Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

hayal ve bdroner yarın batınız merak ediyorum yaa.. inşallah güzel haberler verirsiniz bizeeee

canım benimm ben listeye bat ımı 21 i diye yazdırmıştım ama aslında 20 siydi.. gelen giden bişey yok testde de negatif çıkıyor herhangi bir hamilelik belirtim de yok.. adet belirtilerim var ama mesela göğüslerim acıyor bekliyorum şu an.. Allah'tan hayırlısını diliyorum inşAllah hamileyimdir.. dur bi bakayım gidip test yapayım bi tane daha gerçi şimdi su falan içtim ama heves işte ya :))

yok canlarım yaa şu an bakıyorum şööle birazcık bi çizgi bile yok gayet negatif görünüyor.. hamilelik falan yok bende ( adetim günlük stresden falan geçiyor sanırsam.. ama şu birkaç ayda da hep 26 günde bir oldum sonra yumurtladığımı gördüm testde yumurtlamadan 14 gün sonra geliyorsa gebelik bugun gelmeliydi amaann ne diyim Allah'tan hayırlısını diliyorum..

ya bebişimm öle deme kıza yaa bak gayret ediyoo ölçüyooo bu bile yeter baksanaa bize kalsa hiç ölçmez diyordukk
aferin kız tondoraaa
ayy evet ben sizin gazınıza gelerek başladım ölçüme bu sana
evet kız helal sana gel seni bi öpem sonnur

yaa aslında kolay iş ama ben ingilizce bilmediğimden işi zorl aştırdım azcuk
buda sana

canım az daha bekle bakalım hemen belirmezkiii.ama yumurtlamanın üzerinden 14gün geçtiyse ve gelmiyorsa bu işte bir iş olmalı.bir iki gün daha gelmezse kana git canım.

aferinnnnnnnnnnn

canım benim dur bakalım adet gelene kadar umut kesmek yok gelene kadar testi tekrarla bence çıkmayabiliyor hakkında hayırlısı olsun tatlım

evet canım hayırlısı olacak elbet
bende biliyorsun geçen ay 45.günde geldi adetim adet günüm geçti kahve leke geldi adet belirtim yoktu
umut doldu içime ama hepsi boşaydı ama güzeldi o umudu yaşamakta..
ya bi arkadaş vardı birse oydu dimi bir iki ay önce ben hamileyim diye duyurdu sonra düştü dedi:26:
ben senle onun adını karıştırdım sanırım

cannev merhaba senide uzun zamandır görüyorum altta sen neden katılmıyorsun sohbete hadi kendini tanıt bize tanışalımm

canım az daha bekle bakalım hemen belirmezkiii.ama yumurtlamanın üzerinden 14gün geçtiyse ve gelmiyorsa bu işte bir iş olmalı.bir iki gün daha gelmezse kana git canım.

keşke ama bana hiç kana gitmekde kısmet olmadı.. gelir diye düşünüyorum ya yarına adetim hakkımızda hayırlısı..

aferinnnnnnnnnnn

canım benim dur bakalım adet gelene kadar umut kesmek yok gelene kadar testi tekrarla bence çıkmayabiliyor hakkında hayırlısı olsun tatlım

ya umut kesmek yok tabii de test tertemiz :) hakikatende negatif yani.. bide belirtim falan yok ya o yüzden (

ben hiç gebe kalamadım şu ana dek.. benimde 3,4 aydır hep 26 günde birdi adet günlerim normalde de 28 günde birdi ilk defa bu yıl iki ay üst üste 31 günde bir oldum belki diyorum yine aynı şey olucak.. Allah'tan hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah tez zamanda kavuşur bebeklerimize :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…