- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #2.281
ya bebişimm öle deme kıza yaa bak gayret ediyoo ölçüyooo bu bile yeter baksanaa bize kalsa hiç ölçmez diyordukk
aferin kız tondoraaa
hayal ve bdroner yarın batınız merak ediyorum yaa.. inşallah güzel haberler verirsiniz bizeeee
herkese slm...... babamı 25 gün önce kaybettik.içim çok acıyorr...oglum olcakmış.....kanamam devam ediyor.herşey iyi olur inşallah
ben teste gdiyorummmmmmmm.. gelirim birazdan..
ben teste gdiyorummmmmmmm.. gelirim birazdan..
ayy evet ben sizin gazınıza gelerek başladım ölçümeya bebişimm öle deme kıza yaa bak gayret ediyoo ölçüyooo bu bile yeter baksanaa bize kalsa hiç ölçmez diyordukk
aferin kız tondoraaa
evet kız helal sana gel seni bi öpem sonnur
yok canlarım yaa şu an bakıyorum şööle birazcık bi çizgi bile yok gayet negatif görünüyor.. hamilelik falan yok bende( adetim günlük stresden falan geçiyor sanırsam.. ama şu birkaç ayda da hep 26 günde bir oldum sonra yumurtladığımı gördüm testde yumurtlamadan 14 gün sonra geliyorsa gebelik bugun gelmeliydi amaann ne diyim Allah'tan hayırlısını diliyorum..
yok canlarım yaa şu an bakıyorum şööle birazcık bi çizgi bile yok gayet negatif görünüyor.. hamilelik falan yok bende( adetim günlük stresden falan geçiyor sanırsam.. ama şu birkaç ayda da hep 26 günde bir oldum sonra yumurtladığımı gördüm testde yumurtlamadan 14 gün sonra geliyorsa gebelik bugun gelmeliydi amaann ne diyim Allah'tan hayırlısını diliyorum..
canım az daha bekle bakalım hemen belirmezkiii.ama yumurtlamanın üzerinden 14gün geçtiyse ve gelmiyorsa bu işte bir iş olmalı.bir iki gün daha gelmezse kana git canım.
aferinnnnnnnnnnn
canım benim dur bakalım adet gelene kadar umut kesmek yok gelene kadar testi tekrarla bence çıkmayabiliyor hakkında hayırlısı olsun tatlım
evet canım hayırlısı olacak elbet
bende biliyorsun geçen ay 45.günde geldi adetim adet günüm geçti kahve leke geldi adet belirtim yoktu
umut doldu içime ama hepsi boşaydı ama güzeldi o umudu yaşamakta..
ya bi arkadaş vardı birse oydu dimi bir iki ay önce ben hamileyim diye duyurdu sonra düştü dedi:26:
ben senle onun adını karıştırdım sanırım
merhaba uzun zamandır topiğinizi izliyordum.ama yazmak kısmet olmadı.
bebektendir bebektennnnnnnnnnnnnnnnnoyy oy bu bel ağrısı nerden çıktı yaaaaaaaa
merhaba uzun zamandır topiğinizi izliyordum.ama yazmak kısmet olmadı.
merhaba canım evet seni bayadır görüyoruz ama hiç sohbete katılmadın ee tanıtırmısın kendini kaç yıllık evlisin çocuk varmı yada düşünüyormusun?
bebektendir bebektennnnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldin cnmm herzaman katıl muhabbetlerimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?