- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 33
- Konu Sahibi helenbebek
-
Canım bu sanci normal değil mi peki?Can'ım Dr a görün bence. Benimde bel ağrım çok oluyordu hala oluyor. Gazdan dolayı karnım baya baya ağrırdı ama gazdan olduğunu biliyorum mesela
Canim benimde cok oluyodu iltihap olunca karinda kasiklarda surekli sanci oluyor. Ol sogan ye yada 1 sogan dorde bol 1 su bardagi su ekle kaynat ic gunde bi bardak 1 hafta ic aradaki farki goreceksin butun sancilarin duracak bu cok eski bi yontem mutlaka deneArkadaşlar 12 hafta 4 gun oldu çok sanci oluyor iki gündür ani bir sancı giriyor.agri oluyor karnımda kasiklarimda.dun birden öyle bir sancı girdi bir kere oldu öyle birden bağırdım.kizlar sizdede oluyor mu? Sürekli hafif sancılı bir halim var arada biraz büyüyor bu sanci.of normal mi yani ?
Sağol canım ya allah razı olsun.Canim benimde cok oluyodu iltihap olunca karinda kasiklarda surekli sanci oluyor. Ol sogan ye yada 1 sogan dorde bol 1 su bardagi su ekle kaynat ic gunde bi bardak 1 hafta ic aradaki farki goreceksin butun sancilarin duracak bu cok eski bi yontem mutlaka dene
Bence bu haftalarda normal olabilir adet döngünde ağrın olur gaz sancısı olur kasık ağrısı zaten devamlı oluyor. Ama Dr a danışCanım bu sanci normal değil mi peki?
Dün banyo yaptım. Acaba üşüttüm mü diye düşündüm.eger devam.ederse yarın doktoruma gidecem canım..biliyorum teşekkür ederim.her hamilelik kendine özeldir.en azından kafam rahatlamış olur.Mutlaka doktora gidin lütfen en doğru bilgiyi o verir.. Kötü hikayeler heryerde var görmemeye duymamaya calısın. Her hamileliğin kendine ait bir hikayesi var. Burada teşhis koymak kulaktan dolma şeylerle kafa karıştırmak doğru değil. Gecikmeden doktora gidin lütfen.
Canım yok soğan suyu falan yapmayacam.yarin doktoruma gidecem devam ederse.Bi arkadas sogan suyu yazmis ama benim bildigim kadariyla sogan suyu hamilelikte zararli yinede tam emin degilim ama yinede bi arastir yada en dogru bilgiyi doktorundan al cnm
En iyisini yaparsin cnm cok gecmis olsun insaAllah onemli bisey yokturCanım yok soğan suyu falan yapmayacam.yarin doktoruma gidecem devam ederse.
Amin canım inşallah gidiyoruz şimdi.yarini bekleyemedik...En iyisini yaparsin cnm cok gecmis olsun insaAllah onemli bisey yoktur
Hayirli haberlerle insaAllah donersin cnmAmin canım inşallah gidiyoruz şimdi.yarini bekleyemedik...
Canım kadın doğum hastanesinde bir doktor bakti.bebek sağlıklı düşük tehdidi var dedi.bende üşutmüs olamazmiyim dedim.karin sancısı ve kasik sancısı düşük tehdidi dedi.kanama var mı dedi yok dedim.yat dinlen dedi.yarin kendi doktoruma gidecem.inanmiyorum o doktora.salak kadın bir dakka bile sürmedi bakması bebek iyi assagida falan da değil çok şükür nasıl düşük tehlikesi oluyor allah aşkına?adetime iki gün var onun sancısı da olabilir bide üşutmus olabilirim diyede düşünüyorum.yarin bide kendi doktoruma gidecem canimHayirli haberlerle insaAllah donersin cnm
Canım kadın doğum hastanesinde bir doktor bakti.bebek sağlıklı düşük tehdidi var dedi.bende üşutmüs olamazmiyim dedim.karin sancısı ve kasik sancısı düşük tehdidi dedi.kanama var mı dedi yok dedim.yat dinlen dedi.yarin kendi doktoruma gidecem.inanmiyorum o doktora.salak kadın bir dakka bile sürmedi bakması bebek iyi assagida falan da değil çok şükür nasıl düşük tehlikesi oluyor allah aşkına?adetime iki gün var onun sancısı da olabilir bide üşutmus olabilirim diyede düşünüyorum.yarin bide kendi doktoruma gidecem canimidrar yollarını üşütmüş olabilirsin. gaz sancısı da olabilir vitamin kullanıyorsan eğer onlar da yapabilir ama en doğrusunu doktorun bilir. aman diyim soğan suyu falan içme düşüğe sebep olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?