Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

unutmayız gadasını aldığım:9: yok şikayet anlamında söylemediğini biliyorum canım anlıyorum endişeni istersen bi serum falan taktır iyi geliyomuş inşallh düzelirsin canım
ayy kızlar veli toplantısı yapıcam ben gidiyorum beni özleyinnnnnnnnnnn byeeee
:3:
görüşürüz cnm kolay gelsin...
imrendim sana ne güzell bizde evde müge izleyelimm:51:

unutmayız gadasını aldığım:9: yok şikayet anlamında söylemediğini biliyorum canım anlıyorum endişeni istersen bi serum falan taktır iyi geliyomuş inşallh düzelirsin canım
ayy kızlar veli toplantısı yapıcam ben gidiyorum beni özleyinnnnnnnnnnn byeeee
:3:

aynen canım dediğinden yapıcam,hadi kolay gelsin sana öğretmenlerin yaptığında ne var deniyor ama en zor iş insanla uğraşmak

aynen canım dediğinden yapıcam,hadi kolay gelsin sana öğretmenlerin yaptığında ne var deniyor ama en zor iş insanla uğraşmak

görüşürüz cnm kolay gelsin...
imrendim sana ne güzell bizde evde müge izleyelimm:51:

saolun kızlar evet dışardan bakılınca kolay iş deniliyor ama gerçekten zor meslek ama ben çok seviyorum işimi ve çocuklarımı:16:

ovulasyon testinde pozitif gördüğünü işaretleyebilisrsin o güne tests böümnden o zaman belki netleşir.
neyse netleşmese de sen biliyorsun kesin zamanı canım çokta sorun değil.sadece görsellik açısından.
demek sende ikisini birlikte kullandın tamam ozaman bende doktora sorup isteyeceğim.
inşallah kist yapmaz yaparsa da bir ay daha beklerim artık.

keşke herkes senin gibi düşünse ferdatcım.ama destek olanlar bize yeter.bizde sana sonuna kadar duacıyız.inşallah buradan doğum haberini de alırız.

evet canım bu aralar normal seyreder ama sonra birden düşüp tekrar yükselme olur.düşüşün olduğu günlerde özellikle çalışmalısın.
çünkü ateş düşüp yükseldiği gün iş işte geçmiş olur.bak bu ateş olayını çok seveceksin hem adetin ne zaman gelecek kesin bilirsin hem yumurtan çatladımı çatlamadımı kesinleşir.kafanda soru işareti kalmaz.ayrıca akıntını da not almayı unutma.
ya baharım ben bu siteye giremedim bile aradım şifremide bulamadım maillden.ben ateşimi siteye değilde bi kağıda not alsam?
bu sabahta ateşim aynı 36.0 ? msn de karşılaşırsak konuşuruz bi ok.
doğru diyosun kesin çizgimi rabbim çeksin inş...:1::1:
Hale'cim orası kesin zaten :))
ahhhh canım inşallah yapmamamya çalışıyom ama içim içimi yiyo ne değişik bişeymiş:26:olsun keyfi olması daha güzel stressiz iştee:34:hayırlısıyla bu ara güzel haberler alsak yaaa inşallahhhh:49:
canım keşke sen önce bi deneseydin sonra bize katışsaydın şimdi sen bizi göre göre olacağı varsada olmaz :))) tövbee yarabbim yaa :)))
kızlar selam...kaçınılmaz son...adet oldum...yeni bat 12 aralık.ama bu batı kesin görecem.eşimle bu ay görüşme imkanmız pek olmıcak.acaba direk ocak bat ını mı yazsam?
sen ne yazarsan yaz,kısmetinde varsa belkide tek seferde olacaktır arkadaşım;) hayırla git gel inş ..
günaydın kızlarrrr nerdesiniz yaa:3::3:
pasicim deniz oğlanın pıt pıt atıyomuş maşallahh Rabbim sizi korusun...
sarecim geçmiş olsun tatlım bol bol dinlen sakın iş yapma ve stresten uzak dur canım güzel düşün dualarım seninle...
mahrum ve baharımmmm ateşinizzzzz yüksellsin ve düşmesin inşallahhh...
nazcım ekledim canım hayırlısı olsun dinlenmiş olursun boşver keyfine bak bence...
masumiyet sana da iyi tatiller tatlım gez dinlen stres at ve bomba gibi dönüş yaparsın umarım...
sevinç bugün batın inşallah güzel haberler verirsin bize canım...
sonnur ilk ateşin hayırlı olsun tatlım hep yükselerek gitsin ve bebişin gelsin inşallah...
kızlar unuttuğum varsa kusura bakmayın okuldayım geçmişi fazla okuyamadım hepinizi öpüyorummm
:16:
çok teşekkür ederim hocam :)))
kırmızılarla beraber tedavinde başlıcak sanırım şimdiden hayırlı olsun güzel sonuç getirsin inş....
bende test yaptım:27: kabak gibin tek çizgi ...erken biliom ama bir hafta içinde silikte olsa çizgi görenler çok onun gazıyla yaptım....
kzı sen ne araştırıyon bu kadar yaa meraklı şeyy bırak ya oluruna bırak .. bu arada evdede test bulundurma bence sen :)
beni unutmayın sakın ben bu topiğin yirlisiyim(arkadaşlar anlamazlar ama kayseride yerli-köylü muhabbetinden:1:) olsun canım valla işte değmezmi bebiş için tabikide değer şikayet babında yazmıyorumki zaten düşündüğüm tek şey bebeği besleyemiyorum diye korkuyorum

canım sen sıkıntı yapma onu.doktorlarında dediği gibi,ilk 3 ay anne hiçbişey yemese bile bebeğe hiçbir zarar gelmez önemli olan 12.haftadan sonra iyi beslenmesidir.zaten sende doktor kontrolünde olacağın için hiç endişen olmasın tamam mı tatlım ;) eskileri düşünsene herşeyden bi haberdi herkes. biz ne şanslıyız herşey elimizin altında ne oluyor ne bitiyor baştan sona herşeyden haberimiz var ;) sakın dert etme bu önemli bişey değil şimdilik..

hayırlı cumalar arkadaşlar geç olsada :17: alt katta komşum kuran okutuyor kadın ne güzelde okuyor sesi çok güzell maşallah

tatlım yumurta geliştirmek için klomen ama ben daha hiç kullanmadım pek bilgim yok ama öğrenicez bu ay inşallah.

yumurtayı büyütür bide isterse büyütür büyütür kist yapar benim akıllı doktorum klomeni bana kullandırttı 5 ay
bi keresinde bi gece aşırı bi sancıyla uyandım hemen aradım doktoru yumurtan çatlıyodur dedi
sonrasında kontrole gittim biri çatlamış diğer sancı yapanda çatlamamış ama o sancıyı yapan çatlayan yumurtada olabilir çatlamayanda
doktor bana sancı yer değiştirebilir demişti :26: yani sol taraf çatlıyodur ama sağ taraf sancı yapıyorda olabilirmiş:26:
aman neysee senin gözünü korkutmayayım şimdi ben :1:

sonnurrrr:16: sanada hayırlı cumalar...sen tek ölçte kağıdada yazsan olur:27:

ne şanslısın kulakların bayram ediyordur...

evet gerçekten kızlar sonra gelirim şimdi aşadan çağırdılar rica edicem bi daha okusun kuran bayıldım sesine hoşçakalın görüşürüz

canım keşke sen önce bi deneseydin sonra bize katışsaydın şimdi sen bizi göre göre olacağı varsada olmaz :))) tövbee yarabbim yaa :))

aşkolsun canım yaaa olurmu ööle şey:1:ben sizle beraber yaşıyorum heyecanımı hem illa ben sizemi benzicem belki tutar sizi peşime alırım demi yani inşallahhhhhhhhhh hepimizinkini görecez sonnurcum birlikte:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
bunlar tüm arkadaşlar:D:D

bu arada kızlar ben folik plus kullanıyodum 1,5 aydır sabah akşam neyse istanbuldayım ben işyerim bakırköyde burada çok eczane gezdim bugün 15-20 yani düşünün birinde bile yoktu ve adama dedimki nufus patlaması yaşanacak heralde benzeri başka ilaç firmasının da mı yok yok dedi bana folbiol verdi bu folik plus tan tek farkı vitamin yok bunda dedi başkada farkı yok folik önemli dedi senin için banada mantıklı geldi mecburdum zaten aldım hiç içmemektense...firma üretimi durdurmş diolar analamdım...

Son düzenleme:
selam hanımcıklar nasılsınız benim bugün BAT tı ve geldi . Hayırlısı dedim bende bakalım önümüzdeki ay neler olacak..listeyi güncellerseniz 16 aralık bat

Son düzenleme:
yarın evleneli 3yıl 3 ay 3 hafta 3 gün olacak.....
zaman ne çabuk geçiyorrr:14:
benimde,4 yıl 4 ay 18 gün olacak :)) olsun be güzelim ne güzel zaman geçtikçe şarap gibi güzelleşiyoruz işte :P :P
canım keşke sen önce bi deneseydin sonra bize katışsaydın şimdi sen bizi göre göre olacağı varsada olmaz :))) tövbee yarabbim yaa :))

aşkolsun canım yaaa olurmu ööle şey:1:ben sizle beraber yaşıyorum heyecanımı hem illa ben sizemi benzicem belki tutar sizi peşime alırım demi yani inşallahhhhhhhhhh hepimizinkini görecez sonnurcum birlikte:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
bunlar tüm arkadaşlar:D:D

ayy canım yaa benim demek istediğim stres işte stres yapmadığın sürece olur Alllahın izniyle tabi.
inşallahhh sorunsuz tertemiz bi şekilde olur bizde aynen peşinden devam ederiz ;)
16 kişi miyiz ki biz :)

sevinçcim yeni dönemin hayırlı olsun tatlım benimkilerde yarın gelcek ne yapalım kısmet diğer ay inşallah patlatırırz bombaları

Back
X