Bu şartlarda çalışmak mantıklı mı?

Fight4freedom1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
5.408
5.206
148
Geçen gün konu açtım.Fizik öğretmeniyim.10 ay maaş almaktan sıkıldım, başka alana yöneteceğim diye.
Bugün bir dershane ile konuştum.1 gün tam 2 gün yarım gün.Ayda 9 bin TL ssk yok.Ya da ssk tam yaparım maaş vermem dedi.
Az önce bir dershane ile konuştum.Sabah 9.30 akşam 19.20 ve pazartesi izin.Maaş 30 bin dedim ama daha pazarlık yapacakmışız.10 ay maaş ssk.Yemek yol yok.
Allahınaşkına söyleyin.Yol yakınken başka alana mi yöneleyim.Gene kpss çalışacağım tabiki.

Atama gibi bir durumunuz yoksa ve çalışmak durumundaysanız 30 bin TL olanı değerlendirebilirsiniz isterseniz. Gönül isterdi daha iyi şartlar olsun ama maalesef ki sektör geneli maaşlar çok düşük ülkede. Yeni başlayan bir işçi ile kendi alanında uzman eğitimli bir kişi yakın maaşları alıyor.

Geçen gün konu açtım.Fizik öğretmeniyim.10 ay maaş almaktan sıkıldım, başka alana yöneteceğim diye.
Bugün bir dershane ile konuştum.1 gün tam 2 gün yarım gün.Ayda 9 bin TL ssk yok.Ya da ssk tam yaparım maaş vermem dedi.
Az önce bir dershane ile konuştum.Sabah 9.30 akşam 19.20 ve pazartesi izin.Maaş 30 bin dedim ama daha pazarlık yapacakmışız.10 ay maaş ssk.Yemek yol yok.
Allahınaşkına söyleyin.Yol yakınken başka alana mi yöneleyim.Gene kpss çalışacağım tabiki.
Hangi ildesiniz hocam biraz buna da bağlı bir durum. Bir de kaç yıllık öğretmensiniz? Fizik çok güçlü bir branş, haftanın altı günü tam zamanlı olarak gitmek için fazla yorucu. Eğer onlar maaşta pazarlığa otururlarsa siz de altı günü beş güne düşürmeye çalışın ya da altı gün gidin ama erken çıkma zamanları gibi farklı tekliflerde bulunun bence. Bir de blöf atmaya çekinmeyin eğer aklınıza yatmıyorsa ve onaylamayacaksanız başka teklifler var ben onları değerlendirmeyi daha uygun buluyorum siz değerlendirecekseniz şu zamana kadar geri dönüş bekliyorum değerlendirmenizi bildirin deyin zarf atın

Hangi ildesiniz hocam biraz buna da bağlı bir durum. Bir de kaç yıllık öğretmensiniz? Fizik çok güçlü bir branş, haftanın altı günü tam zamanlı olarak gitmek için fazla yorucu. Eğer onlar maaşta pazarlığa otururlarsa siz de altı günü beş güne düşürmeye çalışın ya da altı gün gidin ama erken çıkma zamanları gibi farklı tekliflerde bulunun bence. Bir de blöf atmaya çekinmeyin eğer aklınıza yatmıyorsa ve onaylamayacaksanız başka teklifler var ben onları değerlendirmeyi daha uygun buluyorum siz değerlendirecekseniz şu zamana kadar geri dönüş bekliyorum değerlendirmenizi bildirin deyin zarf atın
Hocam 3 yıllık deneyim var.500 öğrencisi olan bir kurum.5güne indirmez sanmıyorum. Başka bir yer 2gun çağırdı.Ama ssknin az az yatması sorun değil mi hocam.Hani 2 gün bir yerde 3gun birde çalışsam ssk az yatiyor

Ikisi de iyi degil. Hadi 2.si 2 gun izin dese okey ama 1 gun izin nedir. Ama bekar veya evli cocugunuz yoksa 2.yi bi sure deneyin. 0 gelirdense aylik net asgari kalir. Yol ve yemege zaten aylik 10bin rahat gider. Ulkenin haline bak. Umarim bir gun emeginizi alirsiniz.
Amin inşallah.yemek olmaması cabası.Bu çalışma şartlarına tek gün izin az gercekten

Ssk yapmam diyen şirketi şikayet edin öncelikle. İkinci alternatif sizi çok zorlar kpss için zamanınız kalmayabilir. Alternatif iş bulup kendinizi idame eddiril kpss kasmak daha mantıklı gibi.özel ders öğrencileri bulsan hem kpss hem özel ders ile kendini idame edebilrimsisn acaba
Farklı sektöre geçip kpss çalışmayı düşünüyorum. 2.ci iş insanı bedensel olarak baya yorar

Farklı sektöre geçip kpss çalışmayı düşünüyorum. 2.ci iş insanı bedensel olarak baya yorar
bedensel ve zihinsel de yorar. Özel derse yönelebilseniz günde iki saat vs çok güzel olabilir yada sizi çok yormayacak düzenli maaşı ssk ve yol yemek vs olan bir şey daha mantıklı

İkisi de felaket zaten ilk kurumu direkt arayıp hemen SGK’ya şikayet edin hiç beklemeden. İkincisi de köle arıyor kendine. Hiç vaktin kalmaz yığılır kalırsın üç vesait demişsin bir de
Evet birde kendini beğenmiş bir adam.Neymiş nezih aile ortamı olan kurummuş. Kabul etmem lazımmışta

Amin inşallah.yemek olmaması cabası.Bu çalışma şartlarına tek gün izin az gercekten
Yani bilemedim ben 8.30-6.30 çalışıyorum bakıldığında aynı süre. Özel sektörde alışmanız lazım tek gün izin öyle kamudaki öğretmenlerin rahatlığı hiçbir yerde yok. Atanırım diyorsanız uğraşmayın ama o zamana kadar 30k ya çalışmanız da iyi bence. SSk yol yemek olmaması sıkıntı o konuda katılıyorum ama diğer özellikler fena değil dayanılabilir gibi.

Yani bilemedim ben 8.30-6.30 çalışıyorum bakıldığında aynı süre. Özel sektörde alışmanız lazım tek gün izin öyle kamudaki öğretmenlerin rahatlığı hiçbir yerde yok. Atanırım diyorsanız uğraşmayın ama o zamana kadar 30k ya çalışmanız da iyi bence. SSk yol yemek olmaması sıkıntı o konuda katılıyorum ama diğer özellikler fena değil dayanılabilir gibi.
Eve uzak olmasaydı olurdu.Ancak hem yemek yok.Hem eve Bayaa uzak

Back
X