Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

günaydın kızlar nasılsınz
günaydın diyorum çünkü ancak uyanabildim dün gece ağrılar içinde kıvrandım.
ilk defa bu kadar ağrılı adet gördüm.belki rahim filminden dolayıdır.
ama ağrılı adet görme o dönemde yumurtlama olmuş oldğundanmış.
benim için bu ay bitti önümüze bakacağız artık.
pazartesi inşallah doktora gideceğim.
umarım bu ay sizlerden güzel haberler alırım.

günaydın kızçeler....
hepimize sevdiklerimizle güzeeeeeeeeellllllllllll bir hafta sonu diliyorum...
geçmişe göz attım.....
naz sevinç ve mahrumun gelmez olasıca kırmızıları gelmiş..
varıdr bundada bir hayır inşallah uzun süre gelmediği günlerde gelecek inşallah...
mahrum canım benim tedaviye başlacakmışsın şimdiden hayırlı olsun canım...
mysea seninde ilk çalışma dönemin hayırlı olsun....
baharım sende durumlar ne seninde düşmüş ateş..
pazartesi doktordan güzel haberlerle dön inşallah....
melisim canım benim saol iyi dileklerin için...
sonnur tablon hayırlı olsun canım inşallah ilk ve son tablon olur...
bakale sanırım zorlu bir gebelik geçiriyorsun allah yardımcın olsun....
masumiyet sanada iyi yolculuklar...
kızlar unuttuğum varsa kusura bakmayın....
bu arada bende hamdolsun iyiyim..
görüşmek üzere:3::3::3::3:

günaydın pasim.iyi olmana sevindim.
ben bu ayı bitirdim inşallah önümüzdeki ay güzel haberler verebilirim.
seni seviyorum.hoşçakal.

maşallah canım tablona.aferin sen bu işi başaracaksın.ama mahrumunda dediği gibi öncelikle digital bir ateş ölçer almalısın.diğerinden belki sağlıklı kesin sonuçlar elde edemeyebilirsin.digital olanlarda zaten 5 lira boşuna almamış olursun yani.hadi ilk ve son tablon olsun inşallah.

bu arada tablom bu ayda olmadı kendimi kandırmıycm bu ateş işi hiç yanıltmamış kimseyi ....
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bugün bi aşılama ve tüp bebek merkeziyle görüşcez aksilik olmazsa detayları öğreneceğiz ve aralıkta ilk aşılamamı yaptırcam hakkımızda hayırlısı olsun...

mahrumcum dur bakalım daha 1 haftan var bu hafta ateşin yükselir belki.hem şu an içinde kötü bir ateş değil.
aslında aşılama da güzel bir olay denemeye değer canım.ama umarım gerek kalmadan bebeğin sürpriz yapar.
hakkında hayırlısı olsun.

adet oldun demek
sağlık olsun canım
bu ay agnucastona başla istersen

kızlar merhabalar geçmişi okudum herkese alıntıyla cevap yazcaktım ama bir türlü olmadı kızlar inşallah bu gördüğünüz son kırmızılar olur mahrumcum bi araştır bakalım napalım bazende itelemeyle oluyor bazı şeyler,kızlar ben dün gece dayanamadım serum bağlattım öptüm kızlar

maşallah canım tablona.aferin sen bu işi başaracaksın.ama mahrumunda dediği gibi öncelikle digital bir ateş ölçer almalısın.diğerinden belki sağlıklı kesin sonuçlar elde edemeyebilirsin.digital olanlarda zaten 5 lira boşuna almamış olursun yani.hadi ilk ve son tablon olsun inşallah.

mahrumcum dur bakalım daha 1 haftan var bu hafta ateşin yükselir belki.hem şu an içinde kötü bir ateş değil.
aslında aşılama da güzel bir olay denemeye değer canım.ama umarım gerek kalmadan bebeğin sürpriz yapar.

bütün regl belirtilerim var o yüzden artık oluruna bıraktım......
aşılama tüp neyse başlıcam bi ucundannn....hepimiz için güzel şeyler diliyorum ...

sonnur o dijital derece alınack..:37:

kızlar merhabalar geçmişi okudum herkese alıntıyla cevap yazcaktım ama bir türlü olmadı kızlar inşallah bu gördüğünüz son kırmızılar olur mahrumcum bi araştır bakalım napalım bazende itelemeyle oluyor bazı şeyler,kızlar ben dün gece dayanamadım serum bağlattım öptüm kızlar

geçmiş olsunn az dahaa sık dişini bi 3 ayın çıksın rahatlarsın inş...aslında araştırılccak bişi yok trabzon clınart tüp bebek merkezinde yaptırcaz...umarım güzel sonuç alırız..

allah hepimizin dualarını kabul etsin canımmm:16:tablon çok şık olmş umarm çok güzel bir şekilde devam eder....
teşekkürler canım benim.çalışmalara devam mı ? :51:
tşk ederim cnm güzel dileklerin için..:16:

benimde,4 yıl 4 ay 18 gün olacak :)) olsun be güzelim ne güzel zaman geçtikçe şarap gibi güzelleşiyoruz işte :P :P

peynir gibi kokmayalımda :1::1:

hımmmm peynir ve şaraapp güzel olur gııı :1::1: :P

hayırlı uğurlu olsun vatana millete amaaaa dıjital derece istiyoruzz senden:kkk::kkk::kkk::47::47::47:gözünü korkutuyumda alırsın belkii:37:
ama ama ama dijitaaallll derecem zaten :1:
ayy canım benim çok geçmiş olsun,iyisindir umarım?bana bi kere çok şiddetli adet sancısı olmuştu oda o gün halı yıkamıştım soğukta sanırım üşütmüştümki çok fenaydı hiç unutmam zor bi durum:31:
baharımm bu dijital kız zaten eczanede bi tek bu vardı bende aldım sonuçta derece dedim aldım çocuklar içinmiymiş ne bende bebe sayılırım yani:1: aldım gitti :37:

geçmiş olsunn az dahaa sık dişini bi 3 ayın çıksın rahatlarsın inş...aslında araştırılccak bişi yok trabzon clınart tüp bebek merkezinde yaptırcaz...umarım güzel sonuç alırız..

canım evet aşılama dene bencede hem bildiğim kadarıyla Trabzonda fena değil bu merkezler gelişmiş bir şehir:34: Rize'de yoktu dimi:26:

günaydın kızçeler....
hepimize sevdiklerimizle güzeeeeeeeeellllllllllll bir hafta sonu diliyorum...
geçmişe göz attım.....
naz sevinç ve mahrumun gelmez olasıca kırmızıları gelmiş..
varıdr bundada bir hayır inşallah uzun süre gelmediği günlerde gelecek inşallah...
mahrum canım benim tedaviye başlacakmışsın şimdiden hayırlı olsun canım...
mysea seninde ilk çalışma dönemin hayırlı olsun....
baharım sende durumlar ne seninde düşmüş ateş..
pazartesi doktordan güzel haberlerle dön inşallah....
melisim canım benim saol iyi dileklerin için...
sonnur tablon hayırlı olsun canım inşallah ilk ve son tablon olur...
bakale sanırım zorlu bir gebelik geçiriyorsun allah yardımcın olsun....
masumiyet sanada iyi yolculuklar...
kızlar unuttuğum varsa kusura bakmayın....
bu arada bende hamdolsun iyiyim..
görüşmek üzere:3::3::3::3:

pasicanımm :1: selam sana ve deniz uşağıma :1:
öpüyorum sizi :54:

kızlar siz beni yanlış anladınız sanırım yada ben yanlış anlattım :1:
derece dijital zaten :1:
bu arada tablomda bana yardımcı olan emeğini eksik etmeyen Bahar arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.. :70:
sizleri çok seviyorum canlarım ALLAH hepinizden razı olsun.. :16:

adet oldun demek
sağlık olsun canım
bu ay agnucastona başla istersen
oldum ferdatcımm kısmet değilmiş.evet pazartesi doktoruma sorup almayı düşünüyorumm.
işallah canım en kısaa zamanda alllah kalbine göre verir bebişini kucağına sağlıkla alırsın
çokk sağol canımm allah olmayan herkese versin inşallahhh
kızlar siz beni yanlış anladınız sanırım yada ben yanlış anlattım :1:
derece dijital zaten :1:
bu arada tablomda bana yardımcı olan emeğini eksik etmeyen Bahar arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.. :70:
sizleri çok seviyorum canlarım ALLAH hepinizden razı olsun.. :16:

rica ederim canım ne demek.birimiz hepimz için hepimiz birimiz için yada tam tersimiydi hatırlamıyorum ama öle .

bi bakmışsınız bi gün bebeğiniz olmuş ondan sonra başlık acil yardım bebğim uyumuyo gazı var diye yazarsınızda bende tecrübeli bağrı yanmış biri olarak bildiklerimi aktarrım size(iİŞAllAHHH)

bi bakmışsınız bi gün bebeğiniz olmuş ondan sonra başlık acil yardım bebğim uyumuyo gazı var diye yazarsınızda bende tecrübeli bağrı yanmış biri olarak bildiklerimi aktarrım size(iİŞAllAHHH)

:1::1::1::1::1:inşallahhhhhhhhhh
evet canım annelerin çilesi bitmez baksana bizde daha anne olmadan telaş içindeyiz.
senin bebeğin kaç aylık uyumuyormu yaramazz.

baharım durumu 20 aralık yapmışsın bu ne tembellik yaa valla kızıyorum artık...bu son olsun

malesef canım durum değişti.kızardım ben resmen:72:
neyse önümüzde çok maç var kupayı alrırız inşallah birgün:65:
gerçi bende bu tembellik varkenn zor gibi.bi türlü düzenli çalışma olmadı.
napalım kısmet bu işler yaaa.
sen nasılsın durumun nasıl şikayetler başladımı

:1::1::1::1::1:inşallahhhhhhhhhh
evet canım annelerin çilesi bitmez baksana bizde daha anne olmadan telaş içindeyiz.
senin bebeğin kaç aylık uyumuyormu yaramazz.

bunlar tatlı telaş canım allah başka dertler vermesin dualarım hep sizlerle benim yaramaz 2,5 aylık beni pes ettirdi valla sürekli huzursuz gazlı bebek gece ündüz vızırdıyo hem bağırıyo hem kilo alıyo maşallah ama bide susup oynasa uykusuzluktan gözlerimin altı moraldı valla sizlerde bana dua edin bebişim ağrısız huzurlu olsun diye:)

pasimmmm gzel haberlerini almak çok güzel ne vefalı bi insansın sen rabbim güzel kalbinin karşılığını her zman versin inş...
benm krmızılar gelmedi ama geldi gelecek ..testimde negatif ..
ama aralıkta başlıyorum artık aşılama tüp ne gerekirse....bedava bebek istedim ama o illa para döktürmek istedi ...farketmez bende ona fazla cici almam kendi bilir...:1::1:

sağol canm yaaa allah razı olsun güzel dileklerin ii geliyor herkese allah seninde hep gönlüne göre versin tatlım:16:

günaydın pasim.iyi olmana sevindim.
ben bu ayı bitirdim inşallah önümüzdeki ay güzel haberler verebilirim.
seni seviyorum.hoşçakal.

pasicanımm :1: selam sana ve deniz uşağıma :1:
öpüyorum sizi :54:

kızlar çok saolun güzel dilekleriniz için...
sakın sizi ihmal ettiğimi düşünmeyin..
inanın her pc açışımda mutlaka size yazıyorum..
yazmıyorsam bilinki pc açmaya vaktim olmuyor:1::1:
burdaki tüm arkadaşlar için hep duacıyım...
bazen gece aniden uyanıyorum dilime dua geliyor okuyorum tek tek isimlerinizi sayıyorum..
çok farklı bi durum bu
rabbim ettiğimiz duaları tez zamanda kabul eylesin inşallah.....:16::16::16:

Back
X