- 3 Şubat 2018
- 6.681
- 25.462
- 548
- 28
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
Avukat yakınlarım var, ilk defa cumartesi çalışıldığını duydum. Yani bana güven vermedi pazarları da olabilir gece 11e kadar da kalınabilir denmesi. Üstelik de on site çalışma stili. Iş yasam dengesi kalmaz diye düşünüyorum zaten yakın da değilmiş.
Müvekkil portföyüm yok maalesef, avukatlık ruhsatımı da yeni aldımKendi buronuzu açmanız çok mu zahmetli
sosyal hayat tabi ki gerekli o yadsınamaz bir gerçek..
fakat ülke şartları ve deneyim gereksinimi göz önüne alındığında böyle prestijli bir büroda başlayıp 1-2 sene deneyim edinip piyasayı gözlemlemek bence tercih edilmesi gereken bir durum..
Evet 6 bin tl civarı bir ücrete de kira, faturalar, market, giyim derken anca yetecek para ayıramayacağım kendime.İstanbul'dasın seninde dediğin gibi yola takılma benim günde 3 saatim yolda geçiyor mesela. 6bin₺ yeni başlayan birine göre iyi gibi gözüküyor şuan için ama bence yetmez çünkü ekonomi baya kötü durumda. Kendine alışveriş bakım gezme yeme içme için harcama yapsan birşey kalmaz. Yol parasınıda hesaplatmayı unutma metrobüs 8₺oldu malumunuz. Sektörü bilmiyorum ama kariyerin için iyiyse dişini sıkmanı tavsiye ederim.
Haklısınız, en azından hafta içleri işyeri çalışması, cumartesi pazar ise evden çalışma deselerdi yine tamamdım ben.
Ülke şartları yüzünden kendimi sıksam mı en azından 1 sene diyorum bir yandan da.
Kabul edebilirsin ne kaybedersin ki dayanabildiğin kadar dayan en kötü çıkarsın işten. Ailenle kalmıyorsun artı zorlanacaksın ama kira faturalar da eklenirse. İyice düşün otur eksisi artısını tart. En iyisi hangisiyse o olsunEvet 6 bin tl civarı bir ücrete de kira, faturalar, market, giyim derken anca yetecek para ayıramayacağım kendime.
Kariyerim için 1 seneliğine yoğun çalışmaya dayansam mı diyorum bir yandan da. Hafta içi akşam çalışmalarına razıydım ama cumartesi de böyle olması kafamı karıştırdı. Pazar boş olsam bile evde patates gibi yığılıp kalırım gibime geliyor ki pazar da evden iş yapılma ihtimali oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?