Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar selam nabersınız? benım 24 mm catlamayan hala buyumekte olan bır yumurtam var sızce ne olcak ?sogan suyuna devam etsemmı?11.gunum soganda ama gunde bır kez ıctım.2 yı ıcemıyorum..

nerdesin kız senn kaçak..24 ve çatlamadımı canım bence kesinlikle devam et soğan suyuna

geldk bebişim ama sen gitmişsin ben gün içersinde defalarca bakıyorum topike kimsecikler olmuooo deli gibi kendi kendime de yazmak bi yere kdar hemi

evet canım siz geldiniz ben dışarı gitmiştim...evet tek başına yazmakta olmuyorr..ee senden naber adetin geldimi nedir durumun

selam gülşah hoşgeldin hayat aynen devam ediyor..sende durumlar nasıl bebeğin nasıl herşey yolundadır inşallah...

hoşbulduk canım sizden kopamyorum burdan güzel haber alınca çok seviniyorum inşallah rabbim tüm isteyenlere baştada burdaki arkadaşlara nasip eder.benim evladım rabbme emanet artık 4 haftada 1 gidiyoruz kontrole en son 11 haftalıkken gitmştk.çok özledim inş.birdaha gittiğimde cinsiyetini öğrenirim gösterirse inş...

iyi akşamlar kızlar

iyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın batımız aynı sayılır nedir durumun ateş ölçüymusun bu ay

amin canım saol güzel dileklerin için...inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım rabbim korusun sizi...bana nedense erkekmiş gibime geliyo

hoşgeldin canımm

Hoş buldum güzelim inşallah iyisinizdir bebişinle sen

:26:

yaa ben çok tembelim arkadaşlar bunu kabul ediyorum zaten
Gün aşırımıııı bu bana göre helede eşime göre çok aşırı evet
tembell soniii tembell soniii

evet canım siz geldiniz ben dışarı gitmiştim...evet tek başına yazmakta olmuyorr..ee senden naber adetin geldimi nedir durumun

cnm adet fln yok kasık ağrısı ile geçirdim tüm ayı gelecek gibide değil sankiii ateş ölçmeyide bıraktım şimdilk ...hayırlısı olsun beklemedeyimm yani anlıycnn

merhablar kızlar....herkes iidir umarım kimsecikler yok ben bu saatlerde daha bir müsait oluyorum ama kısmet ne diyelim az kalmş bazılarımızın bat ına hayırlısı diyelim inşallah güzel haberler alırız görşürüz kızlar öpüyorum hepinizi çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…