- 27 Temmuz 2010
- 532
- 1
- 96
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
önemli olan düşmeden devam etmesi dereceden çok
kizlar ates ani dusus yasadiktan kac gun sonra regli olunuyor
canikolarım nasılsınız?moraller nasıl? bugün işi ektim evdeyim.çok mutluyum.gerci dağ gibi çamaşır ve ütü var ama olsun pijamalarla oturmak güzel
bu arada ff benim bugün çizgimi değiştirdi...dpo 5 diye sevinirken dpo 3 oldum bi anda
hıı bide meliscim çizelge çok renkli ve güzel olmuşteşekkür ederiz.ilk sayfada güncel hali ile var mı bakmadım ama orda olursa güzel olur...yoksa arada bulmak çok zor oluyor
canım çok pardon varmış ilk sayfada.ben bakmamıştım.sözümü geri aldım...çok çok saol..harikasın...
tahminen 1-2 gün içinde canım senin bat yakındı sanırım
benim bat 11 ya da 12si
daha erken olursa çok erken olmuş olacak
zaten ovulasyon kullandım ben
sinir oldum ya ne yani şimdi erkenden regli mi olcam
20 günde falan regli olmuş olurum
canım işte daha önceki ateşlerini bilsek daha iyi yorum yapabilirdik ama 2 seçenek var ya adetin erken gelecek yada iyi düşünelim bebeğin yerleşiyorryerleşme sırasında ateşte düşüş oluyo ama ertesi gün yeniden yükseliyor yarınki ateşin önemli canım
haklısın canım önceki ateşler olmadığından yorum yapmak çok zor
ama ciddi bir düşüş olduğundan ümidimi kestim zaten (hoş hiçbir zaman çok ümitli olamadım bu konuda ama)
sadece erken geliyor kırmızılar diye çok üzüldüm (bende prolaktin sorunu vardı da bu ay yükselmedi diye düşünüyorum erken gelirse prolaktinde sorun oldğunu düşüncem)
yerleşmede ısıda düşüş olayını duydum ama bence benim için geç bir zaman , adete 4-5 gün var bu kadar geç olmaz heralde
diğer ay düzenli ölçücem inşallah
en geç 2 gün içinde mi geliyor regli
ateş düşünce 4-5 gün sonra gelen yok mu ya?
valla rken regli olcam diye çok korkuyorum
canım hemen düştüğü gün yada ertesi gün olmayabilirsin.düşüşe geçer ve 3 4gün sonra gelir.benim öyle oldu .
İyi akşamlar kızlar nerelerdesiniz bakim?
Benim bat 6 çok şükür az kaldı günlerim
iyilik canımm senden naber nerelerdesin senn.bahar hu huuuuunaber
İyi akşamlar kızlar nerelerdesiniz bakim?
Benim bat 6 çok şükür az kaldı günlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?