- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #2.301
keşke ama bana hiç kana gitmekde kısmet olmadı.. gelir diye düşünüyorum ya yarına adetim hakkımızda hayırlısı..
gelmesin yaa söle gelmesiiinn
ya umut kesmek yok tabii de test tertemiz :) hakikatende negatif yani.. bide belirtim falan yok ya o yüzden(
ben hiç gebe kalamadım şu ana dek.. benimde 3,4 aydır hep 26 günde birdi adet günlerim normalde de 28 günde birdi ilk defa bu yıl iki ay üst üste 31 günde bir oldum belki diyorum yine aynı şey olucak.. Allah'tan hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah tez zamanda kavuşur bebeklerimize :))
4 yıllık evliyim 25 aydan beride çocuk deniyoruz malesef olmadı birtürlü
hoşbulduk topikten tanıyorum zaten sizleri.inşallah bundan sonra katılırım muhabbetlerinize.
kızlaarr ben bi duşa gidiyorum.. ordanda yatarım ki yarına malum iş var.. gündüzleri sizi çok mrak ediyorum hatta bugun gizlice girdim bi baktım izninizle çok çok öpüyorum hepinizi
4 yıllık evliyim 25 aydan beride çocuk deniyoruz malesef olmadı birtürlü
peki bir problem varmı canım.birşeyler denedin mi.
selam hoşgeldin,allah bir an önce sağlıkla nasip etsin sanada bizede ... bende yıllık evliyim hatta 4.54 yıllık evliyim 25 aydan beride çocuk deniyoruz malesef olmadı birtürlü
kızlaarr ben bi duşa gidiyorum.. ordanda yatarım ki yarına malum iş var.. gündüzleri sizi çok mrak ediyorum hatta bugun gizlice girdim bi baktım izninizle çok çok öpüyorum hepinizi
28 günde adet oluyorum hiçbir düzensizlik yaşamadım ama problemin olup olmadığını bilmiyorum.doktora gitmedim henüz daha doğrusu gidemiyorum.mucizemin beni bulmasını bekliyorum.
selam hoşgeldin,allah bir an önce sağlıkla nasip etsin sanada bizede ... bende yıllık evliyim hatta 4.5
iyi ve huzurlu geceler..
canım işte şimdi bu olmadıı 2sene olmuş gitmen gerekir.bende 1seneyi geçmeden jinekolojik muayeneye bile gitmedim ama sonra cesaretimi toparladım ve buradaki arkaaşlarımında desteğiyle gittim.ve her ay bir sorun çıktı ama hep çözüme yöneldim henüz olmadı ama az kaldı.sende git canım bence çünkü belkide çok ufak bir sorun var ve ilaçla falan geçeecek bir durum bu kadar zaman boşuna beklemekten iyidr.
doktor fobim var.çevremdeki hekes baskı yapıyor ama nezaman doktor ismini duysam çocuktan bile vazgeçiyorum.şuan dişçiye gidiyorum ondan sonra sıra onada gelicek inşallah eşimin desteğiyle bu korkumuda yenicem.
herkese iyi geceler kızlar öpüyorum siizii
hımm geçmiş olsun öleyse.hakkında hayırlısı olsun.
senin ne kadar oldu isteyeli
teoride 16 ay ama pratikte 1 sene ancak olmuştur araya bazı sorunlar girdi.ama tabi 16 aydır korunma yok.
bebekte yokk ama az kaldıııııı.
teoride 16 ay ama pratikte 1 sene ancak olmuştur araya bazı sorunlar girdi.ama tabi 16 aydır korunma yok.
bebekte yokk ama az kaldıııııı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?