Evet ama faizler birden düşer mi bilmiyorum ailemden de birden 1 milyon istemiş olacağım. Daha 1 ay oldu atanalıyok bence girin borç olmadan mal sahıbı olamıyoruz ne yazıkki niyetınız varsa alın bence ev fiyatları sürekli zamlanıyor, hem ailenizde ne guzel destek size.
Ben borca girer ev alırdım.Arkadaşlar merhaba. Yeni atandım ailemin yanında yaşıyorum. Son zamanlarda ev almayı düşünmeye başladım. mantıklı mı emin olamıyorum. Yaşadığım şehirde fiyatlar 1.5–2 milyon TL civarında. 1+1 bir ev düşünüyorum. 3 yıl için 1 milyon kredi çeksem aylık yaklaşık 45 bin TL, 5 yıl çeksem 30 bin TL civarı ödeme çıkıyor. Peşinat konusunda da ailem destek olacak. Benim birikimim yok.
Kendi evimin olmasını güvenceye sahip olmayı çok istiyorum. Bir yandan da yeni atanmışken böyle bir borcun altına girmek korkutuyor. Kendimi şöyle de ikna ediyorum, Başka şehirde olsaydım zaten bu paraları kiraya verecektim. Şu an 26 yaşındayım. 30 yaşına geldiğimde evim olacak. Ailem de çekeceksen peşinatı veririz ama faizler yüksek maaşınla da her ay ajda al altın çıkıyor evler aynı diyor. Arkadaşlarım da maaşını ye 1 sene ne yapacaksın borcu diyor. Kararsız kaldım açıkçası
Bana da mantıklı geliyor ama faizler düşer mi acabaBen borca girer ev alırdım.
Arkadaşlarını dinleme yapıştır evi gençken.Arkadaşlar merhaba. Yeni atandım ailemin yanında yaşıyorum. Son zamanlarda ev almayı düşünmeye başladım. mantıklı mı emin olamıyorum. Yaşadığım şehirde fiyatlar 1.5–2 milyon TL civarında. 1+1 bir ev düşünüyorum. 3 yıl için 1 milyon kredi çeksem aylık yaklaşık 45 bin TL, 5 yıl çeksem 30 bin TL civarı ödeme çıkıyor. Peşinat konusunda da ailem destek olacak. Benim birikimim yok.
Kendi evimin olmasını güvenceye sahip olmayı çok istiyorum. Bir yandan da yeni atanmışken böyle bir borcun altına girmek korkutuyor. Kendimi şöyle de ikna ediyorum, Başka şehirde olsaydım zaten bu paraları kiraya verecektim. Şu an 26 yaşındayım. 30 yaşına geldiğimde evim olacak. Ailem de çekeceksen peşinatı veririz ama faizler yüksek maaşınla da her ay ajda al altın çıkıyor evler aynı diyor. Arkadaşlarım da maaşını ye 1 sene ne yapacaksın borcu diyor. Kararsız kaldım açıkçası
Faizler bir daha o beklediginiz 0.69 lara falan düşmez.Bana da mantıklı geliyor ama faizler düşer mi acaba
Açıkçası kirayı aileme vermeyi düşünüyorum çünkü peşinat alacağım ya ona saysınlar diye. 1 aylık memura kredi çıkar mı bilmiyorumArkadaşlarını dinleme yapıştır evi gençken.
Yarın öbür gün evlenirsin çocuğun olue ücretsiz izin kullanmak istersin kolay kolay alamazsın bir daha.
Kirasıda gelecek evin gidip oturmazsin sonucta belliki ailenle aranda sorun yok.
1+1 ler 15 20 bin bandinda kiraya gidiyor uzerine eklersin 10 bin saana dokunmadan ödersin.
Herkes düşecek diyor bilmiyorum evler gerçekten durduğu yerde duruyor arabalar da öyle. Geçen sene teyzem altın bozdurup krediyle aldı ve şimdi bozdursa krediye ihtiyacı olmayacaktıFaizler bir daha o beklediginiz 0.69 lara falan düşmez.
Krediden sonra ödersin ailene, zaten bir iki seneye kredi ücreti pul ücreti olacak.Açıkçası kirayı aileme vermeyi düşünüyorum çünkü peşinat alacağım ya ona saysınlar diye. 1 aylık memura kredi çıkar mı bilmiyorum
Kirasını aileme vermeyi düşünüyorum çünkü peşinatı alacağım onlardan. 45 ödeyebilirim amaevi tut kiraya ver. odeyecegin rakam azalir:)
Arkadaşım biz 0.69 la 12 sene önce ev aldık bir daha o rakamları gören olmadı :)Herkes düşecek diyor bilmiyorum evler gerçekten durduğu yerde duruyor arabalar da öyle. Geçen sene teyzem altın bozdurup krediyle aldı ve şimdi bozdursa krediye ihtiyacı olmayacaktı
Bakalım araba ve ev arasında gidip geliyorumKrediden sonra ödersin ailene, zaten bir iki seneye kredi ücreti pul ücreti olacak.
Bir iki sene sonra kendin ödemeye başlayıp ailene kirayı verirsin vs.
Memursanız çıkar diye düşünüyorum.
2.5 3 olabilir deniliyor ama. Ailemden de şak diye 1 milyon almış olacağım atandım yine benden kurtulamadılarArkadaşım biz 0.69 la 12 sene önce ev aldık bir daha o rakamları gören olmadı :)
Bu rakamlara düşebilmesi için senin ülkece ekonomik kirizden kurtulup üstune birde refahı görmüş olman lazım ki yinede artık o rakama çok zor bence
Arabayı her zaman alırsın.Bakalım araba ve ev arasında gidip geliyorum
ailene kiraya vermek ailene ev almak demekKirasını aileme vermeyi düşünüyorum çünkü peşinatı alacağım onlardan. 45 ödeyebilirim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?