Bu şartlarda ev almak

Şuan motorum var işim eve yakın ailemin de arabası var 2 tane bu yüzden araba derdim yok ama ailemden peşinat almak biraz geriyor alabileceğim en ucuz evleri araştırıyorum

Ailemin evi var hatta evleri var babam da emekli ama hala çalışıyor tarım geliri var ondan verecekler ama bir abim var evli ve onun evi yok. Benim kafamda 4 5 sene kirayı ailemin alması var sonra evlenemezsem o eve çıkmak var. Bi ilişkim var şuan ama evlilik çok planlı değil

2.5 3 olabilir deniliyor ama. Ailemden de şak diye 1 milyon almış olacağım atandım yine benden kurtulamadılar
Diyelim ki oldu, ev fiyatları sabit mi kalacak sanıyorsunuz? Ev fiyatlarını şişirecekler. Sen şimdi alırsan, evi şuanki fiyattan alırsın faizler düşerse bankayla yapılandırma yaparsın, ev zammına da yakalanmamış olursun.

Ailenizin fikrinizden ve kendilerinden bu miktarda bir para isteyeceğinizden haberi var mı?
Evet var konuşuyoruz onlar bana sana 500 verelim araba al dedi ben de ev düşünüyorum bu kadar ödeme çıkıyor dedim. Faizler yüksek vs dediler her ay ajda al daha gençsin dediler. Ama alacaksan al diyorlar babam ev vs bakıyor hatta

1 aylik memura bence kredi cikar ama yuksek faizle cikar o faizi odemek istermisiniz bilemiyorum. 45 bin odeme ile evi alabiliyormusunuz ne kadar kredi cekiyorsunuz? Evi alip kiraya verirseniz ailenize kirayi odersiniz krediniz bitene kadar. Sonrasinda ev sizin olacak zaten. Ben ev alin kredisi bitince satis yapip baska eve gecis yaparsiniz diye dusunuyorum.

Şuan alacağım en ucuz evlere bakıyorum zaten 2 milyon altına hep.

Ben krediye bulaşmamak için birikim yapıp bi kısmını annemden borç aldım ve bu yaz evimi aldım şükür.

Faiz aynı 2.90 civarında

İmkanınız varsa hiç düşünmeyin alın evinizi. Ödediğiniz kredi bir sene sonra çerez parası olacak nasılsa.

2.5 3 olabilir deniliyor ama. Ailemden de şak diye 1 milyon almış olacağım atandım yine benden kurtulamadılar
İyi de öyle değil mi şu an kredi faizleri zaten. İlk eviniz olmayacak mı? 2.79 şu an mesela akbankta ilk evim kredisi.

Şuan motorum var işim eve yakın ailemin de arabası var 2 tane bu yüzden araba derdim yok ama ailemden peşinat almak biraz geriyor alabileceğim en ucuz evleri araştırıyorum
Neden geriyor sizi ailenizden yardım almak?
Zorla almıyorsunuz, var ki teklif ediyorlar en kotu ihtimal borç alırsınız kalan paranizla peyder pey biriktirir geri verirsiniz.

Tokıyı bekleyın

Evet ben bi motoru bile zor aldım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…