Bu Sapıklardan Çektiğimiz Nedir!!!!!!

gixxer_600

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
3.775
7.573
108
İyi akşamlar hanımlar,
@Mune abla belki saçma bi konu açıyorum ama çok çok sinirliyim bir de ne yapabiliriz akıl danışmak istiyorum.
Akşam iki arkadaşımla burada bir park var Balıkesir’de yaşayanlar bilir oraya gittik.İki arkadaşım benden az ilerde telefonla konuşuyolardı bende belediyenin spor aletlerinde vakit harcıyordum onlar mevzularını halledip dönene kadar.Önümde bi tane adam geçti.Aynı adamı bi 5 dk sonra biraz ötede parkı çevreleyen trabzanların arkasında gördüm oralarda geziniyordu.Bi 5 dk sonra bi baktım adam tam karşımda mastürbasyon yapıyordu.Karanlıktı ama anladım hareketlerinden.Tabi ben o hışımla güvenliğe koştum.Ordaki ablayla abi gelene kadar şerefsiz çoktan kaçmıştı.Aynı adamı güvenlikteki ablada parkın içinde ağaçların arasında “bir şeylerle uğraşırken” görmüş.Polise gidip anlatmayı düşünüyorum.Çünkü buna yeltenen bi şerefsiz tecavüz etmeyede kalkar.Parkta akşam vakitlerinde bile insanlar oluyor yani gençler aileler falan geliyor.Yani bi spor aletlerini kullanmam nelere mal oldu bu ne iğrenç bişey ya Allah’ından bulsun böyleleri başka bişey demiyorum.Polise gitsem yakalanabilir mi?Belli ki o civarda gezinen orayı mesken tutan biri.

Balıkesir de okudum biliyorum o parkı . Sapık her yerde sapık ne yazık ki . Sabahları sorun olmaz da akşam saatlerinde sıkıntılı olabiliyor balıkesir. Biz de ilk yilimizda bir akşam dışarıdaydık yurttaki kızlarla hemen laf atmaya başlamışlardı . Ondan sonra çıkmaya korkup bir daha hiç akşam dışarı çıkmamıştım . Dikkatli olun ve o adamı mutlaka şikayet edin sapık herif !!

Parkın hemen karşısında da karakol var,yarın mutlaka şikayet edeceğim.Kameralar aklıma gelmemişti söyleyeceğim onuda.Bu bi hastalık ya bu pislikler böyle tatmin oluyorlar.Allah’ından bulsun o ve onun gibiler.Orda taş falan geçseydi keşke elimede o kel kafasını yarıverseydim keşke.Çantamda da biber gazım vardı onun trafikteki versiyonları için taşıdığım hata ettim güvenliğe koşmakla,orda yaygarayı koparsam belki yakalarlardı hemen.

Parkın hemen karşısında da karakol var,yarın mutlaka şikayet edeceğim.Kameralar aklıma gelmemişti söyleyeceğim onuda.Bu bi hastalık ya bu pislikler böyle tatmin oluyorlar.Allah’ından bulsun o ve onun gibiler.Orda taş falan geçseydi keşke elimede o kel kafasını yarıverseydim keşke.Çantamda da biber gazım vardı onun trafikteki versiyonları için taşıdığım hata ettim güvenliğe koşmakla,orda yaygarayı koparsam belki yakalarlardı hemen.
Polisi arayın bir daha böyle bir durumla karşılaştığınız da ki umarım bir daha yaşamazsınız bu durumu.Kendiniz biber gazıyla falan müdahale etmeyin sakin yanında kesici alet bulunduruyor olabilir ya da size zarar verme eğiliminde bulunabilir.

Polisi arayın bir daha böyle bir durumla karşılaştığınız da ki umarım bir daha yaşamazsınız bu durumu.Kendiniz biber gazıyla falan müdahale etmeyin sakin yanında kesici alet bulunduruyor olabilir ya da size zarar verme eğiliminde bulunabilir.
Sapığı parka ilk girdiğimde çocuk parkının orda da görmüştüm daha çok sinirlendim.Evet evet polise söylemem lazım yarın ilk iş.Allah korusun ya her gün bir sürü çocuklarda geliyor

12 sene önce bende Balıkesir de oturdum bi kaç sene ne olay olursa o parkta olurdu ve evet karşısında hemen karakol olmasına rağmen millet ne cesaret derdik. Ve bi gün kız arkadaşlarımla eve giderken bizde denk gelmiştik adam oturmuş bi güzel açmış çıkarmış mastürbasyon yapiyor biz direk koşmaya başladık peşimizden koşmaya başlamıştı Ama biz mesafeyi açıp evimize gelmiştik nefes nefese eve girince de 5 kızız bi güzel dövüp neden polise vermedik diye de pişman olmuştuk.12 senedir hiç mi gelişememiş orası ya sizde şikayet edin yüzünü hatırlıyosanız resmini falan çizdirin yani nasıl bi yokluk yaşıyo bu sapıklar ya git evinde yap pislikler sokakta parkta nedir yani. :sinirli:

12 sene önce bende Balıkesir de oturdum bi kaç sene ne olay olursa o parkta olurdu ve evet karşısında hemen karakol olmasına rağmen millet ne cesaret derdik. Ve bi gün kız arkadaşlarımla eve giderken bizde denk gelmiştik adam oturmuş bi güzel açmış çıkarmış mastürbasyon yapiyor biz direk koşmaya başladık peşimizden koşmaya başlamıştı Ama biz mesafeyi açıp evimize gelmiştik nefes nefese eve girince de 5 kızız bi güzel dövüp neden polise vermedik diye de pişman olmuştuk.12 senedir hiç mi gelişememiş orası ya sizde şikayet edin yüzünü hatırlıyosanız resmini falan çizdirin yani nasıl bi yokluk yaşıyo bu sapıklar ya git evinde yap pislikler sokakta parkta nedir yani. :sinirli:
O parkın zaten tadı yoktu aşna fişneci ergenlerle onları dikizleyen 50+ antropozlu amcalar yüzünden artık hiç hiç yok ya.Yüzünü tam net göremedim ama güvenlik kamerasına elbet yakalanmıştır.Önce çocuk parkındaydı orda oynayan çocuklar vardı birkaç tanede ortaokul lise çağındaki kızlar orda onları izliyodu bi ara ben etrafa bakarken.Güvenlikteki ablada görmüş onlarda dediler polise söyleyeceğiz devriye ekip falan koysun buraya diye.ki normalde yunus polisler tur atar bakar hep.ona rağmen şerefszilerde korku kalmamış.

O parkın zaten tadı yoktu aşna fişneci ergenlerle onları dikizleyen 50+ antropozlu amcalar yüzünden artık hiç hiç yok ya.Yüzünü tam net göremedim ama güvenlik kamerasına elbet yakalanmıştır.Önce çocuk parkındaydı orda oynayan çocuklar vardı birkaç tanede ortaokul lise çağındaki kızlar orda onları izliyodu bi ara ben etrafa bakarken.Güvenlikteki ablada görmüş onlarda dediler polise söyleyeceğiz devriye ekip falan koysun buraya diye.ki normalde yunus polisler tur atar bakar hep.ona rağmen şerefszilerde korku kalmamış.
Kesinlikle şikayetçi olmalısınız güvenlik gördüyse o da olsun yani ortalıkta rahat rahat dolaşamasınlar.

Ay böyle bir olay Türkiye’de başıma geldi.
Sinirlerim alt üst olmuştu.
Yaşadığım ülkenin rahatlığı ile düşünmeden bebeğim ağlayınca Türkiye’de çocuk parkında açıp emzirdim.
Ama öyle ulu orta açık saçık değil.
Kafamı kaldırdım ki adamın biri karşıda mastürbasyon yapıyor...
Bebeğimi arkadaşıma vermemle beraber kenarlardan topladığım bütün taşları kafasına.
Tabi etraftaki gençlerde sağolsun hepimiz girişmiştik.

Çocukların olduğu bir parkta böyle yaratıkların gezmesi asla normal değil. Kesinlikle aşırı tehlikeli.

Ay böyle bir olay Türkiye’de başıma geldi.
Sinirlerim alt üst olmuştu.
Yaşadığım ülkenin rahatlığı ile düşünmeden bebeğim ağlayınca Türkiye’de çocuk parkında açıp emzirdim.
Ama öyle ulu orta açık saçık değil.
Kafamı kaldırdım ki adamın biri karşıda mastürbasyon yapıyor...
Bebeğimi arkadaşıma vermemle beraber kenarlardan topladığım bütün taşları kafasına.
Tabi etraftaki gençlerde sağolsun hepimiz girişmiştik.

Çocukların olduğu bir parkta böyle yaratıkların gezmesi asla normal değil. Kesinlikle aşırı tehlikeli.
Ben o an şok geçirdim yani kilitlendim resmen bağırsaydım büyük ihtimalle yakalanırdı.böylelerinin Allah cezasını versin tek dileğim bu

üf gerçekten bıktım ya pisliklerden geçmiş olsun yanınızda biber gazı taşıyın mutlaka

ben de o aletleri çok seviyorum açık havada spor yapmak gibisi var mı

bi gün öyle biri dadandı bana da o günden beri spor salonu hariç hareketleri yapasım gelmiyor ki bizim buralarda da güvenlik tek kız görürse gelir etrafta yürür kolaçan eder nolur nolmaz diye onları görünce ben de rahat ediyordum.

ülkede sapık çok malesef. yanlarına da kâr kalınca böyle cozutuyorlar.

üf gerçekten bıktım ya pisliklerden geçmiş olsun yanınızda biber gazı taşıyın mutlaka

ben de o aletleri çok seviyorum açık havada spor yapmak gibisi var mı

bi gün öyle biri dadandı bana da o günden beri spor salonu hariç hareketleri yapasım gelmiyor ki bizim buralarda da güvenlik tek kız görürse gelir etrafta yürür kolaçan eder nolur nolmaz diye onları görünce ben de rahat ediyordum.

ülkede sapık çok malesef. yanlarına da kâr kalınca böyle cozutuyorlar.
Çok sağolun.trafikte biber gazı taşımak şart bizler için ne yazık ki.o kadar yakınımda değildi ne yazık ki yoksa tüm kutuyu boca etmiştim gözüne gözüne.inş yakalanır bu adi pislik.kameralara çıkmıştır kesin.

Çok sağolun.trafikte biber gazı taşımak şart bizler için ne yazık ki.o kadar yakınımda değildi ne yazık ki yoksa tüm kutuyu boca etmiştim gözüne gözüne.inş yakalanır bu adi pislik.kameralara çıkmıştır kesin.

yalnız şikayet ederken adres vermek gerekiyormuş o şahısa da veriliyormuş o adresin olduğu nüshadan falan dikkat edin böyle bir şey olacaksa adama bir de nerede yaşadığınızı ilan etmenin anlamı yok.

umarım değişmiştir bu durum eskiden duymuştum bi sorun.

geçmiş olsun tekrar. dikkat edelim hepimiz o spor aletlerine garezleri var o pisliklerin biliyorsunuz hamile bir kadını tekmelemişlerdi 😱😭😭 yaparken etrafı kolaçan ediyordum ben de sürekli 😥

yalnız şikayet ederken adres vermek gerekiyormuş o şahısa da veriliyormuş o adresin olduğu nüshadan falan dikkat edin böyle bir şey olacaksa adama bir de nerede yaşadığınızı ilan etmenin anlamı yok.

umarım değişmiştir bu durum eskiden duymuştum bi sorun.

geçmiş olsun tekrar. dikkat edelim hepimiz o spor aletlerine garezleri var o pisliklerin biliyorsunuz hamile bir kadını tekmelemişlerdi 😱😭😭 yaparken etrafı kolaçan ediyordum ben de sürekli 😥
Ben karakolu bilgilendireceğim böyle böyle bi durum var haberiniz olsun diye.Vicdan merhametten yoksun kişiler her şeyi yaparlar zaten.Ben o aletleri öyle düzenlide kullanmam hani görünce dedim iki dk pedal çevireyim şurda.ben daha adımı atmam o parka.sizde dikkatli olun lütfen.özellikle hani oturup ayaklarla kendimizi ittiğimiz bi hareket varya o bulunmaz bi nimet o adi sapıklar için.

Back
X