Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

hiç iyi haberim yok maalesef gittim doktora göbekten ultrasano baktı kese yok dedi sonra su iç sıkış gel dedi gittim bidaha baktı gene kesenin olmadığını görünce dedi ki alttan bakalım yok dedim dış gebelik gibi görünüyor dedi kan tahlili yap bakalım düşme var mı dedi yada az artış ayın 14 ündeki testde 2034 ü hormon şimdi de 2500 olmuş doktor normalde 4000lerde olmalıydı dedi ptesi gel bakalım bi daha dedi sonra kana bakarız gene dedi bu sefer alttanda bakarız dedi olmadı yoksa sonlandırırız şimdi erkense aşıyla sonlanır yoksa ameliyat olman gerekir dedi ama daha günüm bile gelmedi son adet trihim 23 kasım dedim olsun dedi 2000 lerde olunca kese görünmesi lazım kese yok dedi ptesi gidecektim normalde ama bşka bi doktor var onu aradım durumu anlattım o da dedi ki neden erken gittin kese zaten 6. haftada çıkar dedi senin ki daha çok minik dedi 4 haftalık olmak üzere anca dedi ocak ayında gitmeliydin dedi ama madem bu duruma geldin şimdi mecburen 2 günde bir kan tahlili ile değer artışın kontrol edilecek dedi belki ocak ayına kadar dedi değer hep artışda olursa sıkıntı yok bekle derim ben dedi muaynenede ben şu an için gerek dumuyorum görğnmez zaten kese dedi.. şimdi bööle kaldım ortada sizce ne yapmalıyım ya lutfen akıl verin öteki doktor da çok iyi niyetli ama herşey olabilir alttan bakalım netleşir diyor ama alttan ne zaman baktırsam kanamam oluyor kendimi kastığımdan zaten diğeri de diyor ki baksa ne görücek kese yoktur henuz diyor ayyy belki de zehirlenip ölürüm.. :(((( Allah korusun
cnm kese için erken sanki değerin yüksek olabilir belki vajinal ultrasonda baktırsaydın görünebilirdi ..içini ferah tut inş güzel olacak sonu ..

canımız saolsun bahar elbet olacak ....bende hala tık yok:27:

ben hala 14olduğunu düşünüyorum cnm.ona göre bugün dpo13tesin.
üfffff zor bu işler yaaaa çok sıkıldımmm bennn.hseap kitap derken kafayı yiycez.

yarın veya sonraki gün adet gelmesi lazım ozamn amannnnn :31:gelsin de bende aşılatıyım bi güzel o doğal yolla gelmiyo napayımm artık ..oda olmazsa bi yada iki ay ara verip ilaçsız tüp bebek oda olmadı yine bi ara tüp bebek :51::51:

cnm kese için erken sanki değerin yüksek olabilir belki vajinal ultrasonda baktırsaydın görünebilirdi ..içini ferah tut inş güzel olacak sonu ..

Ağzından bal damlamış inşAllah canım benim ya.. Allah'ım inşAllah hepimize herkese herşeyin hayırlısını kısmet eder, yüreğimizdekileride bizlere hayırlı kılar inşAllah..

Ağzından bal damlamış inşAllah canım benim ya.. Allah'ım inşAllah hepimize herkese herşeyin hayırlısını kısmet eder, yüreğimizdekileride bizlere hayırlı kılar inşAllah..

rabbim hakkında hayırlısını versin cnm..zaten başka doktorada gideceksin ..orda muayneden kaçma sakın :) gözükcek inş dualrımız seninle cnm...

bdroner boşuna kendini üzme canım.çok arkadaş var öyle hemen keseyi göremeyen.hatta ferdat arkadaşımızı bilirsin onunda döngüsü senin gibi kısaydı ve oda görememişti.sonradan gördü ama.aklına kötü şeyler getirmee lütfen tadını çıkarr.

bahar iğneden 5 gün sonramı çatladın yani sen:26: çok enteresan ya:44: ...
bu ay yine kullanıcakmısın cnm sen??

demekki öyle olmuş tatlım ya ben 11.gün oldum iğneyi 12.günün gecesi saat 12de çalışın dedi
ama taa 16.gün çatlamışım ateşe göre de o şekilde.benimde tuhafıma gitti çok sonra çatlamış olmam.
ama benim iğneden sonraki 2 3 gün ağrım çok oldu.çatladım diye düşündüm.
bu ay kullanmayacağım canım hatta hiç kullanmayı düşünmüyorum baksana işe yaramıyor.
boşuna yumurtalarım azalıyor.ben geçen ay 29 günde olmuştum bu ayda 29günde oldum işte.

rabbim hakkında hayırlısını versin cnm..zaten başka doktorada gideceksin ..orda muayneden kaçma sakın :) gözükcek inş dualrımız seninle cnm...

Allah razı olsun, yok orada kaçmıyacağım kontrolden ama tlfda gel kontrol etmiyeceğim şu an dedi sadece kandan takip ediceğiz dedi ama bakalım bu arada kanda düşüş varsa zaten hiç beklemeden snırım sonlandıracaklar.. Ay neyse bakalım sabah ola hayrola..

sağol canım benim geç döllenme ihtimali bencede var çünkü çift çizgiyi ben 4 yada 5 aralıkta gördüm ee o ilişki tuttu diyelim bugunde ayın 18i bilmiyorum ki hemen kese oluşuyor mu? bu topiklerde bir doktor var Bora bey diye ona mail attım oda ynt yazmış sağolsun görüştüğm 2.doktor vardı bekle müdahale ettirme daha kese bile oluşmadı neyin acelesi bu diyen o Bora bey de bu doktorun dediklerine harfiyen katılıyorum demiş ama bugun kendimde hiç bir gebelik belirtisi görmüyorum sıfırlandım resmende dış gebelikse müdahaleler nasıl oluyor çok korkuyorum.. Allah tan hakkımızda hayırlısı bakalım

canım benim bildiğim kadarıyla dış gebelikte normal gebelikte yaşananlar olabilirmiş.
ama bencede onu aklına getirme hem çok erken gebelik belirtisi için.
umarım sağlıklı bir sürecin sonunda hayırlı haberini alırız arkadaşım ;)

canım benim bildiğim kadarıyla dış gebelikte normal gebelikte yaşananlar olabilirmiş.
ama bencede onu aklına getirme hem çok erken gebelik belirtisi için.
umarım sağlıklı bir sürecin sonunda hayırlı haberini alırız arkadaşım ;)

katılıyorum belirti olmaz herkeste zaten olmuyor ben 13 haftalık oldum adet olmamaktan başka bişi yok belirti olarak..sıkma canını dua et bekle canım

demekki öyle olmuş tatlım ya ben 11.gün oldum iğneyi 12.günün gecesi saat 12de çalışın dedi
ama taa 16.gün çatlamışım ateşe göre de o şekilde.benimde tuhafıma gitti çok sonra çatlamış olmam.
ama benim iğneden sonraki 2 3 gün ağrım çok oldu.çatladım diye düşündüm.
bu ay kullanmayacağım canım hatta hiç kullanmayı düşünmüyorum baksana işe yaramıyor.
boşuna yumurtalarım azalıyor.ben geçen ay 29 günde olmuştum bu ayda 29günde oldum işte.

bahar tekrara düşüyorsam bileyim eşinin sperm sorunu fln varmıydı..bi sperm testi yenileseniz..ben zaten senin yumurtlama sorunun olmadığını düşünüyorum daha öncede belirtmiştim ..

selam kızlarrrr:3:günaydın herkese az girebilsemde şu sıralar aklımdasınız inanın seviyoru sizleri hepinizi öpüyorum güzel haberler alıca zinşallah yeni yılda tondora bahar melis olimbera ferdat85 passiflora ve aklıma ismi gelmeyen tüm hatunlarrrrrr enerjimizi ve inancımızı yüksek tutalım ki maşallah öyleyizde genelde değilmi? gördüğüm kadarıyla:21:bdroner sanada canım hayırlısını versin rabbim umarım meleğin tutunmştur kesinlikle ii yaparsın kesin olmadan hareket etme bekle braz daha baksın diğer doktorun kontolunde ol hayatım...hoşçakalın şimdilik... sevgiyle kalın dualarım hepimiz için...

Son düzenleme:
selam kızlarrrr:3:günaydın herkese az girebilsemde şu sıralar aklımdasınız inanın seviyoru sizleri hepinizi öpüyorum güzel haberler alıca zinşallah yeni yılda tondora bahar melis olimbera ferdat85 passiflora ve aklıma ismi gelmeyen tüm hatunlarrrrrr enerjimizi ve inancımızı yüksek tutalım ki maşallah öyleyizde genelde değilmi? gördüğüm kadarıyla:21:bdroner sanada canım hayırlısını versin rabbim umarım meleğin tutunmştur kesinlikle ii yaparsın kesin olmadan hareket etme bekle braz daha baksın diğer doktorun kontolunde ol hayatım...hoşçakalın şimdilik... sevgiyle kalın dualarım hepimiz için...

Günaydın kızlarrrr sanada günaydın gamzecim...nerelerdesin bakim hiç görünmüyosun:33:
evet inşallahh yeni yıl bize uğurlu gelir meleğimizi getirir bize...saol canım duaların için kendine iyi bak uğra yineee öpüyorum...

katılıyorum belirti olmaz herkeste zaten olmuyor ben 13 haftalık oldum adet olmamaktan başka bişi yok belirti olarak..sıkma canını dua et bekle canım
yani bende pek hamile kalamadım ama biliyom demekki :D bu arada sen kaç aylık oldun cnm?

günayddıınnn canım benim ne güzel dilekler bularr .. sen nasılsın?

Günaydın kızlarrrr sanada günaydın gamzecim...nerelerdesin bakim hiç görünmüyosun:33:
evet inşallahh yeni yıl bize uğurlu gelir meleğimizi getirir bize...saol canım duaların için kendine iyi bak uğra yineee öpüyorum...

günaydııınnnn ;)

Back
X