geldiyse kimseden korkmadan çekinmeden her şeyi ortaya çıkarın. İsim ifşalamak başınıza bela açar yalnız onu yapmayın. Suçu kanıtlanmamış ceza almamış birinin ismini ortaya atmayın, davanın sonucunu bekleyin. Yok hayal senaryo peşindeyseniz tecavüz mağduru kadınlara büyük saygısızlık yapıyorsunuz.Bana mesaj attı konuşmak istediğini söyledi ve aradı . Dönüş yapmıyorum savcıya ilettim ama ne yapalım yani diye önem vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?