Bu şartlarda siz kabul edermiydiniz?

23:30 cok geç hergun. Servis yok, asgari ücret, içinize de sinmediyse yapmayın. İhtiyacınız varsa deneyin, ailenizden biri sizi gelip alabilirse sorun olmaz

Çok haklısınız, hiçbir şekilde can güvenliğimizin olmadığı bir dönemde yaşıyoruz. Yaşadığınız yeri, semti falan bilmiyorum ama her halükarda bariz tehlike var. Çalışma koşullarının insani olmamasını geçtim ama eve dönüş çok büyük sıkıntı olacak size.

Peki uzun zaman arayıp da öyle bulduğunuz bir iş mi? Başka iş baksanız çok mu uzar acaba?

Tabi ki neler oluyor gündüz vakti bile.
İşe başlayacağım için heyecan yok, tedirginlik var.
Gece vakti biri saldırsa, kaçırsa diye düşündükçe kötü oluyorum.
Yok kolay buldum okuluma harcımı yatıramadığım için gidemiyorum 3 ay kadar geçici çalışacaktım.
İş olarak içime sinmişti internetten bakındığım ilanlarda fiziği düzgün, bakımlı bayan eleman alınacaktır yazısı gördüğümde istem dışı tedirgin oluyorum ben tanımam etmem, adamın art niyetli olup olmadığını anlayamam bu yüzden ilanları seçiyordum.
Bu ilanda diğer merkezde olsaydı içime sinmişti ama gece vakti ben nasıl gelirim diye tedirdiginim işten önce huzurumun yerinde olması lazım diye düşünüyorum galiba gitmeyeceğim.

Son düzenleme:
Belli bir süre 9:30-23:30
Daha sonra 9:30-18:30 ve 14:30-23:30 vardiyası.
Hafta sonları bir gün 9:30-23:30 şeklinde.

Bir arkadaşım bu şartlarda çalışmaya başlamıştı. Sonradan niyetlerini anladık ki amaçları bayram için geçici birilerini almakmış..
Neden şimdi vardiya yokda sonradan olacak? Beni bu düşündürdü açıkçası. O yüzden arkadaşımın yaşadığı durumu çağrıştırdı!
Eğer ekonomik durumun çok kötü değilse ve zaten şartlar ortada ben senin yerinde olsam çalışmaz, başka iş bakardım..

Ben olsam başlamaz, başka iş bakardım..

Hem çok geç saatlere kadar ayakta çalışacaksınız , hemde asgari ücret verecekler.. :19:

Kabul etmezdim asla.
Issız bi yerden gecenin 12 sinde 1inde geçmeyi asla göze alamazdım şahsen.
Ki malum şehrin akbabaları hep gece çıkar sokağa.
Kendinizide düşünmeniz gerek.
Hemde hergün gazetelerde televizyonlarda üzücü haberleri duyduğumuz Türkiyede....

Uc kurus icin caninizi tehlikeye atmaya degmez.

O sartlarda bir isi her zaman, her yerde bulabilirsiniz zaten. Sartlari da hic cazip degil zaten.

Canından kıymetli değil. Boşver. Allah daha iyi bi iş nasip etsin en kısa zamanda.

İş buldum yarın başlayacağım ama içim rahat değil.
İşten çıkmam gece 11buçuğu bulucak ve evime giden yol çok ıssız ve bu beni korkutuyor.
Başlayıp başlamamak arasında kaldım.
Benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?

Ben olsam çalışmazdım böyle bir işte.

bence başlamayın ve ayrılın. gece eve dönmek çok tehlikeli ve ayrıca çok yıpranırsınız o saate dek çalışmaktan

Bence değmez (verdiğiniz emekten dolayı değmez,asgari ücreti küçümsediğimden değil onu da bulamayanlar var:34:) fakat tabiki ihtiyaç meselesiyse olay ve sizi alacak biri de varsa bence çalışın.. Dikkatli olmakta fayda var gündüz bile tehlike doluyken, o saatler bir de oturduğunuz yer kötü bir yerdeyse zulüm gibi.. :50:

Back
X