İyi akşamlar hanımlar,
@Mune abla belki saçma bi konu açıyorum ama çok çok sinirliyim bir de ne yapabiliriz akıl danışmak istiyorum.
Akşam iki arkadaşımla burada bir park var Balıkesir’de yaşayanlar bilir oraya gittik.İki arkadaşım benden az ilerde telefonla konuşuyolardı bende belediyenin spor aletlerinde vakit harcıyordum onlar mevzularını halledip dönene kadar.Önümde bi tane adam geçti.Aynı adamı bi 5 dk sonra biraz ötede parkı çevreleyen trabzanların arkasında gördüm oralarda geziniyordu.Bi 5 dk sonra bi baktım adam tam karşımda mastürbasyon yapıyordu.Karanlıktı ama anladım hareketlerinden.Tabi ben o hışımla güvenliğe koştum.Ordaki ablayla abi gelene kadar şerefsiz çoktan kaçmıştı.Aynı adamı güvenlikteki ablada parkın içinde ağaçların arasında “bir şeylerle uğraşırken” görmüş.Polise gidip anlatmayı düşünüyorum.Çünkü buna yeltenen bi şerefsiz tecavüz etmeyede kalkar.Parkta akşam vakitlerinde bile insanlar oluyor yani gençler aileler falan geliyor.Yani bi spor aletlerini kullanmam nelere mal oldu bu ne iğrenç bişey ya Allah’ından bulsun böyleleri başka bişey demiyorum.Polise gitsem yakalanabilir mi?Belli ki o civarda gezinen orayı mesken tutan biri.