Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

selam hanımlar bu aralar nete giremedim batta yakın olunca merak etmişsiniz adet olmadım.
Bu gün gittim direkt kan testi verdim öğleden sonra alacağım rabbim hayırlısını versin Dua edin.
öpüyorum hepinizi..:18::18::18::18:

selam hanımlar bu aralar nete giremedim batta yakın olunca merak etmişsiniz adet olmadım.
Bu gün gittim direkt kan testi verdim öğleden sonra alacağım rabbim hayırlısını versin Dua edin.

evet canım merak ettik hadi hayırlısı olsun... inşallah güzel haberler ver bizeee hemen yaz sonucunu canım..bekliyoruz

bahar tekrara düşüyorsam bileyim eşinin sperm sorunu fln varmıydı..bi sperm testi yenileseniz..ben zaten senin yumurtlama sorunun olmadığını düşünüyorum daha öncede belirtmiştim ..
tatlım biz sperm testi vereli 2ay falan oldu allaha şükür çok iyi çıktı.bizim tek sorunumuz düzenli ilşki olmuyor zamansız oluyor.adetten sonra istek fazla ama önemli günlerde bi kal geliyor ikimizede.önemli günler geçior yine devam.ayda 7 8 kez oluyor ama önemli günler haricinde.gerçi buda bahane tutsa tutardı bi şekilde.sağlık olsun ne yapalım.
selam kızlarrrr:3:günaydın herkese az girebilsemde şu sıralar aklımdasınız inanın seviyoru sizleri hepinizi öpüyorum güzel haberler alıca zinşallah yeni yılda tondora bahar melis olimbera ferdat85 passiflora ve aklıma ismi gelmeyen tüm hatunlarrrrrr enerjimizi ve inancımızı yüksek tutalım ki maşallah öyleyizde genelde değilmi? gördüğüm kadarıyla:21:bdroner sanada canım hayırlısını versin rabbim umarım meleğin tutunmştur kesinlikle ii yaparsın kesin olmadan hareket etme bekle braz daha baksın diğer doktorun kontolunde ol hayatım...hoşçakalın şimdilik... sevgiyle kalın dualarım hepimiz için...
sağol canım güzel dileklerin için inşallah hepimiz bu kervana katılırız.

güzel haberlerle gel canım.:emir_bebek:inşallah aralık treni kaçmadan sen yetişirsinn.

merhaba kızlar...bdroner canım inş güzel haberlerini alırız..ben bugün 2 arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim...benim de adetin 5. günü..bitmek üzere.bakalım yeni dönem bana neler getircek..stres yapmamak en önemlisi galiba..yeni yıl bize güzel şeyler getirsin inşallah..

günün geçti mi acaba??bende çok merak ettim inş.güzel haberlerle gelirsin şuan bunu çok istedim..:18::18:

sevinccc hadi kuzum bi güzel haber daha duymaya ihtiyacımız var bizede moral umut oluyor..
hayırlı haberlerle gelirsin inş:16:
tatlım biz sperm testi vereli 2ay falan oldu allaha şükür çok iyi çıktı.bizim tek sorunumuz düzenli ilşki olmuyor zamansız oluyor.adetten sonra istek fazla ama önemli günlerde bi kal geliyor ikimizede.önemli günler geçior yine devam.ayda 7 8 kez oluyor ama önemli günler haricinde.gerçi buda bahane tutsa tutardı bi şekilde.sağlık olsun ne yapalım.

baharr aynısı bizede oluyor olması gerek dediğim gün mutlaka bişey çıkıyor :31:

güzel haberlerle gel canım.:emir_bebek:inşallah aralık treni kaçmadan sen yetişirsinn.

aralık treni kaçardık ocak treni uğrasa bari bu istasyonlara:1:

sewinç güzel haberlerle dönersin inş..

soniii senle denk glemiyoruz napıyorsun??

aralık treni kaçardık ocak treni uğrasa bari bu istasyonlara:1:

sewinç güzel haberlerle dönersin inş..

soniii senle denk glemiyoruz napıyorsun??

ne yapayım cnm benim başladım ateş ölçmeye,
şimdi hem evi süpürüyorum hem yemek yapıyorum,
hemde yeğenim geldi onunla ilgileniyorum :21:
sen ??

mahrumcum nasılsın nasıl gidiyor hayat
iyi cnm ne olsn ...seni sormalı güzl gidiyor gebelik sanırım sende sorunsuz maşallah ..:nazar::nazar:
ne yapayım cnm benim başladım ateş ölçmeye,
şimdi hem evi süpürüyorum hem yemek yapıyorum,
hemde yeğenim geldi onunla ilgileniyorum :21:
sen ??

iyi tatlım bende yürüyüşten geldim ..
biraz toparlak oldumda bu sıralar:1:
bu ay sanırım çatlamadım ben adetimi bekliyorum..
aşılamaya gçiyoruz belki görmüşsündür msjlarımdan hem de üniversite hastanesinde ücretsiz yaptırcaz ...rabbim başbakanımıza zaval vermesin ...:nazar:

iyi cnm ne olsn ...seni sormalı güzl gidiyor gebelik sanırım sende sorunsuz maşallah ..:nazar::nazar:

aşılamaya gçiyoruz belki görmüşsündür msjlarımdan hem de üniversite hastanesinde ücretsiz yaptırcaz ...rabbim başbakanımıza zaval vermesin ...:nazar:

canım ya şu aşılama olayını bi anlatsana..hangi aşamadan sonra bu yapılıo???ben de bu ay son kez denicem olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum

iyi yapıyorsun cnm bende gidicektimde bugün orucum.
hadi yaa aslında ateşe güvenmek gerekli mi buda düşünülür şimdi:26:
gördüm canım.ne iyi hemde ücretsiz,evet devletimize teşekkür ediyoruz :1:
ama bende sgk bile yok :37:
bende bu ay hsg çekilip çekileyim mi kararsız kaldım:26:
ablamlar ısrar ediyor çektir diye,onlar benden çok istiyor bebeğim olmasını :1::1:

yani bende pek hamile kalamadım ama biliyom demekki :D bu arada sen kaç aylık oldun cnm?

günayddıınnn canım benim ne güzel dilekler bularr .. sen nasılsın?

günaydııınnnn ;)

canımmm iyiyim şükürler olsun canm çalışıyorum şuandada ara buldum girdim sizide ii gördüm sevindim demi güzel dilekler güzel düşünce sonra gelsin bebişlerrrrrr:16:

Günaydın kızlarrrr sanada günaydın gamzecim...nerelerdesin bakim hiç görünmüyosun:33:
evet inşallahh yeni yıl bize uğurlu gelir meleğimizi getirir bize...saol canım duaların için kendine iyi bak uğra yineee öpüyorum...

evet tatlım yokum vallahi benimde gönlüm burda ama iş yerinde iice yoğunluğumuz artıyo kış bööle oluyo işte iş alıyoz üzerine başka başka iş çıkana kadar durum böyle yani ama şükür iyiyim genel anlamda inşallah getirecek btanem hepimize meleklerimizi dediğin gibi...gelmeye çalışıyorum merak etme kaçamaklarım olacak hep:34::16:

aminnnnnnnnnnnn:26:katılıcaz allahın izni ile....:16:

canımmm iyiyim şükürler olsun canm çalışıyorum şuandada ara buldum girdim sizide ii gördüm sevindim demi güzel dilekler güzel düşünce sonra gelsin bebişlerrrrrr:16:

çalış kuzum çalış en güzelii :32:
pozitif düşünelim herşey pozitif olsun diyosun :27:
ama benim azcık karnım acıktı pek pozitif düşünemiyorum :1:
akşam ezanından sonra kendime gelirim :1:

canım ya şu aşılama olayını bi anlatsana..hangi aşamadan sonra bu yapılıo???ben de bu ay son kez denicem olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum
önce kan tahlilleri sperm analizleri hsg klomen bi kaç kez denenecek ve yanlış bilmiyorsam 3 senelik evlilik şartı ve 26 yaşından gün almak gerekli diye biliyorum ...ücretsiz yaptrmak içn
iyi yapıyorsun cnm bende gidicektimde bugün orucum.
hadi yaa aslında ateşe güvenmek gerekli mi buda düşünülür şimdi:26:
gördüm canım.ne iyi hemde ücretsiz,evet devletimize teşekkür ediyoruz :1:
ama bende sgk bile yok :37:
bende bu ay hsg çekilip çekileyim mi kararsız kaldım:26:
ablamlar ısrar ediyor çektir diye,onlar benden çok istiyor bebeğim olmasını :1::1:

çektir be sonnur sende ne korkaksın kız..bencede ablaların senden çok istiyo duruma bkılırsa...:1:

kızlaaaarrr kan testi sonucumu aldım beta HCG 528,6 çıktııı
darısı başlarınıza korkulu ve zorlu bir süreç beni bekliyorum Rabbim isteyen herkese versin.
Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımada alırım inşallah..:37::37::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X