Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

günaydın canımm,evet bugün kızların sözünü dinleyip ateş ölçer almaya gittim.
ama eczacı bana makattan ölçüm yapan dereceyi verdi :9::9:
mecbur bir yerlerden bi şekilde ölçücem:1: başka yoktu aldım farketmez diyerek:26:

hadi yaaa:1:olsun farketmez canımcım sonucu versinde nerden verirse versin demi yani:9:inşallah güzel sonçlar alırsın barim bizide sevindirirsin sonurcumm:54:

günaydın bu arada kızlarrr karşılamasakta doğru düzgün:1:seviyorum ve öpüyorum sizleri çokk gecmişi okudum sonnurcum çokk haklı kılar bir dene bakalım sende zararı yok yararı var tatlım...meliscim senin yöntemde güzel arada bir salıvermek gerek nedense hep duyuyoruz zaten genelde hayra alamet oluyor sonu:emir_bebek:sendede ööle olsun inşallah ve bahardada...

saol canım güzel dileklerin seni de bulsun.

inşallah canım bekleyecez ve kavuşacaz allhın izniyle bu ay bende herkesten çok umutluyum...

inşallah canım umut en güzel şey zaten...

günaydın bu arada kızlarrr karşılamasakta doğru düzgün:1:seviyorum ve öpüyorum sizleri çokk gecmişi okudum sonnurcum çokk haklı kılar bir dene bakalım sende zararı yok yararı var tatlım...meliscim senin yöntemde güzel arada bir salıvermek gerek nedense hep duyuyoruz zaten genelde hayra alamet oluyor sonu:emir_bebek:sendede ööle olsun inşallah ve bahardada...

günaydın canımcımm ben bu ay bu yöntemi denicem ay ne deneyeceğimi şaşırdım:1:
inşallah hepimiz için hayırlısı olsun...

günaydın canımm,evet bugün kızların sözünü dinleyip ateş ölçer almaya gittim.
ama eczacı bana makattan ölçüm yapan dereceyi verdi :9::9:i
mecbur bir yerlerden bi şekilde ölçücem:1: başka yoktu aldım farketmez diyerek:26:

sonnur tebrik ederim almışsın dereceyi sen dil altından ölç tatlım en iyisi o:9: hadi bakalım hayırlı olsun bol ateşin olsun:32.:32::32:

sonnur derecen hayırlı olsun ....:1: dil altından ölç sen bence....
herkeşlerrr nerdeee gelinde iki lafın belini kıralımmm:27:

vallahi doğru diosun canım yaa hele ben senle hiç denk gelemioz:( napalım kısmet diyelim umarım iisin mahrum nasıl gidiyor sende durumlar nasıl??

nisbhr kullanıcısından alıntı.....:1:

((((((((((sağol mahrumcum ama sonu hayır olsun inşallah.ama ben pek umutlu değilim açıkçası.çünkü bütün regl belirtilerim var.
içimde de oldu gibi bir his yok ama inşallah yanılırım da vardır bebiş. )))))))))))))))))))))

o işler belli olmaz valla umutsuzluk yok
bnm ateşim yerlerde asıl bende umut yok ama pazar test günü bakalım kısmet...:18:

nisbhr kullanıcısından alıntı.....:1:

((((((((((sağol mahrumcum ama sonu hayır olsun inşallah.ama ben pek umutlu değilim açıkçası.çünkü bütün regl belirtilerim var.
içimde de oldu gibi bir his yok ama inşallah yanılırım da vardır bebiş. )))))))))))))))))))))

o işler belli olmaz valla umutsuzluk yok
bnm ateşim yerlerde asıl bende umut yok ama pazar test günü bakalım kısmet...:18:

olllmadıı şimdiii pazar değil pazartesi test günü amaa.valla ateşe de pek fazla güvenemiyorum canım.
milletin çok yüksek gidiyor ama regl oluyorlar.yada düşük ateşle gebe olunuyor.
beni 3aydır hiç yanıltmadı ama düştüğünde hep reglimin gelceğini anlayıp umudumu kesiyordum.
neyse ne zaman hayırlıysa ozaman olsun.

Back
X