Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ben dün ölçtüm 35.8 di dedim yarına tamam geliyo
bugün başladı tam olarak ateşimde 36.01 bakalım bu ay çok dikkatli ölçcem saatimide kurdum 06.30 nolcek görelimmm

canikolarım nasılsınız?moraller nasıl? bugün işi ektim evdeyim.çok mutluyum.gerci dağ gibi çamaşır ve ütü var ama olsun pijamalarla oturmak güzel
bu arada ff benim bugün çizgimi değiştirdi...dpo 5 diye sevinirken dpo 3 oldum bi anda
hıı bide meliscim çizelge çok renkli ve güzel olmuş teşekkür ederiz.ilk sayfada güncel hali ile var mı bakmadım ama orda olursa güzel olur...yoksa arada bulmak çok zor oluyor

canım çok pardon varmış ilk sayfada.ben bakmamıştım.sözümü geri aldım...çok çok saol..harikasın...

rica ederim canım beğenmenize sevindim tablo ilk sayfada var zaten ordan bakarsınız tatlım

canım çok pardon varmış ilk sayfada.ben bakmamıştım.sözümü geri aldım...çok çok saol..harikasın...

benim bat 11 ya da 12si
daha erken olursa çok erken olmuş olacak
zaten ovulasyon kullandım ben
sinir oldum ya ne yani şimdi erkenden regli mi olcam
20 günde falan regli olmuş olurum

canım işte daha önceki ateşlerini bilsek daha iyi yorum yapabilirdik ama 2 seçenek var ya adetin erken gelecek yada iyi düşünelim bebeğin yerleşiyorr yerleşme sırasında ateşte düşüş oluyo ama ertesi gün yeniden yükseliyor yarınki ateşin önemli canım

haklısın canım önceki ateşler olmadığından yorum yapmak çok zor
ama ciddi bir düşüş olduğundan ümidimi kestim zaten (hoş hiçbir zaman çok ümitli olamadım bu konuda ama)
sadece erken geliyor kırmızılar diye çok üzüldüm (bende prolaktin sorunu vardı da bu ay yükselmedi diye düşünüyorum erken gelirse prolaktinde sorun oldğunu düşüncem)
yerleşmede ısıda düşüş olayını duydum ama bence benim için geç bir zaman , adete 4-5 gün var bu kadar geç olmaz heralde
diğer ay düzenli ölçücem inşallah
en geç 2 gün içinde mi geliyor regli
ateş düşünce 4-5 gün sonra gelen yok mu ya?
valla rken regli olcam diye çok korkuyorum

canım hemen düştüğü gün yada ertesi gün olmayabilirsin.düşüşe geçer ve 3 4gün sonra gelir.benim öyle oldu .

Hayirli cumalaaarrr
bende sandimki burda herkez hamile ve bebisleri icin günlük hazirlamislar. Insaallah o günleride görürsünüz

canım hemen düştüğü gün yada ertesi gün olmayabilirsin.düşüşe geçer ve 3 4gün sonra gelir.benim öyle oldu .

sağol canım ya içimi rahatlattın valla
hemen gelcek diye çok korktum da
yarın da ölçeyim bakalım daha ne kadar düşüyor ve kaç dereceyle regli oluyorum

İyi akşamlar kızlar nerelerdesiniz bakim?
Benim bat 6 çok şükür az kaldı günlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…