Bu Sapıklardan Çektiğimiz Nedir!!!!!!

Ya ne iğrençliktir.
Rabbim evvela küçük minik yürekleri sonrada bizi korusun.
Bide insanım diye gezerler.
Lanet gelsin topuna...
Çocuk parkının etrafında dolandı durdu bi süre,çocukların aileleri vardı tabi dikkat çekmek istemedi fazla.Bunu yapan dahada ileri gider diye düşünüyorum bu yüzden yakalanmalı.

Ben karakolu bilgilendireceğim böyle böyle bi durum var haberiniz olsun diye.Vicdan merhametten yoksun kişiler her şeyi yaparlar zaten.Ben o aletleri öyle düzenlide kullanmam hani görünce dedim iki dk pedal çevireyim şurda.ben daha adımı atmam o parka.sizde dikkatli olun lütfen.özellikle hani oturup ayaklarla kendimizi ittiğimiz bi hareket varya o bulunmaz bi nimet o adi sapıklar için.

yok dedim ya ben artık yapmıyorum kumsaldakiler hariç oralarda da sapıklar olmuyor zaten

İyi akşamlar hanımlar,
@Mune abla belki saçma bi konu açıyorum ama çok çok sinirliyim bir de ne yapabiliriz akıl danışmak istiyorum.
Akşam iki arkadaşımla burada bir park var Balıkesir’de yaşayanlar bilir oraya gittik.İki arkadaşım benden az ilerde telefonla konuşuyolardı bende belediyenin spor aletlerinde vakit harcıyordum onlar mevzularını halledip dönene kadar.Önümde bi tane adam geçti.Aynı adamı bi 5 dk sonra biraz ötede parkı çevreleyen trabzanların arkasında gördüm oralarda geziniyordu.Bi 5 dk sonra bi baktım adam tam karşımda mastürbasyon yapıyordu.Karanlıktı ama anladım hareketlerinden.Tabi ben o hışımla güvenliğe koştum.Ordaki ablayla abi gelene kadar şerefsiz çoktan kaçmıştı.Aynı adamı güvenlikteki ablada parkın içinde ağaçların arasında “bir şeylerle uğraşırken” görmüş.Polise gidip anlatmayı düşünüyorum.Çünkü buna yeltenen bi şerefsiz tecavüz etmeyede kalkar.Parkta akşam vakitlerinde bile insanlar oluyor yani gençler aileler falan geliyor.Yani bi spor aletlerini kullanmam nelere mal oldu bu ne iğrenç bişey ya Allah’ından bulsun böyleleri başka bişey demiyorum.Polise gitsem yakalanabilir mi?Belli ki o civarda gezinen orayı mesken tutan biri.
Aşağılık iğrenç pislik bence kesinlikle şikayet etmelisiniz yine birilerinin canını yakmaya gelmiş belli ki pis sapık çocuk parkında ne işi olabilir ki başka

İğrenç bişey ya böyleleri yüzünden dışarıda çıkamıyoruz.O parkada ayda yılda bi uğrardım zaten demek ki sık sık gitsem daha nelerle karşılaşacağım.

demek ki iyi bi muhit değil gitmeyin oraya bence. tenha olan yerler bu sebeple tenha oluyorlar mesela benim parkımda genç yaşlı sürüyle insan olur feraceliler bile rahatça o aletlerde spor yaparlar yani herkes güvende hisseder ama benim başıma saçma bir şey geldi tam sizin gibi olmasa da yani korktum ben yine de. ki ben baya cesur bi tiptim sokaklarda dolanırdım falan ama işte artık dikkat ediyorum.

Çok geçmiş olsun. Umarım bu şahıs bulunur ama türkiye şartlarında bir ceza verirler mi bilmiyorum. Zira hayvan tecavüzlerinde bile serbest kalıyorlar. Ne anlıyorlar böyle pislik yapmaktan anlamıyorum ki

Çok geçmiş olsun. Umarım bu şahıs bulunur ama türkiye şartlarında bir ceza verirler mi bilmiyorum. Zira hayvan tecavüzlerinde bile serbest kalıyorlar. Ne anlıyorlar böyle pislik yapmaktan anlamıyorum ki
Çok teşekkürler 🙏🏻 Bununla ilgili bişey okumuştum bu sapıklar başkalarına göstererek tatmin oluyorlarmış.

demek ki iyi bi muhit değil gitmeyin oraya bence. tenha olan yerler bu sebeple tenha oluyorlar mesela benim parkımda genç yaşlı sürüyle insan olur feraceliler bile rahatça o aletlerde spor yaparlar yani herkes güvende hisseder ama benim başıma saçma bir şey geldi tam sizin gibi olmasa da yani korktum ben yine de. ki ben baya cesur bi tiptim sokaklarda dolanırdım falan ama işte artık dikkat ediyorum.
Yani hep aileler gelir öğrenci şehri zaten akşam vakti bile kızlar oluyor kadınlar yürüyüşe falan geliyor çocuklarını parka getiriyorlar.spor aletleri parkın biraz ücra köşesinde kalıyor ama güvenliğe yakın.artık gitmem kolay kolay bende.

Ayy inş inş.Benim kızdığım nokta kendimle ilgili olan kısmı geçtim o çocukların yanından geldikten sonra o hareketi yapmasıydı.
Haklısınız artık sokağa çıkmaya korkar olduk hangi ara bu kadar iğrençlesti toplum anlamıyorum ki. Ben ilerde çocuğumu okula nasıl göndereceğim diye düşünüyorum kara kara

Konu sahibi gittiniz mi acaba polis merkezine?ne oldu son durum merak ettim

İnsanlık için hemen polise git lütfen düşünsene bir çocuğa bir şeyler yaptığını keşke şikayet etseydim diye seninde vicdanın yanar..Allah kahretsin sapiklari..

Gittim sabah erkenden,parkın içindeki güvenlikten durumu öğrenmişler zaten güvenlikteki abla çok net görmüş eşgalini tarif etmiş ilgilenceklerini söylediler sadece.
Sen görevini yapmışsın Allah razı olsun senden inşallah devlette gerekeni yapar

Back
X