Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızlar yaa ne demiştikkk 300lü sayfalarda gebeler artsın demiştik ve maşallah teker teker dökülüyorr.ve listemizde çok az kişi kaldıkk inşallah sıra bize de gelecekk.
ve dikkatimi çeken bişey var bebiş bu topiği 3 ekimde açmış ve ekimde 3 gebe kasımda 1 gebe aralıkta 1 gebe yani bebişimizin topiği uğurlu geldi maşallah her ay gebemiz varr.bir iki aya herkess gebe olurr sayfayı gebeler topiği yaparızzz :72:

kızlar yaa ne demiştikkk 300lü sayfalarda gebeler artsın demiştik ve maşallah teker teker dökülüyorr.ve listemizde çok az kişi kaldıkk inşallah sıra bize de gelecekk.
ve dikkatimi çeken bişey var bebiş bu topiği 3 ekimde açmış ve ekimde 3 gebe kasımda 1 gebe aralıkta 1 gebe yani bebişimizin topiği uğurlu geldi maşallah her ay gebemiz varr.bir iki aya herkess gebe olurr sayfayı gebeler topiği yaparızzz :72:

ayy evet baharım yaa uğurlu geldi topacım..:nazar::nazar:.darısı bize listedeki herkese sonra gebeyiz topacı açarım ben meraklanmayın:1:

Allah hepinizden Razı olsun.. ya yüksek olması enteresan batımıda aslında en yakın adet tarihime göre hesaplamıştım.. ikiz olmaz kızlar ya yok çünkü sülalede ikiz kızlar hepinizin yüreği yüreğime değdi Allah hepinizi hepimizi güldürsün inşAllah bugun sonucu öğrenince hemen gidip koşup kızlara haber vermelim dedim Allah hepimizin gönlüne göre versin.. Bahar seninle en son konuşmuştuk hatırlarsan ikimizde de bu ay umut yok diye.. inan umudumuzu hiç yitirmeyelim.. Allah kısmet etti mi ediyor ama benden sana minniiik bi tavsiye sen ateş ölçmicem bu ay dedin ya bencede ölçme.. ben de ölçmedim.. o stress yapıyor insanı ben ovula. testleriyle takip ettim ki inanın bu ay benim 3 yada 4 tür ilişki sayım.. kader kısmet yani.. inşAllah yarına doktordan randevu alabilirim bildiririm size yine hiç gerçek gibi değil bugun sanki herşey rüya uyanırsam rüyaysa size bu yazdıklarımıda anlatırım :)) kızlar ya çok sağolun dış gebelik değildir diyorsunuz inşAllah değildir..

Amin.. Canım benim doktorlar konuşsaydıkda o zaman ekle istersen amaan neyse terslik vardır diye korkuyorum da ondan neyse yoktur inşAllah... bi bakayım eklenmiş halimle de listeye şööle ya kasıklarımla belimde ağrıyor Allah hepimize herşeyin hayırlısını kısmet etsin inşAllah gönlümüzdekileride bize hayırlı etsin inşAllah..

sana kocamannnnn tebriklerrr taze anne .....yalnız biraz güldürdün beni test yaptın test bozukmudur dedin kan verdin pozitif ,kan testinde sorun varmıdır:)) ..yoktur demişler dış gebelikmidir..:)))
bunların sebebi çok beklemen snlırım seni anlayabiliyorum ama ALLAHın izniyle yavrunu kucağına alınca ne kadar gerçek olduğunu göreceksin sağlıklı sıhhatli gelsin meleğin ama sanki ikiz gibimi ne :1::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

aynen baharım teker teker hamiş olcaz hepimiz ...
ayy evet baharım yaa uğurlu geldi topacım..:nazar::nazar:.darısı bize listedeki herkese sonra gebeyiz topacı açarım ben meraklanmayın:1:

bende gelirim :27::27:

selam kızçeler....
keyifler yerindedir inşallah...

öncelikle..brodner canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hiçbir terslik olmayacak allahın izniyle...sen kalbini ferah tut...:nazar::nazar::nazar:

olimbera aşılama kararı alınmış hadi hayırlısı rabbim vesile etsin bu tedaviyi ve bebeğiniz size gelsin....

baharım ateş ölçmeyi bırakmışsın inşallah sürpriz yapar bebeğin sana beklemedeğin anda çıkagelir...

melisim canım sende çatlamışsın hadi hayırlısı bol çalışmalı günler size:1:

sonnur mysea masumiyet hayal kızlar sizlerede selam olsun.....

gelelim bana..
bugün detaylı ultrason vardı çok heyecanlıydım rabbime şükürler olsun sorunsuz atlattık..
maşallah oğlumuz gayet sağlıklı herşey uyumlu
431 gr:1::nazar:
annesi 3 kilo almış bebek sadece 220 gr:27::27::27::27:
aman napalım o sağlıklı olsunda benim aldığım kilolar dert değil....
gelişmeleri sizinle paylaşmak istedim iyiki varsınız..
seviyorum sizleri:16::16::16::16:

Uzun süredir bebeğini bekleyenler duygularımızı-tavsiyelerimizi buradan paylaşalım...Yeni sayfamıza hepinizi bekliyorum...

İSİM_________BAT_______DURUM

Beloved11____________19Ağustos____________HAMİLEEE:nazar::emir_bebek:(kızımız yolda)
Passifflora_____________12 Ağustos__________HAMİLEEE:nazar::emir_bebek:(oğlumuz yolda)
Ferdat85______________11 Ekim_____________HAMİLEEEE:nazar::emir_bebek:
Cardelenss_____________21Ekim_____________HAMİLEEE:nazar::emir_bebek:
Bakale_________________21 Ekim____________HAMİLEEE:nazar::emir_bebek:
sare88________________4 Kasım_____________HAMİLEEE:nazar::emir_bebek:
bdroner_______________23 Aralık____________HAMİLEEE:nazar::emir_bebek:

sewinncc_______________16 Aralık_________Beklemede
nisbhr__________________16 Aralık_________Beklemede
olimbera_______________23 Aralık_________Beklemede
bebisimolsun____________27 Aralık_________Beklemede
pourqua_______________28 Aralık__________Beklemede
mysea_________________2 Ocak__________Beklemede
naz034_________________8 Ocak__________Beklemede
tondora________________14 Ocak_________Beklemede
hayal114_________________?_____________Beklemede

:nazar::nazar::nazar:artsın hamişlerrrrrrrrrrrr:nazar:
MAŞALLAHHHH benim batı eklememişiz beklenmeyen adetim,12 ocak melisim eklersin bi ara ;)
sensin gıcık :P :P ben geldıgımde kımse olmyor malesef:50::50:naber ne yapıyorsun
ama seni hiç görmüyorum yazmadında öle gıcıklık olsun dedim bende :D iyyim adet oldum 5.günüm daha benim. senden ne haber?
kızlar selamlar,
kan testi yaptırdım doktorla görüşmedim ama labrant sonuç pozitif dedi hormon değeri 2300 lerde.. çok ağladım bugun.. hatta inanamadım eşimide götürdüm adama :) onada söyler misiiz dedim hamile olduğumu adam dedi hamilesin.. hala ağlıyorum eşimde ağladı.. inanamıyorum hoş korkuyorum bi de dış gebelik bişey olmasın Allah korusun yarına belki randevu alıcam doktordan adetime daha 4 gün vardı ama hala kasık ağrılarımda devam ediyor kızlar kan testi yanılır mı ya ?

tebrik ederim canım ALLAHIN izniyle sağlıklı bir gebelik geçiririsin umarım.

selam kızçeler....

öncelikle..brodner canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hiçbir terslik olmayacak allahın izniyle...sen kalbini ferah tut...:nazar::nazar::nazar:

olimbera aşılama kararı alınmış hadi hayırlısı rabbim vesile etsin bu tedaviyi ve bebeğiniz size gelsin....

baharım ateş ölçmeyi bırakmışsın inşallah sürpriz yapar bebeğin sana beklemedeğin anda çıkagelir...

gelelim bana..
bugün detaylı ultrason vardı çok heyecanlıydım rabbime şükürler olsun sorunsuz atlattık..

sanada selam güzel ANNE maşallahh güzel güzel büyüyor işte yeğenimiz ;)

selam kızçeler....

gelelim bana..

maşallah topiğimizin tosununa :49:Nazar

evet cnm aldık kararı adet gelirse 3. günü gidiyoruz ve başlıyoruz allahın izniyle inşallah gerek bile kalmazz...

selam kızçeler....

gelelim bana..

selam pasimmm saol canım bakalım baya yoğun çalışıyoz:1: denizimiz iyiymiş maşallahh:nazar:büyümüş oğlumuz... kilo dert değil kuzum sağlıklı olun da önemli değill...bizde seni seviyoruzzzzz

Uzun süredir bebeğini bekleyenler duygularımızı-tavsiyelerimizi buradan paylaşalım...Yeni sayfamıza hepinizi bekliyorum...

İSİM_________BAT_______DURUM

Beloved11____________19Ağustos____________HAMİLEEE:nazar::emir_bebek:(kızımız yolda)
Passifflora_____________12 Ağustos__________HAMİLEEE:nazar::emir_bebek:(oğlumuz yolda)
Ferdat85______________11 Ekim_____________HAMİLEEEE:nazar::emir_bebek:
Cardelenss_____________21Ekim_____________HAMİLEEE:nazar::emir_bebek:
Bakale_________________21 Ekim____________HAMİLEEE:nazar::emir_bebek:
sare88________________4 Kasım_____________HAMİLEEE:nazar::emir_bebek:
bdroner_______________23 Aralık____________HAMİLEEE:nazar::emir_bebek:

sewinncc_______________16 Aralık_________Beklemede
nisbhr__________________16 Aralık_________Beklemede
olimbera_______________23 Aralık_________Beklemede
bebisimolsun____________27 Aralık_________Beklemede
pourqua_______________28 Aralık__________Beklemede
mysea_________________2 Ocak__________Beklemede
naz034_________________8 Ocak__________Beklemede
tondora________________12 Ocak_________Beklemede
hayal114_________________?_____________Beklemede

sonnur ekledim ya kızz görmedin galiba:1:

sana kocamannnnn tebriklerrr taze anne .....yalnız biraz güldürdün beni test yaptın test bozukmudur dedin kan verdin pozitif ,kan testinde sorun varmıdır:)) ..yoktur demişler dış gebelikmidir..:)))
bunların sebebi çok beklemen snlırım seni anlayabiliyorum ama ALLAHın izniyle yavrunu kucağına alınca ne kadar gerçek olduğunu göreceksin sağlıklı sıhhatli gelsin meleğin ama sanki ikiz gibimi ne :1::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

aynen baharım teker teker hamiş olcaz hepimiz ...

bende gelirim :27::27:

tabii gelcen delüüü:1: burdaki herkes gelsin gebe kalıncaa

selam kızçeler....

gelelim bana..
güzel dileklerin için teşekkürler pasimm.maşallahh deniz oğlannnaa kilo al tatlım sorun değill tombiş bi oğluşun olsun bize fotosunu koy bizde ısıralım onuuu
inşallah cnm bu sohbetlerden gaz sorunu bu çocuk neden yemiyor diye konuştuumuz günlerde gelecek inşallah :49:

inşallahh olimberammm gelsin o güüzel günlerimizzzzz.

güzel dileklerin için teşekkürler pasimm.maşallahh deniz oğlannnaa kilo al tatlım sorun değill tombiş bi oğluşun olsun bize fotosunu koy bizde ısıralım onuuu

inşallahh olimberammm gelsin o güüzel günlerimizzzzz.

gelecek baharım gelecek greceksin..bu arada sen agnucaston kullanıyomusun ???başlamayı düşünüyordunda??:44:

gelecek baharım gelecek greceksin..bu arada sen agnucaston kullanıyomusun ???başlamayı düşünüyordunda??:44:

yok bebeğim bu ay klomen kullanınca onu almadımm
eğer olmazsa diğer ay almayı düşünüyorum
yani adet olunca alıp başlıycam gerçi hormonlar falan düzgünmüş ama olsun şifa olur belkii.
bu arada bdronerında fsh si 11 falandı oda hayıt suyu içiyordu belki onada vesile oldu.

yok bebeğim bu ay klomen kullanınca onu almadımm
eğer olmazsa diğer ay almayı düşünüyorum
yani adet olunca alıp başlıycam gerçi hormonlar falan düzgünmüş ama olsun şifa olur belkii.
bu arada bdronerında fsh si 11 falandı oda hayıt suyu içiyordu belki onada vesile oldu.

bencede başla cnm hormonların işi belli olmuyor...ben hayıtın faydasını ilk kür olarak gördüm sonra ilacı keşfettim pkoma faydası olduğunu düşünüyorum umarım sanda getirir bebeği...
inşallah canım benimmm...he ya ay gazı var ay uyutmuyor ay yemiyorr ay yürümeye başladı falan...:1:

olsunda çekerizzz bebişimmm:1:

kızlar selamlar,
kan testi yaptırdım doktorla görüşmedim ama labrant sonuç pozitif dedi hormon değeri 2300 lerde.. çok ağladım bugun.. hatta inanamadım eşimide götürdüm adama :) onada söyler misiiz dedim hamile olduğumu adam dedi hamilesin.. hala ağlıyorum eşimde ağladı.. inanamıyorum hoş korkuyorum bi de dış gebelik bişey olmasın Allah korusun yarına belki randevu alıcam doktordan adetime daha 4 gün vardı ama hala kasık ağrılarımda devam ediyor kızlar kan testi yanılır mı ya ?

hayırlı uğurlu olsun inallahhh canım çok sevindim adınıza :nazar::nazar::nazar:allah size bağışlasın hersey yolunda gider inşallah...

Back
X