Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızlar selamlar nasılsınız batı yaklaşan arkadaşlar heyecanla bekliyoruz inşallah güzel haberlerle halay çekeriz :64:bende mide bılantısı,başdönmesi kusmalarla gün geçiriyorum dermansızlaştım dışarı bile çıkmıyorum ama napalım işte bu çektiğimiz çilelerin hepsi pıt pıt atan o sağlıklı minicik kalp için:31:

kızlar selamlar nasılsınız batı yaklaşan arkadaşlar heyecanla bekliyoruz inşallah güzel haberlerle halay çekeriz :64:bende mide bılantısı,başdönmesi kusmalarla gün geçiriyorum dermansızlaştım dışarı bile çıkmıyorum ama napalım işte bu çektiğimiz çilelerin hepsi pıt pıt atan o sağlıklı minicik kalp için:31:

a.selam canım.ben kendi adıma iyiyim.umutsuzca beklemeye devam.ateşim güzel gidiyordu ama düştü malesef yine kırmızı yolları göründü.ne yapalım kısmet.bu ay çok çalışmadım ama yine de beklenti bitmiyor işte.
bi süre sonra bu şikayetlerin geçer canım az kaldı.ama ne olursa olsun dediğin gibi değer her çileyi çekmeye.beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır.victor hugo

Son düzenleme:
kızlar bu arada benim ateşim düştü regl geliyor.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
çizginin altına düşmeden umut kesmek yok...

değer o herşeyeeeee:emir_bebek::emir_bebek:
:16::16:

bnm tabloya bakın 381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com :31::31::31::31:

çizginin altına düşmeden umut kesmek yok...

değer o herşeyeeeee:emir_bebek::emir_bebek:
:16::16:

bnm tabloya bakın 381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com :31::31::31::31:

mahrumcum umut kesmek yok ama bazı şeylerde belli olunca mecburen kesiyoruz.hayırlısı olsun ne yapalım.kısmet değilmiş.
sen 10.gün çatladığına eminmisin canım eğer eminsen 10.gün olan akıntına eggwhite de ki çizgi netleşsin.ateşi iyi gidiyor.zaten bundan sonraki günler önemli yumurtlamadan sonra ilk haftada çok bariz yükselme olmayabiliyor.

a.selam canım.ben kendi adıma iyiyim.umutsuzca beklemeye devam.ateşim güzel gidiyordu ama düştü malesef yine kırmızı yolları göründü.ne yapalım kısmet.bu ay çok çalışmadım ama yine de beklenti bitmiyor işte.
bi süre sonra bu şikayetlerin geçer canım az kaldı.ama ne olursa olsun dediğin gibi değer her çileyi çekmeye.

senin bat 21i değilmi 3 gün kala hemen umudunu kesme canım heran herşey olabilir benim başıma gelen durumda olduğu gibi mutlaka belli bir zamanı var tıbben hiçbir probleminiz engeliniz yok maşallah yani olmaması için bir neden yok dua edelim ve bekleyelim

Back
X