- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #3.501
canım ateşim düştü zaten bugünde kahverengi lekeler geldi sabaha sökülür kısmet artık ne diyim...sen ne durumdasın canım
Ne diyeyim arkadaşım hayırlısı olsun demekten başka...
meliscim hayırlısı demekten ona buna şuna size bize kendime gına geldi ama başka cümle bulamıyorm kırmızı lar geldi diyenlere hayırlısı arkadaşım herşeyin hayırlısı ..ben iki gündür bunalımdayım doktora gidecektim olaylar farklı gelişince gitmedim bugün eşim ikna etti doktor için sırf o üzülmesin diye yarın doktordayım ne diycekse sanki kist oldu işte((
saol cnm allah razı olsun ...
meliscim hayırlısı olsun canm benm sonçta...inşallah yeni yılın ilk ayında gelecek sana bebişin tatlım...
meliscim sağlık olsun.ne diyebiliriz ki..biz bu sahnelere alışığız allahtaN. dua etmeye devam.bir gün güzel haberi alacagız
sağolun canlarım teşekkürler...hayırlısı diyorum artık napalım elden bişey gelmiyor...Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...amin...
Çalınan her kapı hemen açılsaydı; beklemenin,ümidin,sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.
Yüreğini dinleyen,vuslata sağır kalmazdı elbet ama bunun için yürek sahibi olmak gerekti.
kızlaarr selam hepinizee...
kızlar bugün doktor günümdü oley yuppiii kist mist yok şükürrler olsun binlerce...progestoran verdi onu kullancam adetimin gelmesi için rabbim hakkımızda hayırlısını versin ....
selam kızlarrr nasılsınızzzz hiçbiriniz yoksunuzzz.ben iiyimm beklemedeyim henüz çatlamadım.
olimbera canım çok güzel kist olmaması.inşallah yakın zamanda regl olursunn.
cardelencimm nete fazla takılmıyorum bu araa.önceden çok zaman harcardım artık 2dk önemli bişey varmı diye bakıp çıkıyorum
seninde kızın olcakmış hayırlı olsun canım.ama ben tahmin etmiştim biliyomusun bebişle konuştuk diğerlerinin nesi olur diye
o sana erkek dedi ben kız ben bildim yuppiiiiiiiiiiiii:emir_bebek:
bebişimmm adet olmuşsunn yeni yıl yeni ay yeni güzellikler olsun inşallah.
diğer kızlarda bi gelişme yok sanırsam.neyse inşallah hepimiz yeni yılda güzel haberler veririz duyarızz.
hepinizi öpüyorummmmm
bizimde hasretimiz vuslatla sonuçlanacak inş..Çalınan her kapı hemen açılsaydı; beklemenin,ümidin,sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.
Yüreğini dinleyen,vuslata sağır kalmazdı elbet ama bunun için yürek sahibi olmak gerekti.
kızlaarr selam hepinizee...
evet cnm 22 si battı bnm için ama henüz gelmedi..bak ne güzel işteeee
hani bendede olmuştu hatırlarsan,ekim ayında günüm geçmişti topicçe ne ümitlenmiştik
sonra dr.a gidince ne bebek var nede kist
ben strese yada mevsim dönüşüne bağlamıştım:26:
senin günün geçmişmiydi ama :26:
39143a Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar ben ne yapayım bu ateşe bakılırsa sanırım çatlamamış gibi duruyor :26:
bizimde hasretimiz vuslatla sonuçlanacak inş..
evet cnm 22 si battı bnm için ama henüz gelmedi..
cnm çatlamamış henüz ama ama belli bi yükseliş var geç çatlıycaksn sanırım...
ee o zaman test??
yada hiç çatlamayacak
ee o zaman test??
yada hiç çatlamayacak
selam kızlarrr nasılsınızzzz hiçbiriniz yoksunuzzz.ben iiyimm beklemedeyim henüz çatlamadım.
olimbera canım çok güzel kist olmaması.inşallah yakın zamanda regl olursunn.
cardelencimm nete fazla takılmıyorum bu araa.önceden çok zaman harcardım artık 2dk önemli bişey varmı diye bakıp çıkıyorum
seninde kızın olcakmış hayırlı olsun canım.ama ben tahmin etmiştim biliyomusun bebişle konuştuk diğerlerinin nesi olur diye
o sana erkek dedi ben kız ben bildim yuppiiiiiiiiiiiii:emir_bebek:
bebişimmm adet olmuşsunn yeni yıl yeni ay yeni güzellikler olsun inşallah.
diğer kızlarda bi gelişme yok sanırsam.neyse inşallah hepimiz yeni yılda güzel haberler veririz duyarızz.
hepinizi öpüyorummmmm
bahar seni de özlüyoruz lütfen daha sık gel...burda hepimiz kader birliği içindeyiz...herkese bebişli bir yıl diliyorum
canımbenimm bende hepinizi özlüyorum seviyorumm.ben yine buralardayım ama kimseler olmayınca yazacak bişeyde bulamıyorum.
neyse zaten önemli bir haber olduğunda eminim yine tek yürek olup çoşarız biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?