Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

meliscim sağlık olsun.ne diyebiliriz ki..biz bu sahnelere alışığız allahtaN. dua etmeye devam.bir gün güzel haberi alacagız

Ne diyeyim arkadaşım hayırlısı olsun demekten başka...

meliscim hayırlısı olsun canm benm sonçta...inşallah yeni yılın ilk ayında gelecek sana bebişin tatlım...

meliscim sağlık olsun.ne diyebiliriz ki..biz bu sahnelere alışığız allahtaN. dua etmeye devam.bir gün güzel haberi alacagız

sağolun canlarım teşekkürler...hayırlısı diyorum artık napalım elden bişey gelmiyor...Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...amin...

sağolun canlarım teşekkürler...hayırlısı diyorum artık napalım elden bişey gelmiyor...Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...amin...

Amin canım ınşallah cok bekletmez bızı rabbım. sağlık olsun uzulmek yokyola devam gelıcek bır gun bebeklerımız.

kızlar bugün doktor günümdü oley yuppiii kist mist yok şükürrler olsun binlerce...progestoran verdi onu kullancam adetimin gelmesi için rabbim hakkımızda hayırlısını versin ....

selam kızlarrr nasılsınızzzz hiçbiriniz yoksunuzzz.ben iiyimm beklemedeyim henüz çatlamadım.
olimbera canım çok güzel kist olmaması.inşallah yakın zamanda regl olursunn.
cardelencimm nete fazla takılmıyorum bu araa.önceden çok zaman harcardım artık 2dk önemli bişey varmı diye bakıp çıkıyorum
seninde kızın olcakmış hayırlı olsun canım.ama ben tahmin etmiştim biliyomusun bebişle konuştuk diğerlerinin nesi olur diye
o sana erkek dedi ben kız ben bildim yuppiiiiiiiiiiiii:emir_bebek:
bebişimmm adet olmuşsunn yeni yıl yeni ay yeni güzellikler olsun inşallah.
diğer kızlarda bi gelişme yok sanırsam.neyse inşallah hepimiz yeni yılda güzel haberler veririz duyarızz.
hepinizi öpüyorummmmm

Çalınan her kapı hemen açılsaydı; beklemenin,ümidin,sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.
Yüreğini dinleyen,vuslata sağır kalmazdı elbet ama bunun için yürek sahibi olmak gerekti.
kızlaarr selam hepinizee...

kızlar bugün doktor günümdü oley yuppiii kist mist yok şükürrler olsun binlerce...progestoran verdi onu kullancam adetimin gelmesi için rabbim hakkımızda hayırlısını versin ....

bak ne güzel işteeee
hani bendede olmuştu hatırlarsan,ekim ayında günüm geçmişti topicçe ne ümitlenmiştik
sonra dr.a gidince ne bebek var nede kist
ben strese yada mevsim dönüşüne bağlamıştım:26:
senin günün geçmişmiydi ama :26:

baharımm hoşgelmişsin iyi olmana sevindim ama daha sık gel karşılaşamıyoruz hiç

bizimde hasretimiz vuslatla sonuçlanacak inş..
evet cnm 22 si battı bnm için ama henüz gelmedi..
39143a Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar ben ne yapayım bu ateşe bakılırsa sanırım çatlamamış gibi duruyor :26:

cnm çatlamamış henüz ama ama belli bi yükseliş var geç çatlıycaksn sanırım...

kızlar merhaba...bufün adetin 16. günü...ovulasyon testinde hala pozitifi göremedim.ikinci çizgi silik çıkıo...bu ay yumurtlamamış olma ihtimali var mı?hiç bu kadar gec çıkmazdı..

bahar seni de özlüyoruz lütfen daha sık gel...burda hepimiz kader birliği içindeyiz...herkese bebişli bir yıl diliyorum

bahar seni de özlüyoruz lütfen daha sık gel...burda hepimiz kader birliği içindeyiz...herkese bebişli bir yıl diliyorum

canımbenimm bende hepinizi özlüyorum seviyorumm.ben yine buralardayım ama kimseler olmayınca yazacak bişeyde bulamıyorum.
neyse zaten önemli bir haber olduğunda eminim yine tek yürek olup çoşarız biz.

canımbenimm bende hepinizi özlüyorum seviyorumm.ben yine buralardayım ama kimseler olmayınca yazacak bişeyde bulamıyorum.
neyse zaten önemli bir haber olduğunda eminim yine tek yürek olup çoşarız biz.

Bahar msn de de yoksun yaa göremiyorum senii nerelere kayboldun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…