- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #3.441
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar selam nabersınız? benım 24 mm catlamayan hala buyumekte olan bır yumurtam var sızce ne olcak ?sogan suyuna devam etsemmı?11.gunum soganda ama gunde bır kez ıctım.2 yı ıcemıyorum..
geldk bebişim ama sen gitmişsin ben gün içersinde defalarca bakıyorum topike kimsecikler olmuooo deli gibi kendi kendime de yazmak bi yere kdar hemi
selam kızlar iyi geceler herkese...nasıl gidiyor hayat varmı gelişme??
selam gülşah hoşgeldin hayat aynen devam ediyor..sende durumlar nasıl bebeğin nasıl herşey yolundadır inşallah...
iyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar kızlar
hoşbulduk canım sizden kopamyorum burdan güzel haber alınca çok seviniyorum inşallah rabbim tüm isteyenlere baştada burdaki arkadaşlara nasip eder.benim evladım rabbme emanet artık 4 haftada 1 gidiyoruz kontrole en son 11 haftalıkken gitmştk.çok özledim inş.birdaha gittiğimde cinsiyetini öğrenirim gösterirse inş...
hoşgeldin canımm
iyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın batımız aynı sayılır nedir durumun ateş ölçüymusun bu ay
Ben iki aydır ateş ölçmüyorum canım stres oluyorum çünkü bu ay ovulasyon testiyle belirledim yumurtlama günümü o günleri değerlendirdik. 28 Aralık işte batım. Yarın bi ateşimi ölçeyim diyorum meraktan az çok biliyorum vücut ısımı bi de adet günü ölçücem ateşimi zaten ne olacağı belli olur
Hoş buldum güzelim inşallah iyisinizdir bebişinle sen
iyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın batımız aynı sayılır nedir durumun ateş ölçüymusun bu ay
Ben iki aydır ateş ölçmüyorum canım stres oluyorum çünkü bu ay ovulasyon testiyle belirledim yumurtlama günümü o günleri değerlendirdik. 28 Aralık işte batım. Yarın bi ateşimi ölçeyim diyorum meraktan az çok biliyorum vücut ısımı bi de adet günü ölçücem ateşimi zaten ne olacağı belli olur
evet canım bende geçen ay ölçmedim bu ay da yarım yamalak ölçtüm yumurtlama gününü belirledim...artık hayırlsı olsun deyip bekliyoruz
Hoş buldum güzelim inşallah iyisinizdir bebişinle sen
evet canım bende geçen ay ölçmedim bu ay da yarım yamalak ölçtüm yumurtlama gününü belirledim...artık hayırlsı olsun deyip bekliyoruz
Yüksek ateşle adet olunca çok moralim bozuldu bi de sabahları kalp çarpıntısı içinde acaba düşecek mi düşmesin diye diye ölçüyordum büyük stres oluyordu bana
bugün bi de uzayan akıntı geldi benden up uzun yani iyice şaşırdı vücuudum adet olacağıma yakın yumurtlama olucak halim yok yaa diyorum :26::26:
:26:Yüksek ateşle adet olunca çok moralim bozuldu bi de sabahları kalp çarpıntısı içinde acaba düşecek mi düşmesin diye diye ölçüyordum büyük stres oluyordu bana
bugün bi de uzayan akıntı geldi benden up uzun yani iyice şaşırdı vücuudum adet olacağıma yakın yumurtlama olucak halim yok yaa diyorum :26::26:
evet ya sorma sabah dereceyi ağzıma koyunca kalbim güm güm atıyo hoşş çok heyecan verici bi tablom yokkiiartık kısmet...
aa adete yakın yeniden mi yumurtluyosunki acaba kız
:26:
evet ya sorma sabah dereceyi ağzıma koyunca kalbim güm güm atıyo hoşş çok heyecan verici bi tablom yokkiiartık kısmet...
aa adete yakın yeniden mi yumurtluyosunki acaba kız
Ne bileyim yaa iyice sapıttı vücudum artık yeni yıl hepimize hayırlı olur inşallah 2011 de bebiş haberini alamadık artık kısmet inşallah çok fazla beklemeyiz bu güzel haberi
Ne bileyim yaa iyice sapıttı vücudum artık yeni yıl hepimize hayırlı olur inşallah 2011 de bebiş haberini alamadık artık kısmet inşallah çok fazla beklemeyiz bu güzel haberi
evet inşallah canım Rabbim daha fazla bekletmesin...
tembell soniii tembell soniiiyaa ben çok tembelim arkadaşlar bunu kabul ediyorum zaten
Gün aşırımıııı bu bana göre helede eşime göre çok aşırı evet
evet canım siz geldiniz ben dışarı gitmiştim...evet tek başına yazmakta olmuyorr..ee senden naber adetin geldimi nedir durumun
tembell soniii tembell soniii
cnm adet fln yok kasık ağrısı ile geçirdim tüm ayı gelecek gibide değil sankiii ateş ölçmeyide bıraktım şimdilk ...hayırlısı olsun beklemedeyimm yani anlıycnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?