Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

tüplerin tıkalı değilllllllllllllll

Günaydınn yeni topiğimizin güzel arkadaşları:118:
Herkesee mutlu huzurlu bir gün diliyorum..
Benimde ablam dün beyin ameliyatı oldu
bugün onu ziyarete gidicez.
Rabbim bütün hasta kullarına şifa versin inş..

çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin tez zamanda.

sabah şerifleriniz hayır olsun efenimm
tondoraa çok geçmiş olsun cnm...rabbim şifa versin ....

ahh canim bende seni hatirladim,test yapmistim iki hafta once, 4 haftalik hamile oldugum cikti,pazartesi randevm var doktorda,aslinda hemen hamile kalmam zanediyordum,cunki 9 senedir korunuyordm,bir kac ayimi alir sanmistim,ilk denemede oldu,canim Allah biran once seninde yuzunu guldursun insallah.nasilsa iki tane melegin var canim stres yapma olcaktir mutlaka.:)

slm kızlar nbrsiniz...
bebeşim banada bat yaz ama yarını yaz ayın kaçı bilmiyorum sen bi ayar çekersin artık

kızlar selamlar yeni topik hayırlısı olsun..
ben geçen aydan yumurta testi yapıyordum, yumurtlama gününü de gördüm ilişkide oldu ama bebek yok.. şimd bu ay yine deniyecektik fakat eşimin dayısı kalp krizi geçirdi ama reanimasyond uyuyor yani kriz sonrası uyunamadı herşey normal ama uyanmıyor dolayısıyla bu moralle de bişey olamaz.. dün gecede rüyamda gardolap görüyorum kendimi hamile gördüm ama uzaktan kendimi izliyorum 4 aylıkmış cinsiyeti söyliyeyim diyor doktor sonra ben yine gardolapla ilgili sıkıntılı rüyama dönüyorum tabirlere baktım çok uzun zamandır istediğiniz şey gerçek olucak diyor.. ama bu ay bizde hiiç bişey olmaz.. Allah'ım hastamıza tüm hastalara şifa versin yarabbim.. bizleride tez zamanda bebeklerime kavuştursun.. uzun bi merhaba oldu.. hemende görüşürüz deyp kaçıyorum.. şu ara pek giremiyeceğim nete hastanedeyiz çünkü genelde Allah'ım herşeyin hayırlısını kısmet etsin.. İyi olan herşeyi bizlere hayırlı yapsın inşAllah.. görüşrüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…