- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #2.361
kızlar herkese selam,
önceki topikte ara sıra görüşüyorduk. hamile arkadaşlarımız varmış. allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin. benim cmt. günü transferim gerçekleşti. bu süreçte 100 yakın iğne yedim. daha da yiyorum. hele bir tanesi varki bildiğiniz jel. popoda dayanılmaz bir ağrı yapıyor oturamıyor yatamıyorsunuz.canınız poponuzda atıyor resmen. süreç çok zor, zahmetli, sabır istiyor. 3 embriyo konuldu. tek dileğim biri tutsun. dualarım bütün bebiş isteyenlerle...öpüldünüzzzzz
kızlar herkese selam,
önceki topikte ara sıra görüşüyorduk. hamile arkadaşlarımız varmış. allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin. benim cmt. günü transferim gerçekleşti. bu süreçte 100 yakın iğne yedim. daha da yiyorum. hele bir tanesi varki bildiğiniz jel. popoda dayanılmaz bir ağrı yapıyor oturamıyor yatamıyorsunuz.canınız poponuzda atıyor resmen. süreç çok zor, zahmetli, sabır istiyor. 3 embriyo konuldu. tek dileğim biri tutsun. dualarım bütün bebiş isteyenlerle...öpüldünüzzzzz
ya bende yeni başladım aslında çok bir bilgim yok ama kızlar yardımcı olacaklar inş..aminnnn canım benm ben ateş tablosundan anlamadığım için yorum yapamıyom canm iidir inşallah durumlar
günaydın kızlar ...
sonnur tablonu açamadım....
tekrar yollarım ben şimdiyeni ayın sana bol bereket,hayır getirsin inş..
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bnm ateşim düştü 5 derece birden , bugün yarın regl olucammm
testte yaptım iyice aklımdan atayım diye oda negatif..
selam birse bende dün akşam seni andım kulakların çınladı mı :)mrb kızlar uzun zamandır elmıyordum
tülaycım başın saolsun
umarım hepiniz iyisinizdir
saol canımbenim ya ama dişim çürümüş kenarı kırıldı yemek yerken içine gidiyor ve ağrıyor.dişçiye gidemem şimdi tedaviye başlayalım der tedavi üstüne tedavi bana fazla gelir.aslında gebe kalmadan diş olaylarını halletmek lazımmış.
kızlar herkese selam,
klomen yoktu cnm bu ay hayıtıda çatlama sonrasında bırakıyorum ben......gideyimde artık doktor ne derse ona uycam sabırsızım ben sabırsızzzz
eşim bana bıraktı doktora bi sorayımda olmadı i sonraki ay geçeriz aşılamaya
offff dişim çok ağrıyor
nerdesiniz hatunlarrr......................................
ben adet oldum yeni bat:23 aralık ....
bu batın üstüne yenileri eklenmez inşallah herkez meleğine kavuşur...
kızlar herkese selam,
adet mı oldun ya offffffffffffffff ne olcak bızım halımız:44::44::44:benım doktorumda asılama dıyor bana ama bır ay daha sans verıcem kendıme..olmazsa artık ocakta el ele tutusup gıderız
bahaarrr bunu sen mi söylüyorsun yaa kesinlikle diş tedavini erteleme en azından geçiçi bi dolgu yapar oda bir gününü alır ama sakın bırakma biliyosun bünyene midene zarar verebilir.ben yaz başında hem klomen hemde diş tedavisi gördüm bide acele ettirdim ben dişçiyi hemen bitsin belki gebe olabilirim diye,bi ihtimal vardı çünkü. ne günlerdi gittiğim hastane eve uzaktı bi dişçi bi kadın doğum ordan çıkıp dişçiye ve toplam 9 dolgu 2 kanal tedavisi 3 de kaplama yaptırdımiyikide yaptırdım valla şimdiye iyice ağzımda diş kalmıcaktı yoksa :))
ahh geçmiş olsun canım benimm dişçiye git bence..
...
Hühhühüüüüüü hülüüüülülüüüü adet oldun mu sen cnm??
kız hülyaaaaaaaa adet oldunmu haberde vermedin bak olmadıysan yarın test yapppp
adet mı oldun ya offffffffffffffff ne olcak bızım halımız:44::44::44:benım doktorumda asılama dıyor bana ama bır ay daha sans verıcem kendıme..olmazsa artık ocakta el ele tutusup gıderız
sanada hayırlı sabahlar sonnur tablon gözükmüyo canımmmmmmmmmmmmm....hayırlı sabahlar kızlar..
hülü heyecan yaptım kız ben)
bahar dişçiye giittt
melis sende bıraktın çalışmayı dimi:)
bizde daha başlamadan bıraktık günlerim geçiyo hala bir araya gelemedik kocişle
buda tablom Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com
bnm doktorum aşılamadan önce birde iğne tedavisi diyordu klomen verdiğinde bu tedavidn sonra onu deniycez demişti ...o kadar karışığımki bi aklım bırak bi kaç ay diyor bi aklım ne yapacakcan hepsini yap öyle bekle diyor ..cuma doktora gitmeyi düşünüyorum ama gitsemmi gitmesemmi onuda bilmiyorum offffffffffffff değilllllll afffffffffffffffff..............
hayırlı sabahlar kızlar..
hülü heyecan yaptım kız ben)
bahar dişçiye giittt
melis sende bıraktın çalışmayı dimi:)
bizde daha başlamadan bıraktık günlerim geçiyo hala bir araya gelemedik kocişle
buda tablom Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com
demekkı artık klomen vermıcek ıgnelere gecıcek neden ıgnelere gecıyorkı klomenı ne kadar kullandın.klomene cevap vermezse bunyen ıgnelere gecılıyor.gıt doktora sen yınede doktoruna ole bekle .bende hala adet olmadım acaba kan testı yaptırsammı bugun gıtsemmı saglık ocagına yumurtam catladıktan sonra 17 gun gectı.affffffffffffffffffffffffffff
klomene gayet güzel cvp veriyo yumurtalıklarım 4 defa kullandım klomeni...
bakalım artıkkk cuma gününe giderim heralde..
sende git test yaptırrrr bugünnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?