- Konu Sahibi bebisimolsun
- #3.141
selam kızlarr nabersinizz çatlayanlar hayırlı olsunnn inşallahh löp löp bebek olsunn
bende patlıyorummmm içim daralıyorrrrrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar cümleten iyi akşamlar hepinizee![]()
cnm bugün benmde ateşim yükseldi aynı zmanda çatladık sanırım..
idrarla ovulasyonda bi sonraki gün önemlidir cnm yarını kaçırma hatta sonraki günde bol şans..
brodoner de gelmemiş sırf oan bakmak için gelmiştim ama neyse sabah görürüm artıkın güzel haberle gelsin inş...
selam kızlarr nabersinizz çatlayanlar hayırlı olsunnn inşallahh löp löp bebek olsunnbende patlıyorummmm içim daralıyorrrrrrr
bahaaaaaaaar adet oldunmu?
kızlar selamlar,
kan testi yaptırdım doktorla görüşmedim ama labrant sonuç pozitif dedi hormon değeri 2300 lerde.. çok ağladım bugun.. hatta inanamadım eşimide götürdüm adama :) onada söyler misiiz dedim hamile olduğumu adam dedi hamilesin.. hala ağlıyorum eşimde ağladı.. inanamıyorum hoş korkuyorum bi de dış gebelik bişey olmasın Allah korusun yarına belki randevu alıcam doktordan adetime daha 4 gün vardı ama hala kasık ağrılarımda devam ediyor kızlar kan testi yanılır mı ya ?
kızlar selamlar,
kan testi yaptırdım doktorla görüşmedim ama labrant sonuç pozitif dedi hormon değeri 2300 lerde.. çok ağladım bugun.. hatta inanamadım eşimide götürdüm adama :) onada söyler misiiz dedim hamile olduğumu adam dedi hamilesin.. hala ağlıyorum eşimde ağladı.. inanamıyorum hoş korkuyorum bi de dış gebelik bişey olmasın Allah korusun yarına belki randevu alıcam doktordan adetime daha 4 gün vardı ama hala kasık ağrılarımda devam ediyor kızlar kan testi yanılır mı ya ?
kızlar selamlar,
Maaşallah canım değerin gayet güzel hiç kötü şeyler düşünme içini ferah tut. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah![]()
canım maşallahh değerin çok güzell çok sevindim yaa... tebrik ederim kötü şeyler getirme şimdi aklına tatlım doktora git bence hemen kese bile görünür...
tatlım süper değerinnbu değerle keseyide görürsün.dış gebelik olamaz canım aklından at onu çünkü değerin çok güzel maşallah.
batına 4 gün kala baya yüksek çıkmış bence sen yanlış hesapladın batını canım.yada ikiz olacak![]()
Allah hepinizden Razı olsun.. ya yüksek olması enteresan batımıda aslında en yakın adet tarihime göre hesaplamıştım.. ikiz olmaz kızlar ya yok çünkü sülalede ikiz kızlar hepinizin yüreği yüreğime değdi Allah hepinizi hepimizi güldürsün inşAllah bugun sonucu öğrenince hemen gidip koşup kızlara haber vermelim dedim Allah hepimizin gönlüne göre versin.. Bahar seninle en son konuşmuştuk hatırlarsan ikimizde de bu ay umut yok diye.. inan umudumuzu hiç yitirmeyelim.. Allah kısmet etti mi ediyor ama benden sana minniiik bi tavsiye sen ateş ölçmicem bu ay dedin ya bencede ölçme.. ben de ölçmedim.. o stress yapıyor insanı ben ovula. testleriyle takip ettim ki inanın bu ay benim 3 yada 4 tür ilişki sayım.. kader kısmet yani.. inşAllah yarına doktordan randevu alabilirim bildiririm size yine hiç gerçek gibi değil bugun sanki herşey rüya uyanırsam rüyaysa size bu yazdıklarımıda anlatırım :)) kızlar ya çok sağolun dış gebelik değildir diyorsunuz inşAllah değildir..
Allah hepinizden Razı olsun.. ya yüksek olması enteresan batımıda aslında en yakın adet tarihime göre hesaplamıştım.. ikiz olmaz kızlar ya yok çünkü sülalede ikiz kızlar hepinizin yüreği yüreğime değdi Allah hepinizi hepimizi güldürsün inşAllah bugun sonucu öğrenince hemen gidip koşup kızlara haber vermelim dedim Allah hepimizin gönlüne göre versin.. Bahar seninle en son konuşmuştuk hatırlarsan ikimizde de bu ay umut yok diye.. inan umudumuzu hiç yitirmeyelim.. Allah kısmet etti mi ediyor ama benden sana minniiik bi tavsiye sen ateş ölçmicem bu ay dedin ya bencede ölçme.. ben de ölçmedim.. o stress yapıyor insanı ben ovula. testleriyle takip ettim ki inanın bu ay benim 3 yada 4 tür ilişki sayım.. kader kısmet yani.. inşAllah yarına doktordan randevu alabilirim bildiririm size yine hiç gerçek gibi değil bugun sanki herşey rüya uyanırsam rüyaysa size bu yazdıklarımıda anlatırım :)) kızlar ya çok sağolun dış gebelik değildir diyorsunuz inşAllah değildir..
Uzun süredir bebeğini bekleyenler duygularımızı-tavsiyelerimizi buradan paylaşalım...Yeni sayfamıza hepinizi bekliyorum...
İSİM_________BAT_______DURUM
Beloved11____________19Ağustos____________HAMİLEEE(kızımız yolda)
Passifflora_____________12 Ağustos__________HAMİLEEE(oğlumuz yolda)
Ferdat85______________11 Ekim_____________HAMİLEEEE
Cardelenss_____________21Ekim_____________HAMİLEEE
Bakale_________________21 Ekim____________HAMİLEEE
sare88________________4 Kasım_____________HAMİLEEE
bdroner_______________18 Kasım____________HAMİLEEE
sewinncc_______________16 Aralık_________Beklemede
nisbhr__________________16 Aralık_________Beklemede
olimbera_______________23 Aralık_________Beklemede
bebisimolsun____________25 Aralık_________Beklemede
pourqua_______________28 Aralık__________Beklemede
mysea_________________2 Ocak__________Beklemede
naz034_________________8 Ocak__________Beklemede
masumiyet________________?_____________Beklemede
hayal114_________________?_____________Beklemede
tondora__________________?_____________Beklemede
canım benim yok değildir yaa içini ferah tut..allah tamamına erdirsin güzel bi hamilelik nasip etsin sonrada kucağına almayı nasip etsin...hemen listemize ekliyorum senide![]()
bdroner canımm bak ne güzel oldu dimii![]()
canımbenim yaa ama sen ne demiştin bi kez ben çok iyi hatırlıyorum bu ay çok umudum var demiştin ve allah yüzünü güldürdü.sende bayadır istiyordun sanırım.sırası gelen kalıyor canım ilşki sayısı falan bahane.dualarımız seninle inşallah allah tamamına erdirecek.sende bizden eksik etme dualarını biliyosun gebelerinki kabul olurmuşş
bu arada neden ikiz olmasın ki ailede olmasada belki 2kez yumurtladın ya da 2sperm kazandı bu savaşı.olur mu olur.hadi güzel haberlerle gel bize.
aaaaaaaaaaaaaa şok oldum şimdi ben listede 18 kasım da mı görünüyorum ama ben 23 ü diye not almışım
baharım ben 3 yıldır evliyim bana kalırsa ben evlendğim günden beri bekliyorum bugünü eşimde yaklaşıııkk 1,5 yıldır bekliyor.. dualarım tabii ki sizinle.. Allah inşAllah tezz zamanda en yakın zamanda hele de mümkünse bu cuma :)) sana da müjdeli haberi kısmet eder...