- Konu Sahibi bebisimolsun
- #3.241
cnm kese için erken sanki değerin yüksek olabilir belki vajinal ultrasonda baktırsaydın görünebilirdi ..içini ferah tut inş güzel olacak sonu ..hiç iyi haberim yok maalesef gittim doktora göbekten ultrasano baktı kese yok dedi sonra su iç sıkış gel dedi gittim bidaha baktı gene kesenin olmadığını görünce dedi ki alttan bakalım yok dedim dış gebelik gibi görünüyor dedi kan tahlili yap bakalım düşme var mı dedi yada az artış ayın 14 ündeki testde 2034 ü hormon şimdi de 2500 olmuş doktor normalde 4000lerde olmalıydı dedi ptesi gel bakalım bi daha dedi sonra kana bakarız gene dedi bu sefer alttanda bakarız dedi olmadı yoksa sonlandırırız şimdi erkense aşıyla sonlanır yoksa ameliyat olman gerekir dedi ama daha günüm bile gelmedi son adet trihim 23 kasım dedim olsun dedi 2000 lerde olunca kese görünmesi lazım kese yok dedi ptesi gidecektim normalde ama bşka bi doktor var onu aradım durumu anlattım o da dedi ki neden erken gittin kese zaten 6. haftada çıkar dedi senin ki daha çok minik dedi 4 haftalık olmak üzere anca dedi ocak ayında gitmeliydin dedi ama madem bu duruma geldin şimdi mecburen 2 günde bir kan tahlili ile değer artışın kontrol edilecek dedi belki ocak ayına kadar dedi değer hep artışda olursa sıkıntı yok bekle derim ben dedi muaynenede ben şu an için gerek dumuyorum görğnmez zaten kese dedi.. şimdi bööle kaldım ortada sizce ne yapmalıyım ya lutfen akıl verin öteki doktor da çok iyi niyetli ama herşey olabilir alttan bakalım netleşir diyor ama alttan ne zaman baktırsam kanamam oluyor kendimi kastığımdan zaten diğeri de diyor ki baksa ne görücek kese yoktur henuz diyor ayyy belki de zehirlenip ölürüm..((( Allah korusun
canımız saolsun bahar elbet olacak ....bende hala tık yok