1 milyon, 5 yıllık çekseniz aylık taksidi 34.523 yapıyor şu an. 1 milyon işinizi görüyorsa gayet iyi bence.Benim aklım kredş kartı faizinde kalmış ya yoksa bankacı arkadaşımla hesaplama yapmıştık
Bu kaç seneEki Görüntüle 3666747
1 milyon için.
Bana toki çıkmaz ki ailemin evimdeyim ve ailemin evi varTokıyı bekleyın
bu 10 yıl,5 sene için 34 bin tlBu kaç sene
Evet görür 1.5 civarında bakıyorum zaten 3 sene çekmeyi düşünüyorum1 milyon, 5 yıllık çekseniz aylık taksidi 34.523 yapıyor şu an. 1 milyon işinizi görüyorsa gayet iyi bence.
18 yasını gecmıssınız velayet kalkıyor. Basvurabılırsınız dıye bılıyorumBana toki çıkmaz ki ailemin evimdeyim ve ailemin evi var
Ben 3 yıl çekmeyi düşünüyorumbu 10 yıl,5 sene için 34 bin tl
Kesinlikle almalısınızArkadaşlar merhaba. Yeni atandım ailemin yanında yaşıyorum. Son zamanlarda ev almayı düşünmeye başladım. mantıklı mı emin olamıyorum. Yaşadığım şehirde fiyatlar 1.5–2 milyon TL civarında. 1+1 bir ev düşünüyorum. 3 yıl için 1 milyon kredi çeksem aylık yaklaşık 45 bin TL, 5 yıl çeksem 30 bin TL civarı ödeme çıkıyor. Peşinat konusunda da ailem destek olacak. Benim birikimim yok.
Kendi evimin olmasını güvenceye sahip olmayı çok istiyorum. Bir yandan da yeni atanmışken böyle bir borcun altına girmek korkutuyor. Kendimi şöyle de ikna ediyorum, Başka şehirde olsaydım zaten bu paraları kiraya verecektim. Şu an 26 yaşındayım. 30 yaşına geldiğimde evim olacak. Ailem de çekeceksen peşinatı veririz ama faizler yüksek maaşınla da her ay ajda al altın çıkıyor evler aynı diyor. Arkadaşlarım da maaşını ye 1 sene ne yapacaksın borcu diyor. Kararsız kaldım açıkçası
E eder tabiiBir abim var ve onun evi yok kirada dert eder mi bilmiyorum
İyi de size bakmakla yükümlü değiller ki, reşitsiniz ve ayrı geliriniz var. Nerde kaldığınızın bir önemi yok. Sizin kendi eviniz yok.Bana toki çıkmaz ki ailemin evimdeyim ve ailemin evi var
ikahmeti aile mülkünde aynı evde yaşadığı aile fertlerinin de mülkü olmaması gerekiyor18 yasını gecmıssınız velayet kalkıyor. Basvurabılırsınız dıye bılıyorum
Hayır olmuyor18 yasını gecmıssınız velayet kalkıyor. Basvurabılırsınız dıye bılıyorum
Ben 3 yıl çekmeyi düşünüyorum
Ona da yapıldı ama zamanında araba alırken ailem 500 verdi geçen sene ayrıca düğününü ve altınını yaptılar borçsuz evlendiE eder tabiiTek çocuğa yardım yapılmaz bence cok yanlis bu. 
Hayır olmuyor farklı evde bile olmuyorİyi de size bakmakla yükümlü değiller ki, reşitsiniz ve ayrı geliriniz var. Nerde kaldığınızın bir önemi yok. Sizin kendi eviniz yok.
Onun payinida ayirmişlardır alacağim dese onada verirler muhtemelenBir abim var ve onun evi yok kirada dert eder mi bilmiyorum
45 bin gözümü korkutuyor yaKesinlikle almalısınız
Alınmış her zaman iyidir.
Zaman içinde ödemiş olduğunuz kredi tutarı zaten kuş gibi gelecek size.
Ona verdiler geçen sene araba aldıOnun payinida ayirmişlardır alacağim dese onada verirler muhtemelen
Faizler duser ama atiyorum 0.99tarzi değerlere dusemez herhalde sanmiyorum yani, bu cok mucizevi bi duzelme olur. Krediyi cekerken bankacinizla gorusun, faizler duserse faydalanir miyim diye.Bana da mantıklı geliyor ama faizler düşer mi acaba
3 yıl çekersen 45 ve faizi 600 bin 5 yıl çekersem 35 faizi 1 milyon daha düşük çekmek daha mantıklı geldşbütün faiz oranlarını buradan takip ediyorum2000000 TL 60 Vadeli Konut Kredisi Faiz Oranları Karşılaştırma
60 Ay Vadeli 2000000 TL Konut Kredisi faiz oranlarını karşılaştırın, en ucuz kredilere Hangikredi.com aracılığı ile başvuru yapınwww.hangikredi.com 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?