Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

günaydın herkeseeee...
Gamze özletme kendini uğra sıksık..evet bata az kaldı heyecan basıyoo

bende özledim sizleri yaa napıyım meliscim inan vakit bulamıyorum özellikle saat 12 den sonra çıkana kadar 6 ya kadar muhakkak iş üstüne iş çıkıyo tatlım...daha sık uğramaya çalışırım canım...vallahi heyecan ki ne heyecan yaaa inşallahhhh bu ay güzel haberler alırız birbrimizden:26:

evet canım haklısın..çalışan biri olarak seni çok iyi anlıyorum..takılıyorum ben sana canım inşallah bu ay güzel haberler veririz hayırlısıyla

kızlar galiba ben kafayı yedim sürekli acıklı şarkılar türküler söyleyip ağlıyorummm
acaba 24 saat içersinde 3 hamile haberi almamla ve iki tane yeni doğmuş akraba bebek görmekle ilgili olabilirmi

bugün çok küçük bi leke geldi yine çok zor sökülücek adetim ..en geç bir haftaya gelir ...soğan suyuna başladım tekrardan ...en azından kist varsa eritsin bi kısmınıda aşılamya engel çıkarmasın....

kızlar galiba ben kafayı yedim sürekli acıklı şarkılar türküler söyleyip ağlıyorummm
acaba 24 saat içersinde 3 hamile haberi almamla ve iki tane yeni doğmuş akraba bebek görmekle ilgili olabilirmi

kesınlıkle ılgısı var canımbak benı de efkar bastı sen oyle dıyınce

kesınlıkle ılgısı var canımbak benı de efkar bastı sen oyle dıyınce

cnm ben rahatım diyordum hepsi aynı anda ...ben hamileyim bende diyince..ikisi yeni doğum yapmış birinide bu sabah duyunca psikopata bağladım arkasındanda sende dah yokmu denilince bnm kafa bi milyon oldu...düşünsene 3 gebiş haberi 2 yeni doğum görünce
bu arada geçen aklıma gelmedi senn bu 24 mm yumurta için sana bi çatlatma iğnesi yapsalar da sende kurtulsan olmuomu???

canım 24 mm 30 mm oldu bu saatten sonra catlasada bır sey olmaz dedı doktor.bastan ıgne vermemesının sebebıde sen yenı amelıyat oldun bırden o kadar hormon yukleyemezdım.onemlı olan yumurtalıklarının calısmasıydı o da calısıyor artık eskısı gıbı degıl dedı.adet olunca gel tekrar dedı yolladı benı:)yumurtan catlar kendı kendıne catlamassada kaybolur merak etme dedı.

ahh canım yaa ilgisi olmazmıı hepimizin duyunca içi burkuluyo,derin bir iç çekiyoruz ama napalım nasip...keşke elden bişey gelse...ama zamanı gelmedi demekki hep aynı sözler aynı muhabbet ama gerçek bu

senin yumurta almış başını gitmiş kızz şaka bir yana valla ilk defa böyle bişi duyuyorum canım:26:

senin yumurta almış başını gitmiş kızz şaka bir yana valla ilk defa böyle bişi duyuyorum canım:26:

benım yumurtam buyuyemedıgı gunlerın ıntıkamını alıyoryok ben bılıyorum bır kere 35mm olmustu adetle gıtmıstı oyle olcak sanırımdaha neler duycaksınız benden gecen ayda sasırtmıstım sızı

benım yumurtam buyuyemedıgı gunlerın ıntıkamını alıyoryok ben bılıyorum bır kere 35mm olmustu adetle gıtmıstı oyle olcak sanırımdaha neler duycaksınız benden gecen ayda sasırtmıstım sızı

Kızlar iyi akşamlar nasılnız?
Son iki gün
Bugün yine migrenim tuttu yaaa dayanamadım ağrı kesici içtim daha yeni kendime geliyorum napayım ilaç da almasam geçmiyor

selamlarrr
herkes iyidir umarım
şimdilik yeni haber yokmuş takipteyim

masumiyet geçmiş olsun
canım hiçbişey olmaz merak etme
ilk ay hiçbir zararı yok zaten ilaçların

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr selammm,

ovülasyon testi kullanan arkadaşlar bir sorum var... benim yarın tüp bebek hezimetinden sonra adet olmam lazım. hatta pembelikler var. az önce ovül. testi yaptım. çift çizgi. ilki kadar belirgin değil ama bariz ortada kırmızı çizgi var. neden olur, olabilir????????????

selamlarrr
herkes iyidir umarım
şimdilik yeni haber yokmuş takipteyim

masumiyet geçmiş olsun
canım hiçbişey olmaz merak etme
ilk ay hiçbir zararı yok zaten ilaçların

Sağol hayatım içime su serptin
Valla migrenim var benim arada tuttu mu geçmiyor ilerde hamileliğimde en çok bundan korkuyorum ağrı kesici almadan geçmiyor çünkü
bakalım artık hamile kalalım da önce bir sonrasının çaresine bakarız dimi
Sana da maşallah diyorum tekrardan Allah hayırlı bir gebelik nasip etsin

slm kizlar nasilsiniz
kimse yok ama ben yine de yazim adet oldum bugun
bebisim beni degistirebilirmisin cnm yeni bat 24 ocak
opuldunuz

canım anlıyorum seni
benim de migrenim var çünkü
hamilelikte belirli haftalarda çok sık tutuyor
ben de çok zor zamanlar geçirdim
ilaç içmedim, karanlık ortamda vurdum kafayı yattım
evet kıvrandırdı ama çok şükürki ilaçsız geçti
Allahın hikmeti diyorum, benim de geçmez çünkü ilaçsız
en kötü parol içiyordum ki zaten o migrende hiçbir etki edemiyor
hamile ol da Allah yardım ediyor korkma

bu arada çok teşekkürler

Ferdacım oğlun mu oluyormuş valla biraz önce gördüm birinci sayfadan ohh ohh çok sevindim şehzade annesi oluyorsun demek
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah

Ferdacım oğlun mu oluyormuş valla biraz önce gördüm birinci sayfadan ohh ohh çok sevindim şehzade annesi oluyorsun demek
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah

teşekkür ederim canım
3 gün önce öğrendim
deişmezse erkek gibi görünüyor bakalım
hayırlısı artık
darısı sizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…